- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.580
Kafana takma sen sadece yıkamayı azalt çok şey sürme saçına hatta boya bile yapma bir süre. Saçlarına nefes aldır.Cok yıkıyorum ben ayy nebilim yumuş yumuş tu sağlıklı gelmişti hep bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafana takma sen sadece yıkamayı azalt çok şey sürme saçına hatta boya bile yapma bir süre. Saçlarına nefes aldır.Cok yıkıyorum ben ayy nebilim yumuş yumuş tu sağlıklı gelmişti hep bana
Belki fotoğrafta böyle çıkmıştır ışıktan falan ama benim gördüğüm uçları çok cansız görünen bir saç
Aşkım yeni birtane daha attım daha dün boya yaptım yaKafana takma sen sadece yıkamayı azalt çok şey sürme saçına hatta boya bile yapma bir süre. Saçlarına nefes aldır.
Yok yok yanmamış. Burda çok daha güzel görünüyor rengi, canlılığı vs. Saçı çektiğinde elinde kalıyorsa yanmıştırBunu şimdi çektim daha dün boya yaptım evde kendim yaktimmi acaba
Oyle yapım madem . saçlarım benim için çok önemli zarar görsün istememİki günde bir yıka. İlk zamanlar çok yağlı gelir ama saçın zamanla yeni rutine alışır.
Yok elimde kalmıyor ama genel itibariyle saçlarım dökülüyor :) boyayı bile kendim yapıyorum saçlarımı yakmasinlar diyeYok yok yanmamış. Burda çok daha güzel görünüyor rengi, canlılığı vs. Saçı çektiğinde elinde kalıyorsa yanmıştır
2. Fotoğrafa göre saçının bi şeyi yok aslında gayet güzel. İlk fotoğrafta kötüydü. Saç uçlarına besleyecek, nem verecek krem, köpük falan sürebilirsin onun dışında maşallahı varYok elimde kalmıyor ama genel itibariyle saçlarım dökülüyor :) boyayı bile kendim yapıyorum saçlarımı yakmasinlar diye
Denizde yoğun oranda tuz var. Bu o etkiyi veriyor. Sacim zaten kuru benim. O sebeple dert etmiyorum.Bikac kişi daha yazmış ..deniz saçi yipratmiyormu ?
Ben denizden çıktığımda saçlarım pişmaniye gibi oluyordu
Ben olsam bu ton uzerine mor boyardimBunu şimdi çektim daha dün boya yaptım evde kendim yaktimmi acaba
Yaa teşekkür ederim bı an korktum saçıma naptim ben dedim birtek banyoda krem kullanırdım .Kuru saç içinde kremler var ondan kullanayım en iyisi2. Fotoğrafa göre saçının bi şeyi yok aslında gayet güzel. İlk fotoğrafta kötüydü. Saç uçlarına besleyecek, nem verecek krem, köpük falan sürebilirsin onun dışında maşallahı var
Kiz dur zaten annemle başım dertte 1 yıl geçti hala piercinglerime alışamadı bide mor yapsam ağzıma scarBen olsam bu ton uzerine mor boyardim
Yeni fotoda güzel görünüyor yumusaklıgını hissettim fotoğraftan. Birde yanan sac böyle olmaz korkma. Ama eger saçlarına deger veriyosan her gün yıkamayı azalt. Saglıklı saç yagdan beslenir.Aşkım yeni birtane daha attım daha dün boya yaptım ya
Acilmis sac gordum mü sari düşünmüyorum hiç. Net renkli geliyor yakışır da var ya üf yani düşünürsen link vereyimKiz dur zaten annemle başım dertte 1 yıl geçti hala piercinglerime alışamadı bide mor yapsam ağzıma scar
Öyle yapicam saçlarımı çok seviyorum birşey olmasın onlaraYeni fotoda güzel görünüyor yumusaklıgını hissettim fotoğraftan. Birde yanan sac böyle olmaz korkma. Ama eger saçlarına deger veriyosan her gün yıkamayı azalt. Saglıklı saç yagdan beslenir.
Ver bakalım belki biara düşünürümAcilmis sac gordum mü sari düşünmüyorum hiç. Net renkli geliyor yakışır da var ya üf yani düşünürsen link vereyim
Radical Color Mor Su Bazlı Saç Boyası 250 ml 8680035540942 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLVer bakalım belki biara düşünürüm
Oo yorumlarda gayet iyi yapılmış bu boya için kızın biri resmini atmış hoş duruyor gerçekten .eğer düşünürde bu rengi yaparsam seni etiketlerimRadical Color Mor Su Bazlı Saç Boyası 250 ml 8680035540942 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Aslinda renkli boyalarda en iyisi manic panic. Yuksek fiyatli tabi. Kendi sitesinden almak lazim. Çakmalari var çünkü.
Bu bayagi mosmor yapiyor. Daha pastel istersen icine beyaz renkli saç kremi ekleyerek hem boyayi çoğaltırsin hem de rengi pastelleşir.
Tabii saç kremiyle kalıcılığı azalir. Tuzlu şampuanlar da cabuk akıtıyor. Tuzsuz sampuan gerekli.
Boyayip yikarken basini öne eğmek gerekiyor. Bir de banyo, havlu, yastik her yer boyaniyor. Ama makinede cikiyor.
Bütün cesitlerine bak mavi, yeşil, pembe falan da var. ama annen seni de beni de tefe koyabilirOo yorumlarda gayet iyi yapılmış bu boya için kızın biri resmini atmış hoş duruyor gerçekten .eğer düşünürde bu rengi yaparsam seni etiketlerim
Tıktk ta bir akım vardı belki görmüşsündurBütün cesitlerine bak mavi, yeşil, pembe falan da var. ama annen seni de beni de tefe koyabilir