- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.580
Kendi sac tipiniz tam olarak nasıl? Düz mü dalgalı mı yoksa böyle kıvırcık mı?boyle kızlar bu kuafördeki hali tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi sac tipiniz tam olarak nasıl? Düz mü dalgalı mı yoksa böyle kıvırcık mı?boyle kızlar bu kuafördeki hali tabiki
Kisaligi çok idealmis
dalgalı kendi saçımKendi sac tipiniz tam olarak nasıl? Düz mü dalgalı mı yoksa böyle kıvırcık mı?
Saç şekillendiriciler var, alin. Köpüklerde ise yariyosaçlarımı kisa kestirdim nasıl şekillendirebilirim isi kullanmadan ve her gun saçımı yıkamak zorunda kalmadan fikirlerinizi yazarmisiniz
Dalgalı saçı sekillendirmek tabi kolaydır. Saç tipinize göre krem, köpük kullanabilirsiniz. Hatta yıkamakta zorlanırsanız veya saçınız hızlı yağlanıyorsa yıkayamazsanız imdadınıza kuru şampuanlar yetişir onlarıda araştırın derim cok güzeller.dalgalı kendi saçım
Iste o hep yikamaktan biliyor musun. Sacindaki yagi yok ediyorsun. Cildin diyor ki sebum yok oldu, buna ihtiyacim var, sebum uretmeliyim.Benimkİ yağdan yapış yapış oluyor .
Briyantin sürmüşum gibi
dalgalı kendi saçım
Tuzsuz şampuan kullanıyorum, sabun iki ay kullandım da kepek yaptıIste o hep yikamaktan biliyor musun. Sacindaki yagi yok ediyorsun. Cildin diyor ki sebum yok oldu, buna ihtiyacim var, sebum uretmeliyim.
Bu sebeple kisir bir döngüye giriyor.
Calismiyorsan evdeysen yikama sıklığını yavas yavas azaltmayı bir dene istersen. Bir de sabun kullandın mı hiç saçına?
Kepek lanet bir şey ya. Hangi sabunu kullanmistin?Tuzsuz şampuan kullanıyorum, sabun iki ay kullandım da kepek yaptı
Bu dert çok büyük nasıl çözeriz ki?
Hah vahiy gelmişboyle kızlar bu kuafördeki hali tabiki
boyle kızlar bu kuafördeki hali tabiki
Ya cey yemin ediyorum hafızana hayranım şuraya bırakımda nazar degmesinsizi hatırladım.bu saçı evde kendiniz tuhaf tuhaf renklere boyaya boyaya yaktınız sonunda galiba.ondan da kestirdiniz.3 4 renk vardı en son saçınızda .bu şekilde dolaşamam deyip boya önerisi istemiştiniz.şus açları bir rahat bırakın da uzasınlar.boyamayın hiç bir şey sürmeyinnnn
islak saçım birde flasli cektim ondan suan icin kuafor degismem imkansız tek düz girişli yer ora çünkü normalde saçlarım yağlıdır o ayri konuBu nasil bir kesim ya kuaforunu derhal değiştir ben bile daha iyi keserim
Birde saçın niye öyle çok parlak duruyor islakmi yada saçların yaglaniyormu
Öyleyse senin bunları kullanmam dahada saçı yaglandirir
islak saçım birde flasli cektim ondan suan icin kuafor degismem imkansız tek düz girişli yer ora çünkü normalde saçlarım yağlıdır o ayri konu
Kesin deniz tuzu spreyi.boyle kızlar bu kuafördeki hali tabiki
Kesin deniz tuzu spreyi.