gratiste bulabilirmiyimmorfose in milk shake köpüğü harika.efsane de kokuyor yağlı histe bırakmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gratiste bulabilirmiyimmorfose in milk shake köpüğü harika.efsane de kokuyor yağlı histe bırakmıyor
sizi hatırladım.bu saçı evde kendiniz tuhaf tuhaf renklere boyaya boyaya yaktınız sonunda galiba.ondan da kestirdiniz.3 4 renk vardı en son saçınızda .bu şekilde dolaşamam deyip boya önerisi istemiştiniz.şus açları bir rahat bırakın da uzasınlar.boyamayın hiç bir şey sürmeyinnnnolmaz öyle kötu duruyor işte
var orada evetgratiste bulabilirmiyim
teşekkürlervar orada evet
yok o bn değilim karıştırdinsizi hatırladım.bu saçı evde kendiniz tuhaf tuhaf renklere boyaya boyaya yaktınız sonunda galiba.ondan da kestirdiniz.3 4 renk vardı en son saçınızda .bu şekilde dolaşamam deyip boya önerisi istemiştiniz.şus açları bir rahat bırakın da uzasınlar.boyamayın hiç bir şey sürmeyinnnn
pardon o zaman.kabarmasını önlemeniz lazım saçınızın.benim saçın uzun direkt kendi haline bırakınca berbat görünüyor.mutlaka saç serumu ya da milk shake sürerim ve asla kurutma makinesi kullanmam hiç ellemeden kurumasını beklerim .bir de iş hayatınız varsa akşamdan yıkayın saçınızı.sabah yıkayıp giderseniz kötü durur kabarıryok o bn değilim karıştırdin
Valla keşke bilsem açıkçası ben imkansız olduğunu düşündüğüm için her yıkama sonrası ısı ile şekillendiren taraftayim ama belki arkadaşlardan farklı yorumlar gelmiştir.şimdi jöle sürsem sürdüğüm gun yikamam gerkiyor basim ağrır bunun dışında başka yapabileceğim bisi varmı
aksamdan yıkadım kuruttum taradım kuaförden geldigi gibi değil bozuldu tabi sabah nasil olur bilemempardon o zaman.kabarmasını önlemeniz lazım saçınızın.benim saçın uzun direkt kendi haline bırakınca berbat görünüyor.mutlaka saç serumu ya da milk shake sürerim ve asla kurutma makinesi kullanmam hiç ellemeden kurumasını beklerim .bir de iş hayatınız varsa akşamdan yıkayın saçınızı.sabah yıkayıp giderseniz kötü durur kabarır
Köpük, jöle gibi seyler kullanilmiyorsa saç her gun yikanmaz zorunlu. Onerilmiyor bu.Hergun yıkamadan mi
Bitlenirsin kız
aksamdan yıkadım kuruttum taradım kuaförden geldigi gibi değil bozuldu tabi sabah nasil olur bilemempardon o zaman.kabarmasını önlemeniz lazım saçınızın.benim saçın uzun direkt kendi haline bırakınca berbat görünüyor.mutlaka saç serumu ya da milk shake sürerim ve asla kurutma makinesi kullanmam hiç ellemeden kurumasını beklerim .bir de iş hayatınız varsa akşamdan yıkayın saçınızı.sabah yıkayıp giderseniz kötü durur kabarır
Fotograf görsek keske. Cok kısıtlı bilgi vermissiniz. Sac sekli, tipi, rengi gibi seyleri bilmiyoruz.aksamdan yıkadım kuruttum taradım kuaförden geldigi gibi değil bozuldu tabi sabah nasil olur bilemem
Fotograf görsek keske. Cok kısıtlı bilgi vermissiniz. Sac sekli, tipi, rengi gibi seyleri bilmiyoruz.
Bir de öneriler hep sonraki gün yikanmasi gereken öneriler olacak.
Ben deniz tuzu spreyi onerecektim mesela. Dalga dalga yapıyor.
o da pek zamlandıııı namıssız.artık alamıyorummmFotograf görsek keske. Cok kısıtlı bilgi vermissiniz. Sac sekli, tipi, rengi gibi seyleri bilmiyoruz.
Bir de öneriler hep sonraki gün yikanmasi gereken öneriler olacak.
Ben deniz tuzu spreyi onerecektim mesela. Dalga dalga yapıyor.
çok kisa sac olmazGece yatmadan saçlarını ör sabah ac azicik sagdan soldan krepe iste benim isisiz sac modelim çok kisa baglanmaz bile
Benimkİ yağdan yapış yapış oluyor .Köpük, jöle gibi seyler kullanilmiyorsa saç her gun yikanmaz zorunlu. Onerilmiyor bu.
Kisaligi çok idealmisboyle kızlar bu kuafördeki hali tabiki