- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.303
- 133
Buraya konu açmak için illa herkesin hayatında kaos, kan, ter, gözyaşı mı olması gerekiyor ya. Büyük küçük derdini paylaşıyor insanlar, üzerine fikir alışverişi yapıp sohbet ediyoruz. ne bu kaos merakıBu dert çok büyük nasıl çözeriz ki?
şekil vermekte işe yarıyor deniz tuzu spreyi.1şişe kullanmıştım sonra almadım.fiyatı da adı gibi tuzluydu çünküBikac kişi daha yazmış ..deniz saçi yipratmiyormu ?
Ben denizden çıktığımda saçlarım pişmaniye gibi oluyordu
şekil vermekte işe yarıyor deniz tuzu spreyi.1şişe kullanmıştım sonra almadım.fiyatı da adı gibi tuzluydu çünkü
Saçı her gün yıkamak zararlı ama. İki günde bir idealiymişSaçını mecburen hergun yikicaksin öyle seymi olur .uzun saclarim var hergun yıkıyorum .kısacık saçlarıda yıkamiyorsan sana diyicek söz bulamıyorum
Jöle yada briyantin kullan kivirt yada dalgala
konu sahibini başka üyeyle karıştırdım sonra da hatırladım.yürüme engelli bekar memur genç bir kadın kendisi.istediği kuaföre gidemediğini de söyledi ulaşım açısından.bu da bir sorun evet haklısınız.zaten bdv ye uygun olmayınca mune taşıyor konuyuBuraya konu açmak için illa herkesin hayatında kaos, kan, ter, gözyaşı mı olması gerekiyor ya. Büyük küçük derdini paylaşıyor insanlar, üzerine fikir alışverişi yapıp sohbet ediyoruz. ne bu kaos merakı
Saçı her gün yıkamak zararlı ama. İki günde bir idealiymiş
Bdv ye uygun bir konu bence ama aynen mune hemen müdahale ediyor zatenkonu sahibini başka üyeyle karıştırdım sonra da hatırladım.yürüme engelli bekar memur genç bir kadın kendisi.istediği kuaföre gidemediğini de söyledi ulaşım açısından.bu da bir sorun evet haklısınız.zaten bdv ye uygun olmayınca mune taşıyor konuyu
Uzun vadede sorun yaşamazsınız umarımBen yıkıyorum saçlarım sağlıklı görünüyor .zaten yıkamasam gözüme uyku girmezpis hissederim kendimi.ayni şekil oğlumda hergun yıkanır saçları gayet saglikli
saçın beslenmesi için dibinde kendi yağı kalmalı ama.o yüzden 1 gün ara verip yıkamak lazım karpuzBen yıkıyorum saçlarım sağlıklı görünüyor .zaten yıkamasam gözüme uyku girmezpis hissederim kendimi.ayni şekil oğlumda hergun yıkanır saçları gayet saglikli
Umarim :)Uzun vadede sorun yaşamazsınız umarım
Askim gece uyumadan önce yıkıyorum zaten bir buçuk gün oluyorsaçın beslenmesi için dibinde kendi yağı kalmalı ama.o yüzden 1 gün ara verip yıkamak lazım karpuz
So sorry. Uçları yanmış gibi. Ama boyları fena değil sanki
Karpuz saçların sağlıklı görünmüyor. Birde her gün yıkamak zararlı. Sağlıklı saç yağ ister.
Hadi yaSo sorry. Uçları yanmış gibi. Ama boyları fena değil sanki
Cok yıkıyorum benKarpuz saçların sağlıklı görünmüyor. Birde her gün yıkamak zararlı. Sağlıklı saç yağ ister.
Belki fotoğrafta böyle çıkmıştır ışıktan falan ama benim gördüğüm uçları çok cansız görünen bir saçHadi yabana hep sağlıklı gelmislerdi
İki günde bir yıka. İlk zamanlar çok yağlı gelir ama saçın zamanla yeni rutine alışır.Cok yıkıyorum benayy nebilim yumuş yumuş tu sağlıklı gelmişti hep bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?