Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum yardım edin lütfen :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

miss2ce'ye hak veriyorum.eğer düz bir kesim istersen ebru şallı gibi bir model olabilir.ama bence biraz daha kısası daha hoş durur.

senin önerdiğin modellerden tabikide 2. modeli öneririm.

1. modeli düşünme bile bence :)

Çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan ve ilginizden dolayı, bu gün gittim ve kıyamadım saçlarıma uçlarından aldırdım azıcık önünede perçem attırdım çok hoşuma gitti ben saçlarımı çok seviyorum sanıırım, hpinize yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim :)

Miss2ce sanada önerilerin için çok teşekkür ederim çok saoll :)

heh ben de ilk sayfayı görünce şu yorumu yapacaktım , kısa saçın minyon insanlarda daha güzel durduğuna inanıyorum yani tabi ki zevk meselesi ama size uzun daha bi yakışır gibi geldi uçlarını düzelttirmeniz çok iyi olmuş. Güle güle kullanııın :)

Aynen öyle haklısın bende pek minyon olmadığım için böylesi çok daha iyi oldu :) Teşekkür ederim :)

iyi yapmışsın cnm,önemli olan senin mutluluğun.sen mutluysan gerisi boş.hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için çok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…