- Konu Sahibi Zeynep19o7
-
amacın kısaltmak mı yoksa sadece model verdirmek mi? bence kısaltsan daha güzel olur diye düşünüyorum.
katılıyorum hey666 ya,kısaltmak istiyormusun istemiyormusun?bencede kısaltsan daha iyi.
Kısalt,güzel model verdir çok dahah güzel olacak.Böyle mısır püskülü gibi...
Bende kısaltmak ve güze bir model verdirmek istiyorum ama aklımda hiç bir model yok yakışmazsa çok üzülürüm
benim topiği inceledin mi bilmiyorum ama kısa saçı kullanmak çok rahat,özellikle bu dönemde.benim kadar kısa düşünmesende şu bob tarzı dedikleri modelden kestiribilirsin.hatta bir kaç resim paylaşayım :))
Eki Görüntüle 478578 Eki Görüntüle 478577
Eki Görüntüle 478576 Eki Görüntüle 478579
biraz uzun modeller önerdim belki çok kısa kestirmeye cesaretin olmaz dedim.ama son resimdeki modeli düşünürsen sana çok yakışacağını düşünüyorum.
bu bob tarzı için güzel bir yüz hattı ve asi olmayan çok kabarmayan saçlar lazım ama....
Saçların yapı itibariyle düz mü yoksa fönlü mü
DOĞal hali resimdeki gibiyse omuzlarda katlı küt bir model yakışcaktır diye düşünüyorum.
benim topiği inceledin mi bilmiyorum ama kısa saçı kullanmak çok rahat,özellikle bu dönemde.benim kadar kısa düşünmesende şu bob tarzı dedikleri modelden kestiribilirsin.hatta bir kaç resim paylaşayım :))
Eki Görüntüle 478578 Eki Görüntüle 478577
Eki Görüntüle 478576 Eki Görüntüle 478579
biraz uzun modeller önerdim belki çok kısa kestirmeye cesaretin olmaz dedim.ama son resimdeki modeli düşünürsen sana çok yakışacağını düşünüyorum.
koyduğu resimdende görüldüğü kadar zeynep1907 adlı arkadaşımızın hem yüzü güzel hem de saçları asi değil :))yani önerilen modeller yüzüne gider diyorum.
bence kesinlikle ve kesinlikle 2 resimdeki model gibi kestirmelisin inan bana sana çok yakışır. bilmiyorum ama bu tarz modellerin farklı bir albenisi var
haksızmıyım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?