• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum yardım edin lütfen :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Zeynep19o7

1907
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
236
0
26
İstanbul
Uzun bir süredir cesaret edip saçlarıımı kestirmek istiyorum ama nasıl kestirsem ne model verdirsem bilemiyorum çok kararsııızım çok kısa istemiyorum ama artık sıkıldım değişiklik istiyorum lütfen önerilerinizi bekliyorumm

Bu da saçlarımm

Son düzenleme:
Uzun bir süredir cesaret edip saçlarıımı kestirmek istiyorum ama nasıl kestirsem ne model verdirsem bilemiyorum çok kararsııızım çok kısa istemiyorum ama artık sıkıldım değişiklik istiyorum lütfen önerilerinizi bekliyorumm

Bu da saçlarımm

amacın kısaltmak mı yoksa sadece model verdirmek mi? bence kısaltsan daha güzel olur diye düşünüyorum.

Saçların yapı itibariyle düz mü yoksa fönlü mü
DOĞal hali resimdeki gibiyse omuzlarda katlı küt bir model yakışcaktır diye düşünüyorum.

Bende kısaltmak ve güze bir model verdirmek istiyorum ama aklımda hiç bir model yok yakışmazsa çok üzülürüm

benim topiği inceledin mi bilmiyorum ama kısa saçı kullanmak çok rahat,özellikle bu dönemde.benim kadar kısa düşünmesende şu bob tarzı dedikleri modelden kestiribilirsin.hatta bir kaç resim paylaşayım :))

$images (2).jpg $images (1).jpg

$images.jpg $images (3).jpg

biraz uzun modeller önerdim belki çok kısa kestirmeye cesaretin olmaz dedim.ama son resimdeki modeli düşünürsen sana çok yakışacağını düşünüyorum.

benim topiği inceledin mi bilmiyorum ama kısa saçı kullanmak çok rahat,özellikle bu dönemde.benim kadar kısa düşünmesende şu bob tarzı dedikleri modelden kestiribilirsin.hatta bir kaç resim paylaşayım :))

Eki Görüntüle 478578 Eki Görüntüle 478577

Eki Görüntüle 478576 Eki Görüntüle 478579

biraz uzun modeller önerdim belki çok kısa kestirmeye cesaretin olmaz dedim.ama son resimdeki modeli düşünürsen sana çok yakışacağını düşünüyorum.

bu bob tarzı için güzel bir yüz hattı ve asi olmayan çok kabarmayan saçlar lazım ama....

Eki Görüntüle 478578 Eki Görüntüle 478577

Eki Görüntüle 478576 Eki Görüntüle 478579

3. resimdeki model aslında aklımdakilerden biri, son resim için cesaretim yok gerçekten :) Teşekkürler önerilerin için yarın gidip kestirmeyi düşünüyorum bakalım :)

Kızlar şimdi iki model arasında kaldım,

Birincisi bu bol katlı ve perçemli olan saçı beğendim (benim saçım düz bu arada kat falan yok şuan)

Bir diğeride bu model

Sizce???

Kızlar şimdi iki model arasında kaldım,

Birincisi bu bol katlı ve perçemli olan saçı beğendim (benim saçım düz bu arada kat falan yok şuan)

Bir diğeride bu model

Sizce???

:1:bence kesinlikle ve kesinlikle 2 resimdeki model gibi kestirmelisin:1:inan bana sana çok yakışır.:1:bilmiyorum ama bu tarz modellerin farklı bir albenisi var:1:

:1:haksızmıyım arkadaşlar:1:

zeyneeppp demek kestirmeye karar verdin :)))) bak tatlım katsız dersen EBRU ŞALLI nın göğüs hizasında olan katsız bu modelini tavsiye ederim . ben kısa kestirdiğimde bu modeli yaptırıyorum hem hepsi eşit oluyor hemde düzleştirici ile yaptıgımda ertesi gün asla bozulmuyor (katsız oldugu için) hemde tekrar düzleştirmediğim için saçlarım yıpranmıyor :)

Back