• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek için fikir istiyorum.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

vizontele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
623
2
96
41
Denizli
Arkadaşlar merhaba; saçlarım uzun düz ve ince telli. Hiç dalga yok saçlarımda ve çok gürde değil. Cansız aslında ama bakım kremleriyle falan biraz kabarık görünüyor. Ama toplamak istediğimde saçlarım az olduğu ve kaygan olduğu için hiçbir toka tutmuyor. Saçlarımı omuz hizamda kesitmek istiyorum. Ama nasıl bir model verdirmeliyim sizce? Kuaföre sormak istemiyorum çünkü sorduğumuz zaman biliyorsunuz kesin iyice kısaltmak isteyecek yada kendi bildiğini yapmasını istemiyorum saçlarıma. Saçlarımı hem canlı ve dolgun gösterecek hemde hoş olacak bir model istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

canım ashley simsonun saç modelini önerebilirim arkası katlı olduğu için bombeli duruyoo düz saçlar için ideal çok hawalı we çok hoş bak resimde ekliyim şekerler...:1hug:

ashleesimpsoncaribou226.jpg

ashleesimpson2.jpg

adsz1s.jpg

Son düzenleme:
teşekkür ederim kavy çok hoş model. Ama ben omuzlarımda kestirmek istiyorum o zamanda böyle havalı dururmu acaba? Uzun olduğu için güzel görünüyor gibi.

yha benimde saçım çok ince telli ve uzun omuzlarımın altında ama nasıl kestirsem bilmiyorum önden kat veya yan perçem yüzüm yuvarlak ama birazda uzun gibi ne önerirsiniz bu yaz kestirccem kararlıyım=)

bende tam tersi küt kesimin daha dolgun göstereceğini düşünüyorum çünkü annemin saçları çok gürdü kuaföre gitti katlı kesim yaptılar inceldi

Back