• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı kestiremiyorum neden :) almış başını gidiyor...

Amaaannn boşver uzat gitsin seviyorsan. Benim 1 senede ancak omuzlarıma kadar uzadı saçlarım :( keşke uzun ve gür olsa benimkilerde.

Bana daral geldi siz iyi dayanıyosunuz

Ben geçen hafta asimetrik ve kısa kestirdim ensem açık şu an çok rahatladım
Önleri de boynumda
Oh mis :)

Yıllardır saçlarım hep uzun 30 yaşında geldim en son lisedeyken kısacık kestirmistim.Kendimi bildim bileli saçlarım uzun çok az kestirebiliyorum oda 3 yılda bir anca.. Şuanda popomun altına geldi bazen bunalıyorum bana ağır geliyor sanki diyorum ama yine kıyamıyorum kestirmek istesemde bu çok radikal bi değişiklik üzerine olmuyor 5 parmak aldırsam mi diyorum ayağım kuaföre gitmiyor sanki üzülecekmişim gibi geliyor neden böyle oluyorki.beni bilen tanıyan daha ne.kadar uzatacaksın değiştir artık şu saçlarını niye uğraşıyorsun diyor seviyorum ben saçlarımı ama az da olsa kısalmakta istiyorum olmuyor :)
Kestirin gitsin, uzaması çok sürmüyor. Kısa saç çok rahat özellikle yaz aylarında. Bana da uzun yakışır ama benim saçım yıllardır omuzuma bile değmez öyle kısa. Yakışsa şöyle maskülen bir şey yaptıracağım ama yakışmıyor.

linç yiyebilirim ama omuz hizasından uzun saçın yakıştığı 1 (bir) kişi bile olduğunu zannetmiyorum. asla da şık veya havalı durmuyor.

Kısa saç fresh ve modern duruyor ayrıca bakımı rahat şimdi uçları tiftik tiftiktir ayyy hiç tahammül edemem

Kısa saçın modeli çok azdır ya salarsin , ya da at kuyruğu.

Kökü sizde , en azından belinize kadar kestiren bari. Sonra yavaş yavaş yukarı çıkarsınız. :)

Ayrıca 3 yıl kesilmeyen saç sağlıksız görünür.

Yıllardır saçlarım hep uzun 30 yaşında geldim en son lisedeyken kısacık kestirmistim.Kendimi bildim bileli saçlarım uzun çok az kestirebiliyorum oda 3 yılda bir anca.. Şuanda popomun altına geldi bazen bunalıyorum bana ağır geliyor sanki diyorum ama yine kıyamıyorum kestirmek istesemde bu çok radikal bi değişiklik üzerine olmuyor 5 parmak aldırsam mi diyorum ayağım kuaföre gitmiyor sanki üzülecekmişim gibi geliyor neden böyle oluyorki.beni bilen tanıyan daha ne.kadar uzatacaksın değiştir artık şu saçlarını niye uğraşıyorsun diyor seviyorum ben saçlarımı ama az da olsa kısalmakta istiyorum olmuyor :)
Benimki de cok uzun nasil bas ediyorsunuz ben edemiyorum koluma dolaniyor heeep kesiuorum bazen kuafor olayim bile yok ama hemen hoop geri uzuyor 15 gunde 1 dip boya ben de seviyorum ama uzadikca dugumleniyor ve kopuyor caresini henuz bulamadim dinleme sen kes diyenleri kiskaniyolar :)

Erkek gibi kısa değil de omuz üstü kısa saça bayılırım çok güzel görünüyor bir cesaret kestiren beğenmezseniz uzatırsınız zaten artık çok uzun saçlar demode oldu sanki

Belimdeydi kestiremiyordum gittim çene hizzamda kestirdim oh rahat ettim gene uzadılar biraz gene kestiricem hatta daha kısa düşünüyorum :rapci: kökü sizde bu kadar düşünmeyin değişiklik iyidir

Back
X