- 28 Şubat 2014
- 3.958
- 3.742
- 333
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Uzun sacin da siniri olmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu soracaktım. Hep merak ediyordum, birine sormak hiç kısmet olmamıştı.
Ben olsam her defasında toplamaya üşenirim. Ne sabır varmış sizde de :)
Kestirin gitsin, uzaması çok sürmüyor. Kısa saç çok rahat özellikle yaz aylarında. Bana da uzun yakışır ama benim saçım yıllardır omuzuma bile değmez öyle kısa. Yakışsa şöyle maskülen bir şey yaptıracağım ama yakışmıyor.Yıllardır saçlarım hep uzun 30 yaşında geldim en son lisedeyken kısacık kestirmistim.Kendimi bildim bileli saçlarım uzun çok az kestirebiliyorum oda 3 yılda bir anca.. Şuanda popomun altına geldi bazen bunalıyorum bana ağır geliyor sanki diyorum ama yine kıyamıyorum kestirmek istesemde bu çok radikal bi değişiklik üzerine olmuyor 5 parmak aldırsam mi diyorum ayağım kuaföre gitmiyor sanki üzülecekmişim gibi geliyor neden böyle oluyorki.beni bilen tanıyan daha ne.kadar uzatacaksın değiştir artık şu saçlarını niye uğraşıyorsun diyor seviyorum ben saçlarımı ama az da olsa kısalmakta istiyorum olmuyor :)
Bana da çok köylüvari ve ergen geliyorlinç yiyebilirim ama omuz hizasından uzun saçın yakıştığı 1 (bir) kişi bile olduğunu zannetmiyorum. asla da şık veya havalı durmuyor.
Benimki de cok uzun nasil bas ediyorsunuz ben edemiyorum koluma dolaniyor heeep kesiuorum bazen kuafor olayim bile yok ama hemen hoop geri uzuyor 15 gunde 1 dip boya ben de seviyorum ama uzadikca dugumleniyor ve kopuyor caresini henuz bulamadim dinleme sen kes diyenleri kiskaniyolar :)Yıllardır saçlarım hep uzun 30 yaşında geldim en son lisedeyken kısacık kestirmistim.Kendimi bildim bileli saçlarım uzun çok az kestirebiliyorum oda 3 yılda bir anca.. Şuanda popomun altına geldi bazen bunalıyorum bana ağır geliyor sanki diyorum ama yine kıyamıyorum kestirmek istesemde bu çok radikal bi değişiklik üzerine olmuyor 5 parmak aldırsam mi diyorum ayağım kuaföre gitmiyor sanki üzülecekmişim gibi geliyor neden böyle oluyorki.beni bilen tanıyan daha ne.kadar uzatacaksın değiştir artık şu saçlarını niye uğraşıyorsun diyor seviyorum ben saçlarımı ama az da olsa kısalmakta istiyorum olmuyor :)
Konuyla alakasız ama bari biz kadınlar birbirimize şu kezban lafını kullanmasak.Uzun saç gerçekten kadınlara çok yakışıyor ama popoya değen hatta popoyu geçen saç bana gerçekten çok kezban tarzı geliyor.
Avam diyelim o zamanKonuyla alakasız ama bari biz kadınlar birbirimize şu kezban lafını kullanmasak.
Hayır değil 1.60 boylarındayım bazen saçlarımın vücuduma ve boyuma oranla fazla mi acaba diye düşündüğüm olmuyor değilBoyunuz çok mu uzun? O kadar uzun saç boyu aşağı çekip proporsiyonu bozmuyor mu?