- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Bilmem ben sevdiğimden gözüme güzel geliyor :)Totoya kadar uzun saç çok kötü değil mi yaaa, nedense hiç sevemedim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ben sevdiğimden gözüme güzel geliyor :)Totoya kadar uzun saç çok kötü değil mi yaaa, nedense hiç sevemedim ben
ben bu denli bi değişikliği düşünemiyorum bile yani omzunda falan kestirdigimi dusununce içime fenalık geliyorsanki bi hafta kendime gelemezmişim gibi bana hiç yakışmaz gibi
Aslında bir kere daha böyle kestirme kararı verip kuaföre gittim. Kuaförüm gayet ciddi şekilde “hayır saçına kıyamam” deyip uçlarından kesti eve yolladıBaşka kuaför arıyorum
![]()
Birde sanki kısacık kestirsem erkek çocuğu gibi olacskmisim gibi geliyor :) zayıf orta boyda biriyimAslında bir kere daha böyle kestirme kararı verip kuaföre gittim. Kuaförüm gayet ciddi şekilde “hayır saçına kıyamam” deyip uçlarından kesti eve yolladıBaşka kuaför arıyorum
![]()
Benim de uzun. Kuaför alttan 3 ayda 1 alır, temizler.
Nasıl oturuyorsunuz, klozete filan değmiyor mu popodaysa ?
Topluyorsun tepede veya önüne atıyorsun![]()
Ben de bunu soracaktım. Hep merak ediyordum, birine sormak hiç kısmet olmamıştı.
Ben olsam her defasında toplamaya üşenirim. Ne sabır varmış sizde de :)
Ya hiç düşünmemiştim ben de açıkçası ama gittim pandomimini yaptım otomatik atıyormuşum öne![]()