• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı kestiremiyorum neden :) almış başını gidiyor...

ben bu denli bi değişikliği düşünemiyorum bile yani omzunda falan kestirdigimi dusununce içime fenalık geliyor :KK70: sanki bi hafta kendime gelemezmişim gibi bana hiç yakışmaz gibi

Aslında bir kere daha böyle kestirme kararı verip kuaföre gittim. Kuaförüm gayet ciddi şekilde “hayır saçına kıyamam” deyip uçlarından kesti eve yolladı :KK70: Başka kuaför arıyorum:KK70:

Aslında bir kere daha böyle kestirme kararı verip kuaföre gittim. Kuaförüm gayet ciddi şekilde “hayır saçına kıyamam” deyip uçlarından kesti eve yolladı :KK70: Başka kuaför arıyorum:KK70:

Benim ki de boya isteyince öyle diyor ya kıyamam dedi bıraktı :D

Birde sanki kısacık kestirsem erkek çocuğu gibi olacskmisim gibi geliyor :) zayıf orta boyda biriyim

Ben de çok uzun süre uzun saç kullandım, kuaföre gittiğimde ucundan bile kestirsem tüm saçımı orada bırakmış gibi oluyordum. Kestirmeye yanaşmayınca saçımda başka değişiklik de yapamadım çünkü çabuk yıpranıyordu. Bir gün artık gideyim kestireyim dedim. İlk hafta çok yadırgadım ama o zamandan beri saçlarımı hiç belime kadar uzatmadım. Hem banyo yaparken hem de saçıma şekil verirken aşırı rahat ettim, zamandan da kazandım. Bir kere o korkuyu kırınca bir daha korkmazsınız :)

uzun sac iyidir popo altı biraz fazla uzun ama. kışın kurumuyo başkasorunu yok bence.benimde popoya kadar geliyodu bel hizasında kestirdim. biraz boyunu kısalt yeter. kısa kestirmek gibi maceralara girme,uzun sac sever olarak depresyona girersin sonra

o kadar uzun saçın bakımı çok zordur.
üstelik sizde nasıl duruyor bilmem ama genelde demode 🙄

bence saçlarınızı güzel bir amaç uğruna kestirirseniz, içinize sinebilir.
kuzenim meme kanseri oldu.
15 yaşındaki kızı beline kadar olan saçlarını bağışladı başka bir kanserli minik için :)

Geçen yıl benim saçlarım da belime kadardı, ama açıcı yüzünden çok fazla yıpranmıştı, taramak benim için işkenceye dönmüştü.Ben de kestirince çok üzüleceğimi sanıyordum ama başka çarem kalmayınca ve taramak faslı aklıma gelince başıma ağrılar girdiği için gidip belime kadar kestirdim.Hatta belimden bir kaç tık yukarıdaydı.Sonrasında aslında hiç üzülmediğimi fark ettim.Sandığım gibi olmadı yani.Eğer size de yük gibi gelmeye başladıysa muhtemelen biraz kısaltınca üzülmeyeceksiniz.

Uzun saçın çok güzel durduğunu düşünüyorum ben, özellikle bir kadının beli inceyse hele de a kesim bir etek giyip saçlarını saldıysa gerçekten çok kadınsı bir görüntü oluşturuyor.

Ben de bunu soracaktım. Hep merak ediyordum, birine sormak hiç kısmet olmamıştı. :KK70:
Ben olsam her defasında toplamaya üşenirim. Ne sabır varmış sizde de :)

Ya hiç düşünmemiştim ben de açıkçası ama gittim pandomimini yaptım otomatik atıyormuşum öne :D

Ayy o kadar uzun saçı başımda düşününce sanki migrenim gelir gibi oldu. Ay bir migren atağı sırasında düşünemiyorum toplasan olmaz,dağıtsan olmaz,savursan olmaz. Iyhh fena oldum

Uzun saç candır , benimde de belime kadar saçlarım ama popo biraz fazla olmuş sanki :) 3-4 aysa bir kırıklarını aldırın yoksa kötü gözükür.

Valla alinmayin ama bana okadar uzun sac inanilmaz kotu geliyor. Arkadasimin da uzun sirf sizin gibi kiyamiyorum diyor ama ölmüş artik sacin yarisi rezalet gozukuyor. Okadar uzun sacin bakimli gozukuyo olusu bana imkansiz geliyo en azindan benim gorduklerim oyle. Bir de nebiliyim hos gozukmuyor her seyin fazlasi i-ih.

O kadar uzun sac bence hic kimseye yakismiyor en uzun göğus hizasinda olmali çok demode ve bakimsiz duruyodur toplasan dert salsan ayri dert ne gerek var 1 karış kestirin 3 ay sonra biraz daha bunun ustune çikin daha rahat ve guzel durur

Back
X