• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı kestiremiyorum neden :) almış başını gidiyor...

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Yıllardır saçlarım hep uzun 30 yaşında geldim en son lisedeyken kısacık kestirmistim.Kendimi bildim bileli saçlarım uzun çok az kestirebiliyorum oda 3 yılda bir anca.. Şuanda popomun altına geldi bazen bunalıyorum bana ağır geliyor sanki diyorum ama yine kıyamıyorum kestirmek istesemde bu çok radikal bi değişiklik üzerine olmuyor 5 parmak aldırsam mi diyorum ayağım kuaföre gitmiyor sanki üzülecekmişim gibi geliyor neden böyle oluyorki.beni bilen tanıyan daha ne.kadar uzatacaksın değiştir artık şu saçlarını niye uğraşıyorsun diyor seviyorum ben saçlarımı ama az da olsa kısalmakta istiyorum olmuyor :)

3 yil kesilmeyen saç cok yipranmiş durmuyor mi yahu? Benim saclarim belimde ama 3 ayda bir uclarindan azcik aldiririm.
Bari biraz kisaltin bu sekilde.
Hiç yıpranmış durmuyor zaten uçlarından azıcık alıyoruz ama oda 3 cm genelde 6 ayda bir:) yani saçlarıma bakmaya fırsatta bulamiyorum ama gayet sağlıklı duruyor

Ben de yıllardır uzun saç kullanıyorum ama belime kadar uzatıyorum. Çünkü belden uzun olunca yanlışlıkla üzerine oturuyorum sinir oluyorum :KK70:

Yıllar önce bir anlık çılgınlıkla saçımı kısacık kestirdim ve o kadar yakışmadı kiiiii :KK70:Sonra hep uzun kullandım ama sıkıldım artık.

Yaz geldiği için saçımı kısa kestirmeye karar verdim. Kararı vereli 3 ay kadar oluyor sanırım :KK53: Saçlarımı kısaymış gibi elimle omuz hizama çekip provalar yapıyorum:KK70:Yakıştığına karar verdim umarım bir gün kuaföre de giderim kararımı uygulamak için:KK70:

Ay hala anlamıyorum nasıl bir cesaretle gidip saçımı 5cm kalacak şekilde kestirdim ya. İnsan bi düşünüür.

Ben de yıllardır uzun saç kullanıyorum ama belime kadar uzatıyorum. Çünkü belden uzun olunca yanlışlıkla üzerine oturuyorum sinir oluyorum :KK70:

Yıllar önce bir anlık çılgınlıkla saçımı kısacık kestirdim ve o kadar yakışmadı kiiiii :KK70:Sonra hep uzun kullandım ama sıkıldım artık.

Yaz geldiği için saçımı kısa kestirmeye karar verdim. Kararı vereli 3 ay kadar oluyor sanırım :KK53: Saçlarımı kısaymış gibi elimle omuz hizama çekip provalar yapıyorum:KK70:Yakıştığına karar verdim umarım bir gün kuaföre de giderim kararımı uygulamak için:KK70:

Ay hala anlamıyorum nasıl bir cesaretle gidip saçımı 5cm kalacak şekilde kestirdim ya. İnsan bi düşünüür.
ben bu denli bi değişikliği düşünemiyorum bile yani omzunda falan kestirdigimi dusununce içime fenalık geliyor :D sanki bi hafta kendime gelemezmişim gibi bana hiç yakışmaz gibi

Back
X