• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirdim, ama memnun değilim, acaba kat attırsam mı? [Resimli]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

KadifeDevrim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
16
0
36
Eskişehir
Saçlarım soldaki gibiydi, bob kesimiydi uzadı uzadı böyle oldu, sonra de arkalarla önleri eşitlemek için sağdaki gibi kestirdim, birde uçlarında kırmızılar vardı, onlar da gitsin istedim, ama şimdi çok pişmanım, çok seviyordum saçlarımın eski halini, şimdi de kat attırmak istiyorum ama, koruyorum da bir yandan. Çünkü böyle iki kat olsun istiyorum sadece öyle kat kat kat azıcık saçım kalmasın, napsam bilemedim :59:
$adsız.JPG

kuaföre gidip sadece uçlardan kat ver demen lazım ama çok katlı olmasın diye de ekle, güvendiğin bi kuaför olsa da iyi olur ayrıca :)

bol değilde daha seyrek katlar ve kahkülle çok hoşuma giden bi model bu kesim, umarım istediğiniz modeli yakalarsınız..

Back