Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı kazıııııttaaaaaaaaaaaacağımmmmmmmmmmmmm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mama53

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
12 Haziran 2012
17
2
36
Ankara
arkadaşlar artık saçlarımdan bıktımdökülme ve yıpranma derken kaıztmaya karar verdim hollandadan bir arkadaşım geçen evlerinde kazıttı bi kaç karışım yaptı kardeşine sürdü ve dün gördüminanamadım benle beraber kazıtmayı düşünen varmı varsa başlayalım 3 kişi olursak kazıtalım lütfen ciddi olanlar yazssın

arkadaşlar artık saçlarımdan bıktımdökülme ve yıpranma derken kaıztmaya karar verdim hollandadan bir arkadaşım geçen evlerinde kazıttı bi kaç karışım yaptı kardeşine sürdü ve dün gördüminanamadım benle beraber kazıtmayı düşünen varmı varsa başlayalım 3 kişi olursak kazıtalım lütfen ciddi olanlar yazssın

ben de kazıtmak istiyorum ciddiyim bu konuda ama kel gezemem peruk lazım o da pahalı :(

kazıttın mı saçını canım?

Back