• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım?

once ıyı kotu bı ıse gırcem cnm ben sonra kendımı gelıstırcem sende ole yp bence maası az dıye kabul etmemezlık yapma esın sonra alısır denın hep evde olmana bı anda calısırsan tuhafına gıdıp ızın vermez belkı ınsallah cnm ya :) bu yas da hep ara ara soguk gecıcekmıs tam yazı yasamıcakmısız ılkbahar havasında olcakmıs hep gelınlıgınını ustune sal gıbı bısey de al bence cnm lasım olur kesın yanı :)

evet nişanlımda öyle diyordu havalar için bizim düğünde akşam olacak zaten soğuk olur galiba şal almam şart oldu sağol tatlım....

Dantelli gelinliklere bak derim.
Bence çok şık duruyorlar.
Oldum olası danteli sevmişimdir.

internetten bir sürü resim indirdim ama kafam net bir şey tasarlamıyorum sonra onu bulamazsam diye gezdiğim yerlerden artık hangisini beğenirsem bakalım sende bekarsın galiba inşallah darısı senin başına da :))

internetten bir sürü resim indirdim ama kafam net bir şey tasarlamıyorum sonra onu bulamazsam diye gezdiğim yerlerden artık hangisini beğenirsem bakalım sende bekarsın galiba inşallah darısı senin başına da :))

Benim için evlenmek imkansız gibi birşey. :27:
Daha 18'im.
Önümde epeyce zaman var.
Ve bide tabii, sevdiğim, canım sevgilim askere gidiyor.
Herşeyin hayırlısı.

ama gelınlıgını staples al dantal motıflerı olan da bı sal al cnm ya da bolero al tuylu tuylu o daha ıyı ısıtır cok da hoz olur ustunde bence

çok sağolun ya beni çok mutlu ediyorsunuz bence kendimi yazarak daha iyi ifade ediyorum konuşurken utanırım o yüzden pek arkadaşım yok olanlarda okuyor o yüzden bende dertleşecek kimseyi bulamıyorum bazen o kadar mutlu oluyorum ki siz böyle yazınca ...

Ben küllü sarıya benzettim canım.
İstersen bir topik aç resmide ekleyip sor.
Büyük ihtimalde dipleri gelmiş. :27:

buna yakın bı topık acmısıtımcnm ama hala bulamadım aslında ne ıstedıgımi bıraz bu sac rengımı ( kullu kumral ve de sarı karısımı bı renk var su an bende ) kullnım dah sonra su renk yapcam

$toprak-grubu-saclar-2761-150x150[1].jpg

hoz bunun da adını bılmıyorumama karaklıyımkuafore gosterıcem bu rengı bıraz da bunu kullnıp sarıyı dneemek ısıtoyrum kendımı sarı sacta merak edıyorum acıkcası cnm kotu olsa da bı kere boyatcam ama kahve onları bana (beyaz tenlıyım )daha guzel oluyo gıbı

buna yakın bı topık acmısıtımcnm ama hala bulamadım aslında ne ıstedıgımi bıraz bu sac rengımı ( kullu kumral ve de sarı karısımı bı renk var su an bende ) kullnım dah sonra su renk yapcam

Eki Görüntüle 349696

hoz bunun da adını bılmıyorumama karaklıyımkuafore gosterıcem bu rengı bıraz da bunu kullnıp sarıyı dneemek ısıtoyrum kendımı sarı sacta merak edıyorum acıkcası cnm kotu olsa da bı kere boyatcam ama kahve onları bana (beyaz tenlıyım )daha guzel oluyo gıbı

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/201474-koleston-terracota-6-74-kullanlardan-tavsiye-3.html

Şu konuya bir bak canım, eklediğin resim için.

Son düzenleme:
çok sağolun ya beni çok mutlu ediyorsunuz bence kendimi yazarak daha iyi ifade ediyorum konuşurken utanırım o yüzden pek arkadaşım yok olanlarda okuyor o yüzden bende dertleşecek kimseyi bulamıyorum bazen o kadar mutlu oluyorum ki siz böyle yazınca ...

aynı sorun bende de var cnm ben onceden bıraz daha cekıngendım sımdı gozlerım bıraz acıldı herkese guvenmemeye basldım (yasadıgım bı ılıskıden dolayı ) yıne cekıngenımama bende sole bı sorun oldu hıc kımseye (karsı cınse )hıc guvenım kalmadı unı ortamında da oldugumıcın ortakı arklarada guvenemeıyorum o yuzden benım de kk da kı arklarımdan baska arkım yok aynıyız cnmyanı :) bu arada konuyu nerden nereye getırdımk. nakmayınkızlar :(((((((

İnşallah canım senin oturduğun yere yakın bir yere askere gidiyorsa görüşebilirsiniz arada sayılı gün çabuk geçiyor tez zamanda kavuşursunuz inşallah bence nişanlımla 4 senedir ayrı yerlerdeyiz bilirim zorluğunu....

Biz aynı şehirde yaşıyoruz..
Askerliği biraz uzak bir yere çıktı.
Rabbim onu kazalardan, belalardan korusun.
Tüm askerlerimizi korusun.
Ondan 15 ay naısl ayrı kalıcam bilmiyorum.
Off.
Düşünmek bile acı verici.
Ayy aman.:27:
Boşverelim bunu, konuştukça kötü oluyorum.
Düğünün nerede olucak?
Salon düğünü mü?
Açık havada mı?

aynı sorun bende de var cnm ben onceden bıraz daha cekıngendım sımdı gozlerım bıraz acıldı herkese guvenmemeye basldım (yasadıgım bı ılıskıden dolayı ) yıne cekıngenımama bende sole bı sorun oldu hıc kımseye (karsı cınse )hıc guvenım kalmadı unı ortamında da oldugumıcın ortakı arklarada guvenemeıyorum o yuzden benım de kk da kı arklarımdan baska arkım yok aynıyız cnmyanı :) bu arada konuyu nerden nereye getırdımk. nakmayınkızlar :(((((((

olsun güzel oluyor böyle insan tanımadığı insana derdini daha iyi anlatıyor dertleşmek rahatlatıyor insanı... evet güvenmek zor bu devirde insanlara özellikle bende ünivrsitede insanları daha iyi tanıdım çok çıkar ilişkileri oluyor umarım karşımıza hep güvenilir iyi insanlar çıkar ...

Off.
Düğünün nerede olucak?
Salon düğünü mü?
Açık havada mı?

kusura bakma canım seni üzmek istemedim :(( tam salon gibi bir yer değil istanbul da olacak nişanlım kiraladı yeri ben istanbul da olmadığım için resimlerden görebildim sadece kafe gibi bir yere benziyor biz orda oturmadığımız için bizden çok gelen olayacak salonlarda çok büyük gelşyor diye resimlerden baktığım kadarıyla kafe tarzı bir yer...

olsun güzel oluyor böyle insan tanımadığı insana derdini daha iyi anlatıyor dertleşmek rahatlatıyor insanı... evet güvenmek zor bu devirde insanlara özellikle bende ünivrsitede insanları daha iyi tanıdım çok çıkar ilişkileri oluyor umarım karşımıza hep güvenilir iyi insanlar çıkar ...

cıdden unıarkları lıse gıbı olmuyo lıse arklarımda hep dagıldı deıgstı bazıları evlendı herks hayatını kurma yolunda bı yereler gıttı kalmadı bı de benıım eskı kısılık cok kıskanctı hıc arklarımla kız bıleolsa gorusturmuyodu ondan da kalmadı tek tukler de gıttı yanı yalnızlıgı da sevıyorumben galıba ne bılım bu da bı donemıste :) vala cok merak ettım sahsen ben gelınlıgını alırsan ekle yorumyapalım :)bı de saclarını :=)

Off.
Düğünün nerede olucak?
Salon düğünü mü?
Açık havada mı?
cnm sanda Allah sabır versın kavusursun tez zamanda ınsallah

Back