• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım?

Bence ne sarı yap nede kızıl.
Karamel sana hepsinden daha çok yakışır.
Ama bahsettiğin resimlerdeki gibi karamelden bahsetmiyorum.
Zaten resimlerdeki saçların karamele hiç benzemiyor.

karamel-sac4.jpg

deives_jessica_alba.jpg

kar.jpg

jessica-alba_8203_1.jpg

Bu tonlara bakabilirsin.

evet ılk resımdekı sac rengı de cok hos olur bence sarı ya da bu tonlara boyatırsan kesınlıkle kaslarını da boyat

2012 parlak renklerin senesi!
Balyajlar, ombreler bu sene ön planda olucak.
Sarı saç devri kapanmak üzere.
Artık kahveler, bakırlar, karameller ön planda.
Kesinlikle sarı yapma derim.
Saçlarını karamel yaparsan bronz tenle harika durur!

Ombre saçın uçlarına atılan ışıltı.
Örnek ;

1288127138_rachel-bilson-290.jpg

Ombre-lily-aldridge.jpg

2ombre-hair-color-trend-2-1.jpg

Böyle bir saç yaptırırsan düğününde ışıldarsın bence.
Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Eminim çok güzel bir gelin olucaksın.
Mutluluklar dilerim. :16:

Son düzenleme:
2012 parlak renklerin senesi!
Balyajlar, ombreler bu sene ön planda olucak.
Sarı saç devri kapanmak üzere.
Artık kahveler, bakırlar, karameller ön planda.
Kesinlikle sarı yapma derim.
Saçlarını karamel yaparsan bronz tenle harika durur!

Ombre saçın uçlarına atılan ışıltı.
Örnek ;

1288127138_rachel-bilson-290.jpg

Ombre-lily-aldridge.jpg

2ombre-hair-color-trend-2-1.jpg

Böyle bir saç yaptırırsan düğününde ışıldarsın bence.
Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Eminim çok güzel bir gelin olucaksın.
Mutluluklar dilerim. :16:

beni bilgilendirdiğin için çok sağol çok güzel renkler gerçekten teşekkür ederim sende mutlu ol hep ;) ;)

kaç sene var okulunun bitmesine ki ? belki okurken tanışırsın sonra okul bitince evlenirsiniz ;) ;) ;)

2 sene var cnm tabı ben ıkı dıyorum her an 3 e de cıkabılır alttan derım var cunku :)sonra ıs bulmak ıcın cırpınma durumlarının arsında bı de yuksek lısansla ugrascam o da 2 sene bulur sa ettımı sana 5 sene :))))))) okurken tanısmam cok zor bu arada ımkansız hatta derse gırıp cıkıyorum bıtınce hıc unıden arkım yoktur benım :))ama bole mutluyum galıba ya :)

önemli olan mutlu olman tabi her şeyin en güzeli seninle olsun :) benimde üniversite bitti nişanlandım bakalım ben evlendikten sonra çalışmaya başlayacağım kısmetse derslerinde başarılar dilerim :)

önemli olan mutlu olman tabi her şeyin en güzeli seninle olsun :) benimde üniversite bitti nişanlandım bakalım ben evlendikten sonra çalışmaya başlayacağım kısmetse derslerinde başarılar dilerim :)

umarım bı ıs bulursun cnm ya cok zor bu devırde vala :((( ben garantı ıs bulumole olursa olur dıyorum ama kısmet bu bellı olmaz kı yıne dekesın konusmayım ben :)

umarım bı ıs bulursun cnm ya cok zor bu devırde vala :((( ben garantı ıs bulumole olursa olur dıyorum ama kısmet bu bellı olmaz kı yıne dekesın konusmayım ben :)

Evet bu devirde iş bulmak gerçekten çok zor buluncada maaşı düşük oluyor her şeyin hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı bir işi buluruz sonra sende yuva kurarsın ;) ;)

Canım gelinliğine karar verdin mi?
Bak ayz geliniymişsin.
Israrla karamel diyorum. :27:
Birde uçlarına hafif ışıltı!
Kesinlikle harika olur.
Birde gelin saçın böyle dağınık topuz olursa saç renginle muhteşem durur.

yeni-topuz-modelleri-11.jpg

jennifer-lopez-topuz3.jpg

yaz-icin-topuz2.jpg

2011-daginik-topuz-modelleri.jpg

taylor-swift.jpg

Ya da böyle birşeyler..

2011-Gelin-Sac-Modelleri-03.jpg

2011-Gelin-Sac-Modelleri-05.jpg

sac9.jpg

images

Gelin-Sa%C3%A7%C4%B1-Modelleri-33.jpg

Fazla mı karıştım ne? :26:

Son düzenleme:
gelinliğime karar vermedim istanbuldan alacağım nisan başı bir aksilik çıkmazsa canım ama çok abartılı gelinlikleri sevmiyorum bembeyaz olsun istiyorum....

Bak ayz geliniymişsin.
Kesinlikle harika olur.

yaz-icin-topuz2.jpg

taylor-swift.jpg

Ya da böyle birşeyler..

sac9.jpg

images

bu resimlerin çoğunu bende indirdim gelin saçı olarak şu yandan duran saçı tepeden örgülü saçı aşağı sarkanı düşünüyorum şimdilik sonra ne olur bilmem :) :)

Bak ayz geliniymişsin.
Kesinlikle harika olur.

yaz-icin-topuz2.jpg

taylor-swift.jpg

Ya da böyle birşeyler..

sac9.jpg

images

alttan 5. bayanın sac rengını bende ıstıyorum cnm ya okul bıtınce ama cunku bıraz ıddaalı bı sac rengı bence herkesde yok aöa rengı ne cnm bununu bılıyomusun ??? o alttkı kahve sac rengı bayanın kendı sac rengımı dıplerımı cıkmıs yoksa kuafor bılerek mı ole dıplerını kahve bırakmıs bılıyomusun cnm ?

alttan 5. bayanın sac rengını bende ıstıyorum cnm ya okul bıtınce ama cunku bıraz ıddaalı bı sac rengı bence herkesde yok aöa rengı ne cnm bununu bılıyomusun ??? o alttkı kahve sac rengı bayanın kendı sac rengımı dıplerımı cıkmıs yoksa kuafor bılerek mı ole dıplerını kahve bırakmıs bılıyomusun cnm ?

Hangisi canım?:26::26:

Evet bu devirde iş bulmak gerçekten çok zor buluncada maaşı düşük oluyor her şeyin hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı bir işi buluruz sonra sende yuva kurarsın ;) ;)

once ıyı kotu bı ıse gırcem cnm ben sonra kendımı gelıstırcem sende ole yp bence maası az dıye kabul etmemezlık yapma esın sonra alısır denın hep evde olmana bı anda calısırsan tuhafına gıdıp ızın vermez belkı ınsallah cnm ya :) bu yas da hep ara ara soguk gecıcekmıs tam yazı yasamıcakmısız ılkbahar havasında olcakmıs hep gelınlıgınını ustune sal gıbı bısey de al bence cnm lasım olur kesın yanı :)

Back