- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
mrb yaklasık 3 yıl kızıl kullandım.cok zor kullanımı.turbanlı oldugum halde 3 haftada bır boyuyordum.cunku akınca cok cırkın bır renk oluyor yazın en sıcak oldugu zamanlarda bıle kurutmak zorundasın cunku kıyafetıne bulasıyor.uyurken terledıgınde yastıgın kızıl renk oluyor.havlun zaten kırmızı oluyor :)) ama sunu soylemelıyım kı gelınlıktede en hos duran renk kızıl.gecen hafta kuafore gıttım tekrar kızıl yaptırdım ama bu sefer kızıl kahve.kuafor akmaz dedı ama malesef bu renkte akıyor.....
Eki Görüntüle 349619 Eki Görüntüle 349617 Eki Görüntüle 349630 Eki Görüntüle 349632 Eki Görüntüle 349634
Eki Görüntüle 349638
1-2- işte kızlar saç renklerim ilk resim açık karamel boyattığım zamandı sarı gibiydi ilk başlarda sonra yavaş yavaş değişti ikinci resim değişmeye başladığı zamanlar sonra daha da koyulaştı
3- sonraki resim kızıl kahve boyattığım zaman
4-Kızılın bir tonu kuaförde boyattığım için bilmiyorum tam olarak adını
5- Kızıl kestane
teşekkür ederim tatlım fikrini belirtiğin için....
bence sarıya boya beyaz tenlısın sanırım renk hos duruyo
bende sarıyı seviyorum ama bazı arkadaşlarım sarı seni olgun gösteriyor diyorlar çok kararsızım fikrini söylediğin için teşekkürler....
beni önemseyip sorunuma yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim beni mutlu etttin umarın sende hep mutlu olursun....
col tesekkur ederım cnmm ınsallah :) senınde dugunun ınsallah harıka gecer :)
inşallah canım çok sağol darısı başına
Bence ne sarı yap nede kızıl.
Karamel sana hepsinden daha çok yakışır.
Ama bahsettiğin resimlerdeki gibi karamelden bahsetmiyorum.
Zaten resimlerdeki saçların karamele hiç benzemiyor.
Bu tonlara bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?