• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım?

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
Kızlar haziranda düğünüm var ve kaç aydır düğünde saçımı ne renge boyasam diye düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim şu an saçım akmış bi kızıl,kızıl boyatınca çok sevdim ama hemen akması sinir bozucu kızıl düşünüyorum ama yazın hemen akar diyede hevesim kaçıyor şimdi size şimdiye kadar boyadığım saç renklerimin resimlerini koyuyorum lütfen bana yardım edin sizce hangi renge boyamalıyım illa bu renklerden birini söyleyin diye koymuyorum sadece bunlar size fikir verir diye koyuyorum yardımlarınızı bekliyorum

mrb yaklasık 3 yıl kızıl kullandım.cok zor kullanımı.turbanlı oldugum halde 3 haftada bır boyuyordum.cunku akınca cok cırkın bır renk oluyor yazın en sıcak oldugu zamanlarda bıle kurutmak zorundasın cunku kıyafetıne bulasıyor.uyurken terledıgınde yastıgın kızıl renk oluyor.havlun zaten kırmızı oluyor :)) ama sunu soylemelıyım kı gelınlıktede en hos duran renk kızıl.gecen hafta kuafore gıttım tekrar kızıl yaptırdım ama bu sefer kızıl kahve.kuafor akmaz dedı ama malesef bu renkte akıyor.....

mrblar fikrimi verecek olursam gelinliğin üstüne en güzel saç rengi siyah die düşünüyorum.benimde öyledi her zaman asil olmak güzel.:)

kesinlikle siyah canım ama tekrar saçlarını boyatmak işstersen saçların çok yıpranır..

$ghfghd.jpg $10.jpg $gfghgghhg.jpg $hjfjghfj.jpg $fdddds.jpg
$hfffdd.jpg

1-2- işte kızlar saç renklerim ilk resim açık karamel boyattığım zamandı sarı gibiydi ilk başlarda sonra yavaş yavaş değişti ikinci resim değişmeye başladığı zamanlar sonra daha da koyulaştı
3- sonraki resim kızıl kahve boyattığım zaman
4-Kızılın bir tonu kuaförde boyattığım için bilmiyorum tam olarak adını
5- Kızıl kestane

mrb yaklasık 3 yıl kızıl kullandım.cok zor kullanımı.turbanlı oldugum halde 3 haftada bır boyuyordum.cunku akınca cok cırkın bır renk oluyor yazın en sıcak oldugu zamanlarda bıle kurutmak zorundasın cunku kıyafetıne bulasıyor.uyurken terledıgınde yastıgın kızıl renk oluyor.havlun zaten kırmızı oluyor :)) ama sunu soylemelıyım kı gelınlıktede en hos duran renk kızıl.gecen hafta kuafore gıttım tekrar kızıl yaptırdım ama bu sefer kızıl kahve.kuafor akmaz dedı ama malesef bu renkte akıyor.....

evet canım bende o renge boyadım başta çok güzel ama sonra akıyor maalesef :(

Eki Görüntüle 349619 Eki Görüntüle 349617 Eki Görüntüle 349630 Eki Görüntüle 349632 Eki Görüntüle 349634
Eki Görüntüle 349638

1-2- işte kızlar saç renklerim ilk resim açık karamel boyattığım zamandı sarı gibiydi ilk başlarda sonra yavaş yavaş değişti ikinci resim değişmeye başladığı zamanlar sonra daha da koyulaştı
3- sonraki resim kızıl kahve boyattığım zaman
4-Kızılın bir tonu kuaförde boyattığım için bilmiyorum tam olarak adını
5- Kızıl kestane

şu anda saçınıza ne renk boyasanız siyahta olsa gene aktıkça alttan kızıllıklar çıkacaktır bence fazla değişmeyin derim yani gelinlik her saçınızda ayrı güzel duracaktır bence aynı renge devam edin ne bileyim siyahtan yada kızıl saçtan sonra saçı açmak isterseniz zor olur ama daha doğal renginize dönmek istiyorsanız ki koyu kumral gibi duruyor kuaförünüze söyleyin gene en iyi o tutturacaktır ama kolay kolay kızıllıklar malesef kapanmıyor birkaç boyamadan sonra ancak saç rengi oturacaktır akması dışında renkten memnunsanız bence böyle kalsın çünkü renk değişmede saçlar renk oturana kadar aktıkça alacalı bulacalı oluyor ben derimki çok yakışmış buna devam edin gerçekten süper bir renk sanki altın çikolata kestane rengi gibi karışık boyalar kullanmış öyle cart kızıl değil süper duruyor şimdiden hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar

bende sarıyı seviyorum ama bazı arkadaşlarım sarı seni olgun gösteriyor diyorlar çok kararsızım fikrini söylediğin için teşekkürler....

sarı olgun gosterırır ama kızıl yaslı gosterır o daha rısklı bı de sarı yaparsan makyajsız dolasma ve de saclarını hep bakımlı olmalı deler evet ama kızılda da ole bence ıkısı de rısklı renkler ama en azından sarı yaparsan dugunude varmıs daha dıkkat cekıcı olursun cnm

Bence ne sarı yap nede kızıl.
Karamel sana hepsinden daha çok yakışır.
Ama bahsettiğin resimlerdeki gibi karamelden bahsetmiyorum.
Zaten resimlerdeki saçların karamele hiç benzemiyor.

karamel-sac4.jpg

deives_jessica_alba.jpg

kar.jpg

jessica-alba_8203_1.jpg

Bu tonlara bakabilirsin.

Bence ne sarı yap nede kızıl.
Karamel sana hepsinden daha çok yakışır.
Ama bahsettiğin resimlerdeki gibi karamelden bahsetmiyorum.
Zaten resimlerdeki saçların karamele hiç benzemiyor.

karamel-sac4.jpg

deives_jessica_alba.jpg

kar.jpg

jessica-alba_8203_1.jpg

Bu tonlara bakabilirsin.

bende boyadığında kuaför bu nasıl karamel dedi ışıkta değişir dedi bende şaşırmıştım boyadıktan sonra fikrin için teşekkür ederim....

Back