ısırganın bi yan etkisi alerjik birşeyi olurmuki acaba ?
hayır canım hiç bir yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin..ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum zararını görmedim aksine çok faydalı geldi..
ısırganın bi yan etkisi olmazda uzun zamandır saçım döküldüğü için acaba işe yararmı bana
benm saçlarım son 6 7 yıldır dökülüyo ama son yıllarda tepem açık resmen kel kalcam banada işe yararmı acaba ısırgan suyu
herkse tavsiye ederim ısırgan otunu 1 aydır kullanıyorum bu site sayesinde öğrendim ve son 1 haftada lavantayla karıştırıp sürüyorum eski saçlarım tek tek geri geliyor kuaförümde eskiden sçalarınız tüy gibiydi ne uyguluyorsanız devam edin deyince sevincim 2 kat arttı :)
kızlar birşey daha eklemek istedim sizlere çok yerde okuyorum saçlarınıza eczaneden alıp ampüller sürüyorsunuz ya yağlarla birlikte bunun yerine içten destek verin. e vitamini ampulü alacağınıza e vitamini içeren besinler tüketin. çünkü saça dışarıdan alıştırdığınız vitaminlerde bıraktığınız takdirde dökülme tekrardan başlama ihtimali çok yüksek. saç için birsürü yağ var ama yan etkilerini de okuyun. bir şeyi enine boyuna arastırmadan basınıza sürmeyin. mesela yılan yağını uzasın diye sürüyorsunuz bir zaman sonra içerisindeki asidik saç dökülmesinede sebep olabiliyor. ya da hint yağı ve jojoba çok kıvamlı yağlar bunları sürüp yıkarkende saçlarnızı bayağı hırpalamak zorunda kalıyorsunuz çıkartmak için.
ben saç için en iyi yağların badem zeytin ve çörek otu yağı oldugunu bilirim. saçınızı yormayacak ve hırpalatmayak şekilde güzel araştırıp yağları öyle kullanın derim. ibni sinanın tıbta kanun kitabını okumuştum orda da haftada bir saçını zeytinyağı ile bakım yapan kişinin saçlarının ömür boyu beyazlamayacağı yazıyordu. denemedım ama zeytinyağının önemini anlatmak ıstedım sadece.
güzel saçlıklı gür saçlara kavuşmanız dileğiyle:)
kızlar birşey daha eklemek istedim sizlere çok yerde okuyorum saçlarınıza eczaneden alıp ampüller sürüyorsunuz ya yağlarla birlikte bunun yerine içten destek verin. e vitamini ampulü alacağınıza e vitamini içeren besinler tüketin. çünkü saça dışarıdan alıştırdığınız vitaminlerde bıraktığınız takdirde dökülme tekrardan başlama ihtimali çok yüksek. saç için birsürü yağ var ama yan etkilerini de okuyun. bir şeyi enine boyuna arastırmadan basınıza sürmeyin. mesela yılan yağını uzasın diye sürüyorsunuz bir zaman sonra içerisindeki asidik saç dökülmesinede sebep olabiliyor. ya da hint yağı ve jojoba çok kıvamlı yağlar bunları sürüp yıkarkende saçlarnızı bayağı hırpalamak zorunda kalıyorsunuz çıkartmak için.
ben saç için en iyi yağların badem zeytin ve çörek otu yağı oldugunu bilirim. saçınızı yormayacak ve hırpalatmayak şekilde güzel araştırıp yağları öyle kullanın derim. ibni sinanın tıbta kanun kitabını okumuştum orda da haftada bir saçını zeytinyağı ile bakım yapan kişinin saçlarının ömür boyu beyazlamayacağı yazıyordu. denemedım ama zeytinyağının önemini anlatmak ıstedım sadece.
güzel saçlıklı gür saçlara kavuşmanız dileğiyle:)
Kızlar merhaba ben ısırgan ile saçını gürleştiren arkadaşın yazdıklarını okuyunca soluğu aktarda aldım.zaten saç dökülmesi sebebiyle doktorumun verdiği bitkisel şampuanı kullanıyordum.gerçekten işe yaradı dökülmesi çok azaldı...ama üşendiğimden bu aralar yapmıyorumşampuanda alamadım panten kullanıyorum iki haftadır yine başladı dökülmeye şunu çok iyi biliyorum ki asla ve aslaaa bitkisel şampuan dışında hiçbiri iyi gelmiyor saça..hele kremli şampuanlardan uzak durun.tekrar başlayacağım.iş yerindeki arkadaşlar bile ısırgan kullandıktan sonra saçlarımın parladığını daha güzel göüktüğünü söylediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?