Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı gürleştirdim .Başardım :) heryerden saç fışkırıyor :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ısırganın bi yan etkisi alerjik birşeyi olurmuki acaba ?

hayır canım hiç bir yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin..ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum zararını görmedim aksine çok faydalı geldi..

benm saçlarım son 6 7 yıldır dökülüyo ama son yıllarda tepem açık resmen kel kalcam banada işe yararmı acaba ısırgan suyu

benm saçlarım son 6 7 yıldır dökülüyo ama son yıllarda tepem açık resmen kel kalcam banada işe yararmı acaba ısırgan suyu

yani denemekte fayda var.. canım sen test yaptırdın mı hiç 6-7 sene çok uzun süre belki bi vitamin eksikliğin falan olabilir..
benimde yaklaşık bir ay döküldü başladım hemen ısırgana dökülmem durdu..bilemiyorum belki mevsimseldi ama yine de işe yaradı..
zaten benimde aynı şekilde tepem seyrek durumda bende nerak ediyorum acaba uzun süreli kullanımda saç çıkarır mı diye..

arkadaşlar ben yaptım ve çok memnunum herkese tavsiye ederim hem ucuz hem zararsız daha ne olsun. ayrıca bu bilgiyi bizimle paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim Allah razı olsun

herkse tavsiye ederim ısırgan otunu 1 aydır kullanıyorum bu site sayesinde öğrendim ve son 1 haftada lavantayla karıştırıp sürüyorum eski saçlarım tek tek geri geliyor kuaförümde eskiden sçalarınız tüy gibiydi ne uyguluyorsanız devam edin deyince sevincim 2 kat arttı :)

lavantayla nasıl karıştırıyorsun tarif edermisin

arkadaşlar benm saçlarım 1 yıl önce çok gürdü şimdi bi tutam kaldı gürleştirmek istiyorum forumda karanfilli su kürünü okudum denicem bi sıkıntı olmaz dimi çok araştırdım bi de sizlere sorayım dedim ve deneyen varmı ? şimdiden teşekkürler.

Merhaba Buse hanım :) bikaç yl önce saçlarınızı ısırgan suyuyla gürleştirdiğinizi yazdığınız bi yazı vardı ,onu okudum.Benim saçlarım seyrek değil aslında ama aşırı ince telli kuaför bile bebek saçı dedi.Öyle aman aman bi dökülmem yok normal dökülüyo.Ben saçlarımı gürleştirmenin yollarını arıyodum ki yazınızı okudum ve umutlandım :) Öncelikle şunu bilmek istiyorum sizin saçınız eskiden gür müydü? yani hep gürdü de sonradan mı döküldü? yani demek istediğim ısırgan eski saçınızı mı verdi size yoksa her zamanki azlığında olan saçlarınızı mı gürleştirdi? çünkü zaten gürse bende bi işe yaramaz çünkü doğuştan gelen saç tipini değiştiremeyiz.Benimkine bi faydası olmayacaksa denemiyim yani..Bide tam olarak nası kullandınız ısırgan suyunu? duştayken şampuan sonra normal suyla şampuanı durula en sonda da ısırgan suyuyla durula,böyle miydi?

Merhaba Buse__ hanım :) bikaç yl önce saçlarınızı ısırgan suyuyla gürleştirdiğinizi yazdığınız bi yazı vardı ,onu okudum.Benim saçlarım seyrek değil aslında ama aşırı ince telli kuaför bile bebek saçı gibi dedi.Öyle aman aman bi dökülmem yok normal dökülüyo ama ben daha gür olsun istiyorum..Neyse, saçlarımı gürleştirmenin yollarını arıyodum ki sizin yazınızı okudum ve umutlandım :) Öncelikle şunu bilmek istiyorum sizin saçınız eskiden gür müydü? yani hep gürdü de sonradan mı döküldü? demek istediğim ısırgan eski saçınızı mı verdi size yoksa her zamanki azlığında olan saçlarınızı mı gürleştirdi? çünkü sizinki zaten gür idi ve eski saçlarınıza kavuştuiseniz bu bende bi işe yaramayacaktır çünkü benim saçım yapısı itibariyle gür değil.Benimkine bi faydası olmayacaksa denemiyim yani..Bide tam olarak nası kullandınız ısırgan suyunu? duştayken şampuan sonra normal suyla şampuanı durula en sonda da ısırgan suyuyla durula,böyle miydi?

bu ampullerın fıyatı hakkında bılgınız vrmıı acaba

Kızlar merhaba ben ısırgan ile saçını gürleştiren arkadaşın yazdıklarını okuyunca soluğu aktarda aldım.zaten saç dökülmesi sebebiyle doktorumun verdiği bitkisel şampuanı kullanıyordum.gerçekten işe yaradı dökülmesi çok azaldı...ama üşendiğimden bu aralar yapmıyorum şampuanda alamadım panten kullanıyorum iki haftadır yine başladı dökülmeye şunu çok iyi biliyorum ki asla ve aslaaa bitkisel şampuan dışında hiçbiri iyi gelmiyor saça..hele kremli şampuanlardan uzak durun.tekrar başlayacağım.iş yerindeki arkadaşlar bile ısırgan kullandıktan sonra saçlarımın parladığını daha güzel göüktüğünü söylediler..

Ben de köyden ısırgan otu toplayıp kurutmaya karar verdim. Durulama suyuna katacağım. Herkes dökülmeye iyi geldiğini söylemiş. Benim yıllardır aşırı dökülmeden şikayetim var. Saçlarım çok azalmadı aslında ama alnımdan açılmaya başladı. Bu konu başlığındaki herkesin denediklerini okudum. İlk olarak ısırgan otunu denemeye karar verdim.

yaa durulamayı nasıl yapıyoruz köpüğü normal suyla durulayıp sonra ısırgan suyunu mu döküyoruz yoksa köpüğü direk ısırganla mı duruluyoruz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…