• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı bu renk yaptırıcam nasıl?

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
116
Ankara
gülben ergenin şu anki saçına bayıldım yerimsenibenböyle yaptırmaya karar verdim
ankarada güzel bi kuaför buldum.güzel ürünler kullanıyor loreal kullandığı ürüne çok dikkat ederim.gidip böyle yaptırıcam bu röfle oluyor sanırımbenneyaptımki​
29052008007sx9.jpg

gülben ergenin şu anki saçına bayıldım yerimsenibenböyle yaptırmaya karar verdim​

ankarada güzel bi kuaför buldum.güzel ürünler kullanıyor loreal kullandığı ürüne çok dikkat ederim.gidip böyle yaptırıcam bu röfle oluyor sanırımbenneyaptımki

sen gel bakım şöle yamacıma Ankara da hangi kuaföre gitcen banada de buluşalım bende boyatacağım saçlarımı...
saçına gelince açık tenliysen tabiki yakışır... yaptır...

bence de çok hoş bir renk açık tenliysen yakışır yaptırabilirsin a.s.

sen gel bakım şöle yamacıma Ankara da hangi kuaföre gitcen banada de buluşalım bende boyatacağım saçlarımı...
saçına gelince açık tenliysen tabiki yakışır... yaptır...

iyi olur birlikte gidebilir tabiii
ben etimesgutta oturuyorum kuaför eryamanda
ama hakikaten süper yapıyor işini
tam 3 yıldır buradayım hiç ankarada boyatmadım çünkü güvenemedim ama bu çok güvenilir işinin ehli

Kıslar bu saç üzerinde parlatıcı siprey fön herşey var...
Hevesini kırmak istemem
( gerçi allah isin verirse yarın sabah bende röfle yaptırmaya gidiyorum)
Ama
bu şekilde bakım fön ilgilenebileceksen yaptır derim
Bu tarz saçlar çok bakım istiyor çünkü 45 günde bir dip boyası da cabası
Ben esmerim bu kadar sarı degil ama biras sarı yaptırıcam inşallah

gizem cim yaptır röfle yakışır canım benim önceki röflemde buna benzer bir renkti
açık tenliysen güzel olur Ankaraya gelince gelir bakarım saçlarına

şimdi değil ya anca ağustos ta gelebilirim bi yere kaybolma ha mutlaka gelmeye çalışırım sana
yada çarşıda filan buluşuruz istersen evinede misafir olabilirim canım.

benim görüşüm kuaförünü dinlemek olucak,çünkü sende aynı rengi tutturamayabilirler,açık tenliyim demişsin ama önemli olan gerçek saç rengin ne?profesyonel bir kuaför değilse saçınınn orjinalliğini bozabilir,bize değilde bir bilene danışırsan daha iyi olacağını düşünüyorum

iyi olur birlikte gidebilir tabiii
ben etimesgutta oturuyorum kuaför eryamanda
ama hakikaten süper yapıyor işini
tam 3 yıldır buradayım hiç ankarada boyatmadım çünkü güvenemedim ama bu çok güvenilir işinin ehli

iyi o zaman işinin ehli ise güveniyorsan yaptır canım bende batıkentteyim beklerimlaelaelaelaelae

benim görüşüm kuaförünü dinlemek olucak,çünkü sende aynı rengi tutturamayabilirler,açık tenliyim demişsin ama önemli olan gerçek saç rengin ne?profesyonel bir kuaför değilse saçınınn orjinalliğini bozabilir,bize değilde bir bilene danışırsan daha iyi olacağını düşünüyorum

gerçek saç rengim açık kumral
ama şuanda kahve boya var saçımda oda epey oldu boyatalı rengi açıldı
saçımdaki rengi kustaracak kendi saç rengime boyayacak onun üstüne röfle yapacak.saçımı boyadıktan sonra 2 hafta röflesis kullanacam ondan sonra röfle yapacak.en iyi sonuca alabilmak için.

bencede çok güzel bi renk bende yapıtrmak isterim açık tenliyim ama cesaret edemiyorum yapınca neticeyi görmek isteriz :)))

hemen yaptırmayacağım 15 gün sonra:1hug:
eşim şehir dışında 1,5 yaşında oğlum var onu bırakacak kimse yok :1no2:eşim gelsin de haziranın 15 falan yaptırıcama.s
hemde kredi kartımın hesap kesim tarihi geçmiş oluryerimsenibenyerimseniben​

valla bende beğendim ama tenime gitmeyegi için ben yaptırmam ama yakısıosa ne mutlu size ben koyu renk hastasıyım

Gizemcim eğer sürekli fönlü kullanabileceksen yaptır derim,çünkü bu rengi yıllardır bir arkadaşım kullanıyor,fönsüz hiç de hoş durmuyor...

Back