- Konu Sahibi Miracle1989
-
biraz demode sanki.hadise yaotığı için albenisi war gibi duruyo ama bence günlük hayatta kullnamak zor we biraz demode duruyo.daha açık bukleli yaptırırsan bence çok daha güzel olabilir.
hadise değil o dimi talia değilmi :)
Arkadaslar benim yuzum yuvarlak siyah orta boy saclarim var ama yuzum yuvarlak oldugu yuzumu daha oval istiyorum saclarim duz hafif dalgali ama yuzum duz duruyor boyle kivircak yaparsam hem saclarimin daha cok on planda olacak hemde yuzume bi karklilik gelir diye dusunuyorum saclarimi perma yaptircam resimdeki gibi sizce nasil olurEki Görüntüle 195113
thalia bu evet ama hadise de cok kullaniordu bu modeli diye hatirliyorum mesela sizce nasil yaptiriyim su dalgasi gibi mi nasil kullanisli olur:)
ben yaptım canım bunun gibi resim bile çektim
bence su dalgası kesinlikle hem her sekilde kullanırsın spor şık günlük:) bu model makbule modeli gibi duruyo avrupa yakasında vardı ya ahhaah:) ayy güleceğim yoktu ama bende kesinlikle su dalgası diyorum cnm sen bilirsin genede
Canim resmine bakamiyorum hangi albumunde??
canim su dalgasi modeli varmi bildigin bir resim bende kuaforume gosteriririm
koymadım canım oraya
buyur canım inşallah belli olur ben kendim yaptımo saçı geçici bu yıkadım geçti çok güzel olmuştu ama ben düz seviyom saçı Eki Görüntüle 195193 Eki Görüntüle 195194 Eki Görüntüle 195195
buyur canım inşallah belli olur ben kendim yaptımo saçı geçici bu yıkadım geçti çok güzel olmuştu ama ben düz seviyom saçı Eki Görüntüle 195193 Eki Görüntüle 195194 Eki Görüntüle 195195
Bence cok guzel olmus valla:) bende boyle istiyorum saclarin duzken nerene kadar geliyordu
bende boyle istiyorum ama emin degiliM perma bide saclara iyi degil ya pek emin degilim
Canım bu saçı nasıl geçici olarak yaptın? Maşayla mı?
birde bu canım Eki Görüntüle 195583
Masa ve kalem mi nasil yaptin anlatirmisin merak ettim dogrusu bende yaparim arada sirada artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?