• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saclarimi boyle kivircik yapmak istiyorum sizce nasil olur???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Miracle1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
35
2
86
Hollanda
Arkadaslar benim yuzum yuvarlak siyah orta boy saclarim var ama yuzum yuvarlak oldugu yuzumu daha oval istiyorum saclarim duz hafif dalgali ama yuzum duz duruyor boyle kivircak yaparsam hem saclarimin daha cok on planda olacak hemde yuzume bi karklilik gelir diye dusunuyorum saclarimi perma yaptircam resimdeki gibi sizce nasil olur $217039_206173242748972_100000688943012_645491_7086861_n.jpg

canım bu saçın bakımı cok zor ole bole değil benmki doğustan boleydı artık daha düz çok şükürki hiç sekle sokamıyorsunpacoz gibi dolanıyordum ortalarda:) hafif dalgalı en kullanıslı saç modeli aklında bulunsun bebeğim:)

biraz demode sanki.hadise yaotığı için albenisi war gibi duruyo ama bence günlük hayatta kullnamak zor we biraz demode duruyo.daha açık bukleli yaptırırsan bence çok daha güzel olabilir.

Arkadaslar benim yuzum yuvarlak siyah orta boy saclarim var ama yuzum yuvarlak oldugu yuzumu daha oval istiyorum saclarim duz hafif dalgali ama yuzum duz duruyor boyle kivircak yaparsam hem saclarimin daha cok on planda olacak hemde yuzume bi karklilik gelir diye dusunuyorum saclarimi perma yaptircam resimdeki gibi sizce nasil olurEki Görüntüle 195113

ben yaptım canım bunun gibi resim bile çektim:60::60:

thalia bu evet ama hadise de cok kullaniordu bu modeli diye hatirliyorum mesela sizce nasil yaptiriyim su dalgasi gibi mi nasil kullanisli olur:)

bence su dalgası kesinlikle hem her sekilde kullanırsın spor şık günlük:) bu model makbule modeli gibi duruyo avrupa yakasında vardı ya ahhaah:) ayy güleceğim yoktu ama bende kesinlikle su dalgası diyorum cnm sen bilirsin genede;)

ben yaptım canım bunun gibi resim bile çektim:60::60:

bence su dalgası kesinlikle hem her sekilde kullanırsın spor şık günlük:) bu model makbule modeli gibi duruyo avrupa yakasında vardı ya ahhaah:) ayy güleceğim yoktu ama bende kesinlikle su dalgası diyorum cnm sen bilirsin genede;)

Canim resmine bakamiyorum hangi albumunde??

canim su dalgasi modeli varmi bildigin bir resim bende kuaforume gosteriririm

buyur canım inşallah belli olur ben kendim yaptım:66: o saçı geçici bu yıkadım geçti:1: çok güzel olmuştu ama ben düz seviyom saçı :66: $13052011088.jpg $Görüntü0996.jpg $Görüntü0986.jpg

Son düzenleme:
Bence cok guzel olmus valla:) bende boyle istiyorum saclarin duzken nerene kadar geliyordu
bende boyle istiyorum ama emin degiliM perma bide saclara iyi degil ya pek emin degilim

canım perma yaptırma bence sonra değiştirmek istersin belki düz saç daha.. iyi şekle girer bak böyle de oluyo gördün yani yaptıktan sonra hafif tarıyorsun işte mis gibi model :62::62::62: ben yaptım oldu :87::87:

saçımın düz halini ve uzunluğunu sormuşsun canım bikaç ay önce çektirdiğim resmi koyuyurum ee tabi şimdi biraz daha uzadı göğüs altına indi şimdi :)))

Eklentiler

• $camide oturacakta-001_001.jpg
    $camide oturacakta-001_001.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 63
Back