phrmcst Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2008 822 2 96 İstanbul 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi phrmcst #1 merhaba meltem hanım,benım sorunum durduk yere saclarımla tel tel oynayıp sonrada onları koparmak.bı hastalık oldugunu bılıyorum fakat caresı ?? kendıme engel olamıorum kel kalcam az kaldı senağlama
merhaba meltem hanım,benım sorunum durduk yere saclarımla tel tel oynayıp sonrada onları koparmak.bı hastalık oldugunu bılıyorum fakat caresı ?? kendıme engel olamıorum kel kalcam az kaldı senağlama
Dr.Phil.R. Meltem Kavcar Sirmali Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.579 17 643 İstanbul 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi phrmcst #2 Triktilomaninin elbette ki tedavisi var. Yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurmak.
Triktilomaninin elbette ki tedavisi var. Yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurmak.
phrmcst Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2008 822 2 96 İstanbul 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi phrmcst #3 pekı tavsıye edebılecegınız bır pskytr varmı ? ıstanbul anadolu yakasında? ben burda ögrencıyım ve hıc bır yerı bılmıyorum hastane dorktor nerde fln bılmıorm
pekı tavsıye edebılecegınız bır pskytr varmı ? ıstanbul anadolu yakasında? ben burda ögrencıyım ve hıc bır yerı bılmıyorum hastane dorktor nerde fln bılmıorm
Dr.Phil.R. Meltem Kavcar Sirmali Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.579 17 643 İstanbul 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi phrmcst #4 Bu konuda en sağlıklı bilgiye Türk Psikiyatri Derneği'nden ulaşabilirsiniz.