saclarimdaki beyazlardan nasıl kurtulurum?

saclarimdaki beyazlardan nasıl kurtulurum?

• biliyorum

OY: 1 25,0%
  • bilmiyorum

OY: 3 75,0%

• Ankete Katılan
    4
Sağol canım aklın yolu bir onerini dikkate alicam

[QUOmakarası ia, post: 49144812, member: 797490"]Duayla birden simsiyah saçlara kavuşan görmedim ben, gören var mı bilmiyorum da. Genetik bir durum, daha önceden erken yaşta boyatmaya başladığınızda da çabuk beyazlıyor. O sprey gibi ürünleri önermiyorum ben saç dipleri terlediğinde veya yağmurda ıslandığınızda falan yüzünüze akıyorlar. Tek tükse saç maskaraları var onları deneyebilirsiniz. Çoksa boyatın derim ben, zaten iş işten geçmiş.[/QUOTE]
Sac maskarasi da akmiyor mu ve dökülmeye sebep olmuyor mu ve kalıcı mi?

Aklın yolu bir...

Saç beyazlamasını durduran dua....yapmayın ne olur.....
Konu dine kaysin istemiyorum ama dokulme icin var mesela
Bazi hastaliklara onerilen dualar esmalar falan var bunun icin bilgi amacli sormus sizin icin demiyorum ama abarti tepkili dalga gecen yorumlar olmus ama yerinde olsam din bolumune acardim daha cok yardimci olan olurdu

Sağol ya en azindan bunu usenmeyerek yazdın. Pardon ama gereksizse eğer size göre görmezden gelirsiniz olur biter.

Canim cahil insanlara ne desen boş ellerinde birsey olmadan anca dalga geçerler.

[Doğrudur birbiyerde , post: 49143980, member: 47841"]Dua mi? Ben mi yanlis okudum?[/QUOTE]
Dogrudur biryerde gormustum o yuzden oyle yazdim belki bilen vardir diye

[QUOTEgeçilecek konu mu upijama, post: 49144047, member: 657098"]Allah'ım artık saçlarım beyazlamasin, amin.
Diyebilirsiniz her akşam[/QUOTE]
Dalga geçilecek konu mu bu

Tek tuk bende de cikiyor bide normal sac teli gibi duzdegil kendini gosterecek diye ölüyo ben boyuyorum hemen

Vay anasını biz faydamız olur belki diye cevap yazmışız, hanfendi atarlanmış bide evet maalesef ki senin gibi birine üşenmeden yorum yapmış bulundum küçük hanım üzgünüm
Dalga geçenlerin de ellerine sağlık, senin gibilere öylesi yaranırmış taam yazmadık say oldu mu, tövbe tövbee

ben bi ara bi yerlere bunla ilgili bi link kaydetmiştim ama nereye bulamadım. bu mesaj burda kalsın bulursam yazarım.

Im. 82"]Vay anasını biz faydamız olur belki diye cevap yazmışız, hanfendiyanlış anladınanmış bide evet maalesef ki senin gibi birine üşenmeden yorum yapmış bulundum küçük hanım üzgünüm
Dalga geçenlerin de ellerine sağlık, senin gibilere öylesi yaranırmış taam yazmadık say oldu mu, tövbe tövbee [/QUOTE]
Bak ya hanim ablacigim yazimi gereksiz bulmussun ya ben ona kizdim. Sen yanlis anladin

peki saç dökülmesi olmuyor mu sende çünkü bu tür işlemler sonucu saç döküldüğü nu duydum. Peki hangi marka ve kozmetik ürünleri satan yerdede bulabilirmiyim? Ve yikayinca boyası gider mi?

Gratis watsonlarda var sor verrler. Sac dokulmem buna bağlı olmadı zaten vardi uzun zamandır. Yıkayınca gıdenıde var boya gb olanıda onlar sana yardımcı oluyorlar zaten.

BOTE="huzurgizemmm, post: 49145337, member: 636423"]bak sen çok atarlı giderlisin böyle devam edersen siteden engellenirsin söyliyim. kız sana kötü bi şey bile yazmamış tam tersi yardımcı olmuş bu ne tavır böyle? MuneMune hesabı doğrulanmış üye. [/QUOTE]
Ben ne dedim şimdi. Bana yazın anlamsız dedi bende nasıl yazmışsın bunu anlamsız bulmussan dedim sadece

[QUOçok "elipp85, post: 49145341, member: 657425"]Gratis watsonlarda var sor verrler. Sac dokulmem buna bağlı olmadı zaten vardi uzun zamandır. Yıkayınca gıdenıde var boya gb olanıda onlar sana yardımcı oluyorlar zaten.[/QUOTE]
Tmm cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…