- 23 Kasım 2016
- 52
- 4
- 1
- Konu Sahibi mecnunun leylasi
-
Sağol canım aklın yolu bir onerini dikkate alicamYa ben yogayla geri ceviren gordum buradada okudum bir arastir hepsi olmasada buyuk cogunlukta fayda goren var olay kan akisi sanirim
Olana gecmis olsun boyama sakin birler bin olur geri gelir cogalmamasi icin hergun sacini sac derine hafif baski yaparak tara boyun haraketleri yap (yeni neslin saclari erken beyazliyor diye bir yaziya denk gelmistim tablet tel bilg cok hasir nesir olmaktan boyun duzlesmesi ona baglida beyazlama oluyormus )yilda 2 defa 3aylik biotin kuru yapabilirsin bir cildiyeciye sor
B vitamini d vitamini kan olcumunu yaptir eksilmelerine izin verme
Bi yerde duymustumAklın yolu bir...
Saç beyazlamasını durduran dua....yapmayın ne olur.....
Konu dine kaysin istemiyorum ama dokulme icin var meselaAklın yolu bir...
Saç beyazlamasını durduran dua....yapmayın ne olur.....
Sağol ya en azindan bunu usenmeyerek yazdın. Pardon ama gereksizse eğer size göre görmezden gelirsiniz olur biter.Anlamsız bi anket yapmışsınız, onun amacı neydi ki?
Bi tarif var bildiğim fakat kendim hiç yapmadım üşengeçlikten, onu belirteyim de: Bir tutam adaçayı ve bir tutam siyah çayı bir-iki bardak kadar kaynamış suyun içine atıp beş dk. bekletin. Bu suyla saç diplerinize firiksiyon yapın. Bir ay her gün tekrarlayın bunu. Adaçayı zamanla saçın içindeki pigmentleri canlandırarak doğal rengine dönmesini sağlıyormuş, siyah çay da boya veriyor. Hep yapayım deyipte bir türlü başlamadığım çok basit bir işlem.
Canim cahil insanlara ne desen boş ellerinde birsey olmadan anca dalga geçerler.Konu dine kaysin istemiyorum ama dokulme icin var mesela
Bazi hastaliklara onerilen dualar esmalar falan var bunun icin bilgi amacli sormus sizin icin demiyorum ama abarti tepkili dalga gecen yorumlar olmus ama yerinde olsam din bolumune acardim daha cok yardimci olan olurdu
Bendede aralarda cçıkıyor. Boyasam dökülür diye korkuyorumTek tuk bende de cikiyor bide normal sac teli gibi duzdegil kendini gosterecek diye ölüyoben boyuyorum hemen
Sağol ya en azindan bunu usenmeyerek yazdın. Pardon ama gereksizse eğer size göre görmezden gelirsiniz olur biter.
peki saç dökülmesi olmuyor mu sende çünkü bu tür işlemler sonucu saç döküldüğü nu duydum. Peki hangi marka ve kozmetik ürünleri satan yerdede bulabilirmiyim? Ve yikayinca boyası gider mi?
Tmm ablam aklına gelince yazarsınben bi ara bi yerlere bunla ilgili bi link kaydetmiştim ama nereye bulamadım. bu mesaj burda kalsın bulursam yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?