- 23 Kasım 2016
- 52
- 4
- 1
- Konu Sahibi mecnunun leylasi
-
Kızlar 22 yaşımda olmama rağmen bu yaşta saçlarimda beyazlar çıktı. Sizce sacimi eski rengime nasıl döndürürum. Veyahut nasıl durdurabilirim. Dua veya doğal yollar krem ne tavsiye edersiniz. Siz nasıl önlem alıyorsunuz.
Dua mi
Benim saçlarım 16 yaşımda beyazlamaya başladı. Genetik bir durum bu. Geri dönüşü olan bir şey değil. Ya boyatacaksın ya alışacaksın.
benimki strestenBenim saçlarım 16 yaşımda beyazlamaya başladı. Genetik bir durum bu. Geri dönüşü olan bir şey değil. Ya boyatacaksın ya alışacaksın.
peki saç dökülmesi olmuyor mu sende çünkü bu tür işlemler sonucu saç döküldüğü nu duydum. Peki hangi marka ve kozmetik ürünleri satan yerdede bulabilirmiyim? Ve yikayinca boyası gider mi?Boyayabilirsin. Artık bazı güzellik ürünleri satan yerlerde sprey gibi beyazları kapamak için kullanılan ürünler çıkmış ben aldım valla beyaz gördüğüm anda boyuyorun tek tek.
Sen denedinAdım adım şunları yapmalısın:
Bu ritüeli çıplak ayakla toprak üstünde uygulamalısın.
1- Önce tek ayak üstünde 13 kere "beyazlar gitsin kış kış" diyorsun.
2- Diğer ayak üstünde 13 kere yine aynısını sölüyorsun.
3- Amuda kalkıp, gözlerini burun ucuna odaklayıp "beyazlara saçlar yallah" diyorsun. (3 kere)
15 gün sonra beyaz saçlar kaybolacak. Bir daha asla beyazlamayacak. Kesin çözüm.
Sen denedin mi peki? ?Adım adım şunları yapmalısın:
Bu ritüeli çıplak ayakla toprak üstünde uygulamalısın.
1- Önce tek ayak üstünde 13 kere "beyazlar gitsin kış kış" diyorsun.
2- Diğer ayak üstünde 13 kere yine aynısını sölüyorsun.
3- Amuda kalkıp, gözlerini burun ucuna odaklayıp "beyazlara saçlar yallah" diyorsun. (3 kere)
15 gün sonra beyaz saçlar kaybolacak. Bir daha asla beyazlamayacak. Kesin çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?