Canim ilk olarak senin saclarini kestirmen gerekiyor. Cekinme git kuaföre kestir saclarini, takma kuaförün ne düsünecegini. Cok kötüyse biraz kisalacak ama olsun toparlancak. Daha sonra kendine uygun bir kür bulup uzatirsin saclarini. Sinameki kürüne bemiks koy, o gercekten cok etkili. Sampuanina 5-6 tane sarimsagi rendeleyip koy hem sac cikariyor hem de uzatiyor. Sarimsaklari kokmamasi icin bütün halde bir miktar sütte kaynat. Sinameki iyi gelmezse turplu suyu kullanabilirsin, sac uzatma topiginde konusu var. Uclarini da arada kestir, böylece kiyamazsin koparmaya. Ayrica bol bol uzun sacli hatun resimlerine bak.Onlar sana iyice gaz verir. Bu konuda bolca resim var:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/312372-hayalinizdeki-uzun-saclarin-fotograflarini-paylasalim.html
Umarim sen de istedigin uzun ve gür saclara sahip olursun...
canım merhaba,naçizane bir şeyler önereceğim.
çook küçük yaştan beri saçlarımı boyuyodum ben.şimdi en son kendi rengine boyattım bi 6 ay önce falan ve beyazlarım çıkana kadar boyamayacağım,onun için de bi 5-6 senem var sanırımonun dışında maşadır,düzleştirmedir hiç yapmam.alnımda hafif açılma var ırsi olarak.ve malesef kuaförün azizliğine uğradım bi iki ay önce falan.omuzlarımı biraz geçen ve zaten kısa olan saçlarımı katlı falan cansever modeli kesti ve nefret ettim yani.hem saçımı toparlıcak hem de uzamasına yardm edicek bitkisel bi ürün ararken kkda reklamını gördüm hc(hair care)in.araştırdım falan sitesinden,patentli formül ve bütün içeriğin bitkisel olması hoşuma gitti.tabi bayağı pahalı geldi başta,aman dedim nelere para dökmüyoruz bi deniyim nolcak.saç bakım yağı,şampuan ve saç kremini aldım,sitesinde gezerken bi fırsat denk geldi %10 indirim hoşuma gitti alıverdim o an neyse iki güne geldi,sinoptaymış meğerse.3 haftadır haftada iki kez olmak üzere saç bakım yağını kullanıyorum.normalde sabah kalktığımda bi tomar saçım olurdu yastığımda falan,ya da iş yerinde tek saçı açık bayan ben olduğumdan yerlerde uçuşan saçlarımı görünce çok üzülürdüm.çok şükür minimuma indirdi,yok denecek kadar azaldı.uzunluğu da biraz gözlemlenebilir ama bi şişenin sonuna doğru oluyomuş tam gözleme mevzuu.neyse çok reklamını yaptım ama ilk kez saçım için bi ürün kullanıyorum ve çok memnunum şimdiden.umarım çözülür sorunların,hoşçakal.
Aslında dediğin gibi o kadar para döküyoruz saç bakım kürleri için ama bunu birden veremem heralde canım şuanda. Teşekkür ederim tavsiyen için. Daha sonra belki alırım.
Merhaba. Saçlarına uzatan bakımlardan yaparken bir taraftan da 6 haftada bir küçük küçük uçlarından kes (yarımşar santim) . İnan bana uzamaya devam ettikleri gibi boyları da dengeye gelecektir. Bakım olarak ben ısıtılmış yağlar kullanıyorum: badem yağı veya zeytinyağını hafifçe ısıtıp tüm saçlarıma yediriyorum. Bu benim yaptığım. Bir de arkadaşların çok hızlı sonuç elde ettikleri sinamekili kür var canım. Umarım en kısa sürede problemin çözülür
Dün artık bu iğrenç saçıma dayanamayıp 2 cm falan kadar ucundan kestim. En azından uçları daha iyi duruyor. Yalnız kuaföre gitmek için saçlarımı düzeltmem gerektiğini düşünüyorum kesme konusunu ben yapabilirim çünkü. Düzeldikten sonra da o profesyonel bir şekilde keser. Önerilerin için çok çok çok teşekkür ederim. Hemen şu sarımsakları kaynatmaya başlayayım :) Umarım işe yarar. Yalnız bir sorum olacak. Bemiks,evigen,bepanten üçlüsünden hangisini tavsiye edersin? Evigen çok kötü kokuyormuş diye duymuştum. Bir de fiyatları ne kadar acaba ?
Rica ederim canim. Kendin kesebiliyorsan kes ben uzun zamandir saclarimi kendim kesiyorum gayet güzel oluyor. Öyle cok zor bir sey degil. Sarimsakli sampuan özellikle sac cikarmada cok etkili, sinameki de cok iyi uzatiyor. Bu sayfaya bir bak istersen. Sinamekiyi kullananlarin yorumlari ve resimleri var:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
Evigen e vitamini diye biliyorum ama saca iyi gelen b vitamini olan bemiks, onu tavsiye ederim. Bemiksin kokusundan kimisi cok rahatsiz oluyor ama bende hic kalmiyor kokusu, kisiden kisiye degisiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?