Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma su dalgası yaptırdım ama beğenmedim..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fstklckolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
43
0
36
Bursa
selam kızlar ben dün kuaföre gittim ve saçıma su dalgası yaptırdım ve kestirdim ama saçım omuzlarımda kısacık permalı gibi oldu çok kötü durdu lütfen yardım edin !! saçlarımıda boyatcaktım ama arık korkuyorum ya çok kötü oldu kızlar dışarı çıkamıyorum böyle .. lütfen güzel görünmem için yardım edin !! şimdiden sağolun canlarım öptüm

Eklentiler

• $image201008280001.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $image201008280003.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $image201008280002.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $image201008280004.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 72
cnm sen beğenmemişsin ama benim hoşuma gitti ya ,bence hoş görünüyo birazcıkta saçının rengini açsan sanki daha belirgin olacak

cnm sen beğenmemişsin ama benim hoşuma gitti ya ,bence hoş görünüyo birazcıkta saçının rengini açsan sanki daha belirgin olacak

gerçekten mi canım şuan biraz rahatladım saçımı aslımda karamel rengine boyatmayı düşünüyorum ama kızılda yapabilirim çok arada kaldım yani sence hangisi bu modeli kurtarır yada önerebilcein güzel renk var mı??

Bende beğendim... yüzünde küçük yapılı gayet hoş durmuş... zamanla ve saç bakım ürünleriyle dalgalarına şekilde verirsen sen güzeli yok tatlım.

saçının kesimi düzde qayet qüsel durur qibi..çabuk uzaması için badem yaqı faLan kuLanabiLirsin..normaLde saç ayda 1 cm uzar max..

cnmm ik ekledigin resim güzel duruyor küt gibi...arkasında gereksiz ve ne oldugu belli olmayan bi uzunluk var orayı kstirisen gayet güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…