Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk resim derken benim kendi saçlarımdan bahsetmedin sanırım adriana limanınkileri diyorsun evet o güsel ben loreal casting in çikolata karamelini almak istiyorum bilirsin belki amonyaksız mış nasıl olur acaba kapatırmıkapatmak istiyorsan röfleni..koyu çikolata kahvesi yap canım
ben de ne zaman sıkılsam yada kendimi değiştirmek istesem saçımla oynarım röflenin yeri ayrı bende yaptırıcam yakında arkiler öyle diyo bana yakışıyomuş
aynen vazgeçemem ben hep röfleliyim:sm_cool:
ama arkadaşım renk yıkandıkçada oturacak bide bu düşün ama beğenmediysen içine sinmediyse bence kahve köpüğüde yapabilirsin çokta hoş olur
kendimden biliyorum canım saçım benimde siyah az açınca kuaför bu renk çıkıo ortaya çok acınca platin oluo ama bu sefer cansız kırılgan süpürge gbi oluo böylede fazla kullanamıom ben wazgeçtim sarıdan ama görüncede içim gidiomafoldumben
benim dogal gibi röfle öyle paltin degil yahu...
ben resimleri göremedimki canım topikte fikrimi söylemiştim.
roflenı berbat atmış cnm yol yol durmuş.oysakı hafıf krepe atarak yapsaydı çok daha doğal ve güzel olurdu..sanırım senın saçını yol yol ayırıp direk sürmüş boyayı..bencede koyu yap
Kuzunazcim ilk resimdeki saclarin cok guzelmis ya,cok begendim.
Biz kadinlar hep boyleyiz degisiklik olsun istiyoruz sonra uzulen de biz oluyoruz. Benim de basima gelmeyen kalmadi su rofleden cikolata kahveye dondum rahatladim:teselli:
aynen öle oldu boyadım zaten çikolata karamele bildiğin çikolatanın renginde oldu şimdiik güsel eminim yıkandıça daha güsel olacak
Merhaba, yeni sacinizi da ekleyebilir misiniz? Benim hayatimda ilk sacima kuaforde yaptirdigim sey (fon haric) rofle idi, balkopugu rofle. Clok guzeldi fakat zamanla gunesin de etkisiyle rengi cok acilmisti ve ben de sizin yaptiginiz gibi koyu bir cikolata kahvesine boyatmistim...
İlk resimdeki saçın muhteşemmmm
Canım saç rengin siyaha yakın bi renk zaten doğal olarak o rengin üstüne röfle olmaz kuaförün hata yapmış.
Kumral yada kahve bi renk alıp boyarsan hem saç rengin biraz açılır hemde röflelerin daha canlı görünür.İki üç yıkamada güzel olur.