Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarıma Noluyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Saçlarım Acayip dökülüyor Saçlarımı bir çekiyorum 10-15 tel geliyor ciddiyim Yıkanırken en az 100 tel dökülüyor Sizce Nedir Kan tahlili Felan yaptım hormonlarla alakası yok şimdi Napmalıyım?

Rütbe yazinda gördügüm kadariyla kilo vermeye calisiyorsun. Aniden kilo verdin mi? Ani kilo kaybinda sac dökülmesi olur diye biliyorum..

hyr anden kilo vermedim tahlil yaptım guatr bölümüne felan gittim öyle kötü bir şeey yok artk deliricem saçlarım yok olcak yaknda

stress, üzüntü, psikolojik bozukluk, ruh hali, kötü beslenme, kullanılan ilaçlar, antidepresanlar vb bir sürü nedendir saç dökülmesinin nedeni... şampuanını değiştirmeni ve arada kafa derine masaj yapmanı öneririm

Son düzenleme:

arkadaş haklı saç daha çok stres ve kötü beslenmeden dökülür tabi dökülme genetik değilse, bunun yanı sıra saw palmetto içeren saç bakım yağları var onu kullan saçlarına masaj yaparak, birde sülfatsız şampuanları kullan ki, saç derin harap olmasın, bu şampuanlar tuz ve sülfat içermezler...

Saçlarım Acayip dökülüyor Saçlarımı bir çekiyorum 10-15 tel geliyor ciddiyim Yıkanırken en az 100 tel dökülüyor Sizce Nedir Kan tahlili Felan yaptım hormonlarla alakası yok şimdi Napmalıyım?

.mrb ya bunu yazalı baya olmuş sanırım artık düzelmiştir saçların ama benımde suan öle kuruyken dokundukça çektikçe 10 20 tnae gelıyo bazende 3 5 tel cok zor bi durum eğer bunu atlattıysan yardımcı olablirmisin:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…