- 16 Ocak 2013
- 79
- 44
-
- Konu Sahibi white_love
uzayan kısımlar da mı düz ?benim ablamında saçları kıpkıvırcıktı sürekli düzleştiriciden dolayı şuan düm düz şok oluyoruz yani.. düzleştirici veya brezilya fönü varsa o yüzdendir
Hayır asla. Düz saç sevmem zaten.Düzleştirici kulladınız mı?
ama saçlarım hamilelikten önce düzleşti böyle. Ama hamilelikte çirkinleştiğim bir gerçek. Hem kilo aldım, hem sivilceler, saçlarım da böyle. Ama en çok eşimin yanında söylemesi zoruma gidiyor. Yani eşim fark etmeyecekse de fark etmiş oluyorEn fazla 25 gün sonra öyle bi ışıltı gelecek ki yüzüne, o geveze kayınvaliden çatlayacakson günlerin tadını çıkar. Bebeğin doğsun biraz toparlanın bakım yaptırırsın saçlarına gör bak ne güzel olacak
dipten çıkanlar biraz daha kıvırcık ama eskisi gibi değiluzayan kısımlar da mı düz ?
Hayır asla. Düz saç sevmem zaten.
ama saçlarım hamilelikten önce düzleşti böyle. Ama hamilelikte çirkinleştiğim bir gerçek. Hem kilo aldım, hem sivilceler, saçlarım da böyle. Ama en çok eşimin yanında söylemesi zoruma gidiyor. Yani eşim fark etmeyecekse de fark etmiş oluyor[/QUOTE=
kuaförlerde kimyasallarla olan bakımlardan yaptırırsın biraz da dikkat edersin kendine toparlarsın. Eşin seni gerçekten seviyosa merak etme kimin ne söylediği çok umrunda olmaz, olmamalı.
cırt pırt düz saçtan nefret ederim demenizden dolayı olabilir mi ?Al sana düz saç .Evet uzayan kısımlar da düz. Sanki yıllarca permalıydı da perması geçmiş gibi saçlarımın. Resmen genetiği değişti.
inşallah düzelir benimki düzelmedi .Tina Turner gibi dolaşıyorum hala.değişiklik hormonlardandır. lohusalığı atlatın hepsi düzene girer.
bu arada bebek kız mı?
çünkü kız bebek annenin güzelliğini çalar derler.
Düz saçlı hatunlar olarak senden nefret mi edelim şimdi. Niye ısrarla düz saçtan nefret ederim diyorsun ki. Ben de bayılırım mesela düz saça.
herkesin yüzüne giden saç var. Kimisine de düz saç yakışır. Kuzenim mesela normalde Kıvırcık, ama sürekli düzleştirir. Çünkü yüzü küçük olduğu için düz daha çok yakışıyor ona. Benim de yüzüme düz hiç yakışmaz, bunu herkes söylüyor. Saçıma 1 kere bile fön çektirmiş değilim bu yüzden. Ben düz saçlı insanlardan nefret ederim demedim. Kendime yakışmayan bir saç modeline olan hislerimi söyledim. Tepkinizi anlamsız buluyorum bu açıdan, kusura bakmayın.cırt pırt düz saçtan nefret ederim demenizden dolayı olabilir mi ?Al sana düz saç .
Bebiş kız ama dediğim gibi hamilelikten önce bozuldu saçlarımın yapısı. Anlam veremiyorum ; (değişiklik hormonlardandır. lohusalığı atlatın hepsi düzene girer.
bu arada bebek kız mı?
çünkü kız bebek annenin güzelliğini çalar derler.
Hamilelik, doğum bunlar insan vucudunu yıpratan seyler ve bır okadarda güzel şeyler.. Hormonlar sürekli değişiyor tabikide, kilo alıyorsun canın birşeyler çekiyor 'ayy bu saglıksız! deyıp yememezlık yapamıyorsun yada rastgele kuafore gıdıp bır bakım boya vs yapamıyorsun.. doğumdan sonrada topaarlanma suresı, emzirme süresi ee bu süreçtete yine kendini kısıtlayacaksın.. demem o ki, sen hiç o güzel kafanı yorma Allahım sana en güzel mucizeyi bahşetmiş. İsteyen herkese behşeder insallah.. Hersey zamanla olur. Bu süreç bile senin güzelliğine engel değildir. Anneler hep güzeldir:)))))))
inşallah. .çok teşekkür ederim, moral oldunuz bana. Çok iyisiniz. .kv söylemlerine takılmayın ya da "siz hamileyken adriana lima gibi miydiniz" deyin.
bu insaları da anlamıyorum ya. sanki o da o evrelerden geçmemiş.
bebeğinizi sağsalim alın kucağınıza da sonra bakın görün değişimi. doğumla anne bedeni yenilenir denir.