• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı mahvoldu yardım edinnnn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
3-4 yıldır düzleştirici kullanıyordum , saçımıda birçok kez boyadım üstüste ve orial le açtırdım saçlarım çekince uzuyor yaaa kesiyorum kesiyorum kırıklar hala aynı kızlar saçımı eski güçlü sağlıklı kırıksız haline nasıl getirebilirim ve saçımı boyadan nasıl arındırabilirim tamamen kurtulmak istiyorum bir an önce lütfen yardım :(

canım saf zeytinyağı ile zamanla güçlendirebilirsin.bence uzunca bir süre boyamaktan vazgeç ve saçındaki kötü kısımlar gidene kadarda ara ara kestir faydası olabilir:)

ben de senınle aynı seylerı yasadım benım yaptıgım seyler sana faydalı olur mu bılmıyorum ama fıkır olsun dıye soyleyebılırım ıstersen kestırmeden ve cırkın gorunum olmadan rahatlıkla kullanabılıyorum

canım saf zeytinyağı ile zamanla güçlendirebilirsin.bence uzunca bir süre boyamaktan vazgeç ve saçındaki kötü kısımlar gidene kadarda ara ara kestir faydası olabilir:)

zaten işlem yapmıyorum uzun zamandır ama yapmamama rağmen kurtulamadım şu kırıklardan saçlarım ince telli bide kalınlaştıramazmıyım çabucak kırılıyor

ben de senınle aynı seylerı yasadım benım yaptıgım seyler sana faydalı olur mu bılmıyorum ama fıkır olsun dıye soyleyebılırım ıstersen kestırmeden ve cırkın gorunum olmadan rahatlıkla kullanabılıyorum

neler yaptın cnm ?

zaten işlem yapmıyorum uzun zamandır ama yapmamama rağmen kurtulamadım şu kırıklardan saçlarım ince telli bide kalınlaştıramazmıyım çabucak kırılıyor

saf zeytinyağı yumurta sarısı ve kaliteli bal ve e vitamininin (ampul şeklinde olanı) bunları karıştırıp saçlarının heryerine iyice yedir ve masaj yapabilirsin ama bunu haftada 2 kez saçlarında faydasını gördüğünde haftada 1 kez yapabilirsin karar senin

Son düzenleme:
canım benım saclarım aynı zamanda kuruydu da ıkı bıldırcın yumurtası,sarımsak yagı,menekse yagı,tatlı badem yagı,yılan yagı,hint yagı,zeytın yagı,bemiks ampul,gliserin,bugday yagı ve faydalı olabılecegıne ınandıgın baska bır yag varsa da onu da ekleyebılırsın hafta da ıkı kez sacıma nemlıyken uyguladım bır kac saat bekleyıp organık bır sampuanla zeytınyaglı o da onunla yıkıyorum ben cok faydasını gordum kestırmeme bıle gerek kalmadı bır ay boyle kullandıktan sonra ıcıne sonrakı ay muz ,sonrakı ay da avakoda ezıp katıp degıstırerek kullandım

tmm çok teşekkür ederim kızlar yardımınız için düzeliceğini sanmam bunlara benzer maskeler kullandım faydası olmadı ama denemekte yarar var :)

Son düzenleme:
birde benim saç tellerim çok ince kopuyor kalınlaştırmak için ne yapmalıyım fikriniz var mı :17:

Son düzenleme:
canım öncelikle çok üzüldüm saçlarına,benim için saç çok önemli bir bayanda,bu yüzdende bakım yapıyorum elimden geldince sana yılan yağını öneriyorum kendimde kullanıyorum faydaları, dökülen saçın yerinden yenisini çıkarıyor saç kökünü besliyor saçı gürleştirip hızlı uzamasını sağlıror. ben ilk kez kullandığım halde bi defada saçlarım çıkmaya başladı toka tutmuyor saçımı öyle söylim ve dökülmeside 3 tel sgibi az kullanmadan önce avuç avuç dökülüyodu

bende de aynı sorun var canım 7-8 senedir saçlarımı belkide senede 10 defa boyuyorumdur .. bir ara saçlarıma bakım yapıyordum boyamaktan vazgeçtim kendi haline bırakıcam dedim 1 ay boyunca haftada iki kez evigen ampul, bemix ampul, bepanthen ampul, yumurta sarısı, bal ve hakiki zeytinyağıyla karışım yapıp saçıma sürdüm sıcak ıslak havluyla sardım havlu soğudukça sıcak suya tekrar batırıp ısıttım yine saçuımı sardım bu işlemi 4- 5 defa yaptım yarım saat kadar sürüyor zaten daha sonra saçımı yıkadım ama asla kurutma makinesi düzleştirici kullanmadım o ara hep kendi haline bıraktım saçım bir ay sonra inanılmaz gürleşti parladı cap canlı ama ben yine ne yaptım o vazgeçemediğim platin renge döndüm ve saçım yine mahfoldu ...........

Back