• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yanar mı :(

kisa kestirmem gerek oda bana yakisirmi yakismazmi emin degilim bide kestirmedigin zaman yanik olan kisimlar?uzayan kisimlarida etkilermi acaba???
kestirmediğin zaman sağlıksız saçların olur güzelim bir etkisi olmaz aslında ama kesilse saç canlanr
senin için sakıncası yoksa kestirme öyle uzat istersen ben siznir olmuştum ot gibiydi resmen kesin dedim kuaföre eminmisiniz dedi evet dedim:27::27::27:

kestirmediğin zaman sağlıksız saçların olur güzelim bir etkisi olmaz aslında ama kesilse saç canlanr
senin için sakıncası yoksa kestirme öyle uzat istersen ben siznir olmuştum ot gibiydi resmen kesin dedim kuaföre eminmisiniz dedi evet dedim:27::27::27:

aslinda cok kotu degil ama saten kivircik kuruyunca yün gibi oluyor acaba saciimin yapisimi bu yoksa yandidami bole bilemiorum :1: saten sacimida cok SIK boyuyordumm cook yiprandi saclarimm herhalde dokulmediklerine sukretmem lazim:1:

aslinda cok kotu degil ama saten kivircik kuruyunca yün gibi oluyor acaba saciimin yapisimi bu yoksa yandidami bole bilemiorum :1: saten sacimida cok SIK boyuyordumm cook yiprandi saclarimm herhalde dokulmediklerine sukretmem lazim:1:
canım sen evli değilsin herhalde yani ben ev hanımıyım çoğu zamanım evde geçiyor ozaman sen uzadıkça az az uçlardan aldırırsın her ay birden kısa yapma öyle erkek gibi..:27::27:

bende saclarimi sariya boyattim kuaforlerede guven olmuor adaama dedim yanarmi sacim yanmaz dedi boyatmaz olaydim sacim barbi bebeklerin saci gibi oldu plastik gibi biraz kullandim oyle ilk anlamadim ama snradan anladimki yanmis saclarim o kadar kisinin saci sari yumusacik benim saclar sert ve yun gibi oldu bide kivircik saclarim snradan kahveye boyattim ve biraz kestirdim ama hala o yun gibi ve sert biraz saclarim uzerinden nerdeyse 1 sene gecti acaba saclarimi biraz dahami kestirmeliyim ???:18::18::18:

saçlarınızı çok yıpratmışınız sanırm sorunlu yerlere kadar bir kerede kestirip daha sonra istediğiniz kadar uzatak en mantıklısı

canım lütfen bu kadar üzülme hem çevrendeki herkes çok beğenmiş gözün alışır ya lütfen bu kadar üzülme ...

cnm zaten saçını sakın açtırma. kestane istiyorum dedin diye dedim ben sana. kuaför malzemesi satan yerlerde vardır bu dediğim
eğer saçını akıtmak istiyosan da kepek şampuanları çok akıtır

çok teşekür ederm cnm yarın kuaför malzemeleri zaten yere gitcem inşallah dediğin gibi olur kepek şampuanlarınıda denicem:49:

kıslaarr ben saçımın rengini açtımm.Ama arkasından kendimi çok yorgun hissetiğimden 2.boyama işlemini yapamadım.Neyseki hiç yıpranma olmadı :) tabii şu anki rengiyle bırakın dışarı çıkmayı,pencereden bile bakmam :9:

nasıl açtın saçını neyle açtın ve niye dışarı çıkamıyosun rengi noldki:51:

berencim o hatayı bende yaptım bende sarıyken salak gibi siyaha boyadım 2 sene oldu belime gelecekti neredeyse kestire kestire daha bitiremedim hala 7-8 cm lik siyah var uç kısımda kendi saçım çıktıkça koyu kahveye boyadım güneşte 2 renk olduğu bellioldu malesef akmıyor,uzadı yine son kalan siyah kısmıda kestirip kurtulcam inşlhh birdaha siyah asla:58:

berencim o hatayı bende yaptım bende sarıyken salak gibi siyaha boyadım 2 sene oldu belime gelecekti neredeyse kestire kestire daha bitiremedim hala 7-8 cm lik siyah var uç kısımda kendi saçım çıktıkça koyu kahveye boyadım güneşte 2 renk olduğu bellioldu malesef akmıyor,uzadı yine son kalan siyah kısmıda kestirip kurtulcam inşlhh birdaha siyah asla:58:

ah canım aynı kaderimiz ama ne oldu bil ben siyahı çok sevdim artık sarıdan nefret eder oldum yaaaaaaaaa:66:

Back