• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yanar mı :(

ben de çok memnunum siyahtann çok yakışıo beyaz tenli renkli gözlülere bknz.benim topic :1: ama boya boya nereye kadar diye düşünüp kendi rengime dönmek istiorum.yoksa siyahtan vazgeçmem:34:

Canimmmm :16:

Bence Güzel Oldugunu Söyleyenlere Inan Ve Boyatma Saclarini ,
Ki Bir Kuaför Olarak Önermiyorum Bende .. Cünkü Harbiden Saclarin Yanar ..
Saman Gibi Pitir Pitir Olur .. Yeniden Düzelmesi Icinde Büsürü Kürler Yapman Gerekir ..

Önce 1-2 Hafta Gözün Ali$sin Yeni Saclarina .. Hem Her Giydigin Siyahla Süper
Kombine Olur .. Birazcik Positif Düsün Bence ..

4.Hafta Sonra Filan Yeni Yeni Diplerin Cikincada Yine Kararini Verirsin ..
Ama Simdi Sakin Elleme Bitanem ...

Hem Bence Sen Her Halinle Güzelsindirrr :23:
Citir Lokumum :69:

Canimmmm :16:

Bence Güzel Oldugunu Söyleyenlere Inan Ve Boyatma Saclarini ,
Ki Bir Kuaför Olarak Önermiyorum Bende .. Cünkü Harbiden Saclarin Yanar ..
Saman Gibi Pitir Pitir Olur .. Yeniden Düzelmesi Icinde Büsürü Kürler Yapman Gerekir ..

Önce 1-2 Hafta Gözün Ali$sin Yeni Saclarina .. Hem Her Giydigin Siyahla Süper
Kombine Olur .. Birazcik Positif Düsün Bence ..

4.Hafta Sonra Filan Yeni Yeni Diplerin Cikincada Yine Kararini Verirsin ..
Ama Simdi Sakin Elleme Bitanem ...

Hem Bence Sen Her Halinle Güzelsindirrr :23:
Citir Lokumum :69:

canımmmmmmmmmmmm çok sağol valaha moralim düzeldi sayende ve sayenizde herkese çok teşekkür ediyorum çok:66::66: karar verdim beyaz sabunla yıkıcam her gün kendi saçım zaten istediğim renk o gelene kadar beklicem açtırmıcam çünkü saçlarım çok sağlıklı şu an lastik gibi olcagına siyah olur hem beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm daha ne dimi:52:

ben de çok memnunum siyahtann çok yakışıo beyaz tenli renkli gözlülere bknz.benim topic :1: ama boya boya nereye kadar diye düşünüp kendi rengime dönmek istiorum.yoksa siyahtan vazgeçmem:34:

kaderimiz aynı yani şu an:1: valaha bende siyaha alıştım gibi sanki ama kendi rengmi istyrm kumral yani onu beklicem :52::52:

sorunun cevabini bilmiyorum malesef ama bildigim bir sey: yakin bi arkadasim yesil gözlü ve asik tenli siyaha boyatti saclarini cok güzel oluyor ben cok begeniyorum bence sarisin degilde siyah sacla kal :)

kararımı verdim canım böyle kalıcam çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti:49:

kararımı verdim canım böyle kalıcam çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti:49:

bncede kesin çok yakışmıştır cnm. gözlerinin rengide çok hoştu:nazar::nazar:. şimdi alışmadığın için sana öle gelio. benim bi arkadaşımda siyaha boyadı kahveydi saçları. harika oldu. beyaz tenliydi o da.

kızlar kolestonun açıcı boyasıyla saçının rengini kendi açanlar var mı?Ben bir kere denemiştim,sonuçç turuncu oldu!Allahtan kıştı kafama bere geçirip kuaföre gittim.Kuafördeki çocuğun,beremi çıkardıktan sonraki yüz ifadesi görülmeye değerdi.Garip bir ünlemle Ablaa,,kim yaptı sana bunu dedi???Ben de gayet sakin beeenn dedim.:1: bir anımı da paylaşmış oldum gece gece.Özetle nerede yanlış yapmıştım bilemiyorum ama tekrar denemek istiyorum:9:

benim saçlarımda siyah şuan 5 ay oldu boyayalı beyaz sabunda etki etmiyo artık :61: kolestonun açıcısını aldım kahve yapıcam ama nasıl yapıldığını bilmiyorum denicem yakın bi zamanda. ilk boyadığımda siyah çok kötü geliyodu gözüme canım. ama zamanla alıştım bak 5 aydır siyahım. ki ben her ay farklı renge boyardım. sadece rengini biraz daha kırıp kahve yapmaya karar verdim bakalım yapabilecekmiyim.

siyahtan koyu kestaneye çok kolay dönersin. zaten senin siyahının altında da sarı var, taban açık. dolayısıyla çok daha açık renklere bile dönebilirsin.

benim saçlarımda siyah şuan 5 ay oldu boyayalı beyaz sabunda etki etmiyo artık :61: kolestonun açıcısını aldım kahve yapıcam ama nasıl yapıldığını bilmiyorum denicem yakın bi zamanda. ilk boyadığımda siyah çok kötü geliyodu gözüme canım. ama zamanla alıştım bak 5 aydır siyahım. ki ben her ay farklı renge boyardım. sadece rengini biraz daha kırıp kahve yapmaya karar verdim bakalım yapabilecekmiyim.
Hani bir şampuan reklamı vardı,kızın erkek arkadaşının elleri kızın saçlarının arasından çıkmıyordu ya çok komik bir reklamdı,bizim saçlarda bu açma denemesinden sonra öyle keçe olmasında :37:

Neyse,ben datıyorum kıslar.Sonucu cesaret edipte denediğimizde paylaşırız burda.Herkese tatlı rüyaalaar.. :3:

Hani bir şampuan reklamı vardı,kızın erkek arkadaşının elleri kızın saçlarının arasından çıkmıyordu ya çok komik bir reklamdı,bizim saçlarda bu açma denemesinden sonra öyle keçe olmasında :37:

benim saçlarım kıvırcık bide eli sonsuza kadar orda kalabileceğinden korkuyorum :9:

bende mavi siyahtan dönmüştüm.enteresanmış.
hangi kuaförde yaptırdın da yanmadı öğrenebilir miyim?
mavi siyahın kusturulması ve platine döndürülmesi neredeyse imkansız bir renk çünkü.

bende mavi siyahtan dönmüştüm.enteresanmış.
hangi kuaförde yaptırdın da yanmadı öğrenebilir miyim?
mavi siyahın kusturulması ve platine döndürülmesi neredeyse imkansız bir renk çünkü.

bence de ben bırak platini,kendi saç rengime(koyu sarı) dönmeye korkuorum siyahtan.

bence de ben bırak platini,kendi saç rengime(koyu sarı) dönmeye korkuorum siyahtan.

zor işler bunlar.
sarıydı,platindi,oryeldi (:
saçı mahvediyor.
daha da boyamam mavi siyaha dedirdiyor.(sarıya dönmeyi deneyip olmadığını görünce)

hmm bide şöyle bişi var.döndürürler platine ama kafandaki saç olmaz.lastiktir o artık.
(:

Back