kızlar benim saçlarım sarıydı bir çılgınlık yapıp siyah yaptırdım yeşil gözlüyüm beyaz tenliyim herkes çok yakıştı dedi erkek arkadaşımda acayip beğendi ama ben bi türlü alışamadım koyu kestane istyrm sizce koyu kestane yapmam için illa saçımın orealle açılmasımı lazım hiç siyah saçını kahverengiye boyattıran oldumu yardım edin
canım benim dediğim oryal değil ki
boya silici başka bişey. mesela saçını 2 senede yıkadığında ne kadar akıyorsa boya silici onu 30 dakkada akıtıyor. ben denedim sıfır yıpranma diyebilirim. ztn içinde oksidan bile yok :) sadece yapay pigmentleri küçültüp boyayı akıtıyor. saçı açmıyor yani. sadece akıtıyor.
canım sabun saçta kalıntı bırakır ve yıpranır saçın bence açık tenli ve yeşıl gözlüysen eminim çok güzel olmuşsundur bir iki ay kullan derim siyahda iddalı bir renk sonuçtaah kızlar ah moralim sıfır koyu kumrala dönemiyorum daha 2 gün önce boyattım 2 gün içinde aksın die 4 kez yıkandım düşünebiliyomusunuz sınavlarıma çalışamıyorum aklım hep saçımda resmen simsiyah şu hacı şakir sabun saçımı sert yaparmı onlamı yıkayım deneyen varmı akırıyormu rengini ahh ahh bir dahasiyah yaparsamkuaförde açarsam yanar saçın dedi korkuttu beni şu an saçlarım yumuşacık ne yapcagımı bilemiyorum ya yarın başka kuaföre gitcem bakalım ne dicem bıktım kuaförlerden bir daha saçıma ellemicm
saçlarının yanık kısmını koyuyada boyasan bakımda yapsan düzelmek tüm yanan kısmı kestirmen gerekir...bende saclarimi sariya boyattim kuaforlerede guven olmuor adaama dedim yanarmi sacim yanmaz dedi boyatmaz olaydim sacim barbi bebeklerin saci gibi oldu plastik gibi biraz kullandim oyle ilk anlamadim ama snradan anladimki yanmis saclarim o kadar kisinin saci sari yumusacik benim saclar sert ve yun gibi oldu bide kivircik saclarim snradan kahveye boyattim ve biraz kestirdim ama hala o yun gibi ve sert biraz saclarim uzerinden nerdeyse 1 sene gecti acaba saclarimi biraz dahami kestirmeliyim ???:18::18::18:
hayır öyle bişey olamaz ne oryal ne de boya çünkü
biocarin boya silici diye satılıyor kuaforsepeti.comda
bence doğru karar yandbenim saçım bir keresinde anlatayım kuaföre gitttim kyu tonlarda boyadı beğenmedim hiç ama kestane rengi gibi çok kötü oldu sonra ben sildirdim rengi civciv sarısı ama nasıl sert yandı saç resmenkızlar hepinize çok teşekkür ederim kararım şu oldu bol bol yıkayıp akıtcam rengini yazda geliyo inşiallah denize gittiğimde de açılır kendi rengim gelene kadar boyatmıcam uzasın dursun öle yapıcam ayrıca bir arkadaş yanmaz demiş ama bugün 3 kuaföre gittim 3 de yanar dedi yazık olur saçlarınıza biraz böyle kullanın hem beyaz tenlisiniz çok yakışmış dedi bende tamam dedim sonuç olarak böyle bırakıcam saldım çayıra mevlam kayıra gibi bişi olcak ama napıyım saçlarım yanmasında ne olursa olsun
canım sabun saçta kalıntı bırakır ve yıpranır saçın bence açık tenli ve yeşıl gözlüysen eminim çok güzel olmuşsundur bir iki ay kullan derim siyahda iddalı bir renk sonuçta
koyu kumraldan sonra sarıya dönmek istersen saçın iyice yıpranıcaktır ilk önce iyi düşün ve karar ver eğer kumral yada daha açık istiyorsan kaliteli bir kuaförde açtırman gerek daha sonrada açık kumral dene bence geçmiş olsun canım...
bence doğru karar yandbenim saçım bir keresinde anlatayım kuaföre gitttim kyu tonlarda boyadı beğenmedim hiç ama kestane rengi gibi çok kötü oldu sonra ben sildirdim rengi civciv sarısı ama nasıl sert yandı saç resmen
ve ben karamel yaptım ama saç ölmüş gibi ot gibiydi ve ben çok kısa kestirmek zorunda kaldım şimdi çok dikkatliyim saçlarım konusunda çok zor uzattım bandana taktım bir süre...
kisa kestirmem gerek oda bana yakisirmi yakismazmi emin degilim bide kestirmedigin zaman yanik olan kisimlar?uzayan kisimlarida etkilermi acaba???saçlarının yanık kısmını koyuyada boyasan bakımda yapsan düzelmek tüm yanan kısmı kestirmen gerekir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?