Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yanar mı :(

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar benim saçlarım sarıydı bir çılgınlık yapıp siyah yaptırdım yeşil gözlüyüm beyaz tenliyim herkes çok yakıştı dedi erkek arkadaşımda acayip beğendi ama ben bi türlü alışamadım koyu kestane istyrm sizce koyu kestane yapmam için illa saçımın orealle açılmasımı lazım hiç siyah saçını kahverengiye boyattıran oldumu yardım edin

konuyu yanlış yere açmışsın canım. siyah anca oryalle açılır, şimdilik hiçbirşey yapma, bekle. hatta uzun bir süre bekle. yanabilir.

siyahın üstüne hiçbi renk tutmaz canım.benim de sarıydı siyaha boyuyorum sarıya dönmek korkutuo resmen yancak büyük bi ihtimalle.beklemedeyim şuan.sarı-siyah geziorum ortalıkta

illaki açtırman gerek diye biliyorum..benim saçlarım mavi siyahtı..koyu kestaneye boyattım..
önce açtırdım sonra boyattım..
ve o boyada aktı..sonunda saçlarım sarı oldu..
ama saçlarım resmen saman gibiydi abartmıyorum..
tabi 3 yıl önce..
şimdi belimde çok canlı saçlarım var..nedennn?
çünkü saçlarımı artık hiç boyatmıyorum:
68:

Canım sacımı gıttım en luks yere boyattım,saclarımı kurutuyor yuzum asık tabı...

Begenmedın mı deyınce ıstedıgım gıbı degıl dedım nazıkce,bana gozlerınde bır sorun mu var dedı ınanabılıyor musun

berbat koyulukta oldu ıstedıgım renkle alakası yok,ıstedıgım renk cıkolata kahve ısıltılı olsun dedım,suan kapkara sacım ıcıne kızıllık katmıs karısım yapmıs ,patlıcan moru gıbı cok tuhaf bır renk oldu ben mı abartıyorum bılmıyorum ama ,1 hafta beklıcem,eve gelır gelmez yıkadım akması ıcın .

Sana tavsıyeme gelınce boya ıslemınden sonra en az 1 ay sabret haaa bır ayım gectı zaten dıyorsan,beyaz hacı sakır sabunla yıka her banyoda akıtıyor boyayı,son suyunada sampuan yapıp kremlersen yumusacık olur,ben oyle yapıcam,yaza dugunum var ama basıma gelene bak ,

bende 3 yıl saclarımı kızıl kullandım.3 haftada bır boyamak zorunda kalıyordum kızıl akıyordu ıgrenc bır renk oluyordu.sonra hamıle kalmak ıstedıgım ıcın kızılla ugrasamam dıye siyaha boyadım....kızıla dönmek için gectıgımız hafta oryalle acmaya calıstım yanmasından korktugum ıcın fazla bekletmedım.dıpten cıkan kendı saclarım sarı renk oldu bazı yerlerı sıyah kaldı bazı yerlerıde alttan kızıl boya cıktı berbat bır sey oldu yanı.hemen tekrar sıyah boyadım ama saclarım hafıf turermıs gıbı cok kotu (( en ıyısı kuafore gıtmek

bu kuaförler hep böyle adamla dalga geçiyolar resmen saçımı boyattığımda tam olmamıştı olmamış dedim ışıktan öyle görüyosun sen çok güzel oldu dedi yolladı pislik

ah kızlar ah moralim sıfır koyu kumrala dönemiyorum daha 2 gün önce boyattım 2 gün içinde aksın die 4 kez yıkandım düşünebiliyomusunuz sınavlarıma çalışamıyorum aklım hep saçımda resmen simsiyah şu hacı şakir sabun saçımı sert yaparmı onlamı yıkayım deneyen varmı akırıyormu rengini ahh ahh bir dahasiyah yaparsam kuaförde açarsam yanar saçın dedi korkuttu beni şu an saçlarım yumuşacık ne yapcagımı bilemiyorum ya yarın başka kuaföre gitcem bakalım ne dicem bıktım kuaförlerden bir daha saçıma ellemicm

derslerini etkilemesine izin vermee! bi çaresi bulunur onun önemli olan derslerin.ben denedim beyaz sabun akıtıo ama sertleştirio da.bol bol krem sür beyaz sabunla yıkadıktan sonra.siyah illet malesef ama bi okadar da güzel bence

yenıden kuafore git ben hıc ısınamadım bu sac rengıme ıstedıgım gıbı olmadı ben sıze bu sekılde tarıf etmemıstım falan de.istedıgın sekılde olması ıcın ılgılenıcektır.ilgilenmeside gerek.mutlaka ucret alır ama dusuk bır mıktar....

bir çaresi bulunur ama bu saçlar açılana kadar dışarıda mı çıkmıyım herkes görcek tanıdıklar yani sence ne zaman açılır bu saçlar

kuaföre bagırdım çağırdım dediği laf şu tamam açarım ama saçların yanar benden söylemesi dio çok sinirliyim üzgünüm aklımda şu an sadece saçlarım var başka bir şeye konsantre olamıyorum

canım sıkma kendini bu kadar ya.saçının rengini açtırırsan yanar.doğru söylemiş kuaförün.uzamasını beklemekten başka çaren yok malesef.ama bence siyah saçın tadını çıkar biraz.gözünün alışmasını bekle.bence çok asil bi renk.benim saçım platin sarısı.bende düşünüyorum hatta.ama kuaförüme bir türlü boyatamıyorum.sana bu saç rengi çok güzel gidiyo birdaha dönmek istersen saçın yanar diyo.o yüzden yaptırmıyorum bende.ama siyah olsa da mutsuz olmam yani.sıkma bu kadar kendini. gözünün alışmasını bekle bence.

bir çaresi bulunur ama bu saçlar açılana kadar dışarıda mı çıkmıyım herkes görcek tanıdıklar yani sence ne zaman açılır bu saçlar

o kadar mı kötü oldu ya? ben şuan yarısı sarı yarısı siyah saçla dolaşıorum artı ara ara turuncu gibi akmış siyahlar var. valla takmıorum okadar.siyah saç asil olgun gösterir tadını çıkar bence.

o zaman kendi saçlarım çıkana kadar ben tadını çıkarmaya bakıyım canım kendi saçlarım kumral yani istediğim renk

aslında herkes çok beğendi canım da işte ben kafaya takınca takıyorum neyse saçlarım yanacagına beklerim diplerini napıyım

o zaman kendi saçlarım çıkana kadar ben tadını çıkarmaya bakıyım canım kendi saçlarım kumral yani istediğim renk

bence de tadını çıkar canım.dip röfle bile yaptırdığımda gözüm alışmıyo ilk anda keşke yaptırmasaydım diyorum ben.sonra alışıyo iyiki yaptırmışım diyorum.bence herkes beğendiğine göre çok güzel duruyo ama senin gözün alışamamış.biraz zaman ver kendinesakın açtırmaya kalkma saçını.daha çok pişman olursun yanarsa canım

çok sağol canım ya

sorunun cevabini bilmiyorum malesef ama bildigim bir sey: yakin bi arkadasim yesil gözlü ve asik tenli siyaha boyatti saclarini cok güzel oluyor ben cok begeniyorum bence sarisin degilde siyah sacla kal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…