benimde evlenmeden önce neredeyse bu kadar uzundu saçlarım sonra bir gün karar verdim gidip enseyi açacak kadar kestirdim :) Kuaför eli titreyerek kesmişti resmen! 2 yıldır da omuzlarıma bile değmedi saçlarım hep kısa kestirdim :)
Önerim, çok istiyorsan kestir ama hakikaten iyi ve güvendiğin bir kuaför olmalı, sonrasında bi kaç kez kestirdim ve hiç beğenmedim mesela ben kesimi. Saçların kısaldığı için toplama yada farklı bir modele sokma şansın da olmayabiliyor, sinir oluyorsun ama bişey yapamıyorsun o yüzden sağlama al kuaförünü. Bence çok büyük rahatlık kullanım açısından, beğenmezsen kökü sende uzatırsın nasılsa. Bol şans...
bob modeline önyargılı bakma bence,yakışır belki de sana :)
sonuçta önüne gelen 5 bayandan 4ünde bob varsa,çoğu bayanda da aynı tarzda uzun saçlara sahip
o gösterdiğin model de güzel yakışabilir sana..
uzun sactan bir anda o kadar kısa saca alısman zor olur diye düşünüyorum pişman olabilirsin
yapmaaa kethy otur düşün lütfen bi şans daha ver onlaragidiyo güzelim saçlar..gerçi kısa da yakışır yüzüne.
ben yapmacık şeyleri sevmiyorum,neyse o yani.o yüzden kesilen saçlarımı almayı düşünmüyorum.
senin cesaretin yok ama ben 2 güne kestiriyorum saçlarımı.
bu saçlarla o kadar güzelsin ki, bence kestirmeeee(son çırpınışlar ) o değil de saçınla uğraşırken kriz geçircek duruma gelmediysen, yani sinirden saçını başını yolcak gibi olmuyosan gerçekten kestirme bence böyle saçlara sahip olmak için canla başla uğraşan o kadar çok kadın var kiii, kıymetini bil iyi düşün
Cesaretinize hayran kaldım.
hazan45 ben topiği açarkende kararımı vermiştim zaten.bugün yarın kestiyorum saçlarımı.dediğin gibi kestir gitsin ne uğraşıyorsun demi :)) yıkama 1 saat,kurutma 1 saat,bakımıydı falan.fazla bekletmem sizi bu gidişle:))kararlıyım yani.
kuaförde resim çektirmeyi bende isterim ama ayıp olmasın forumdaki arkadaşlara,hani resim paylaşıyoruzda abartmayalım yani.forum kurallarına aykırı değilse yapabilirim:))
benim içinde değişiklik olur.
arkadaşlar iyi akşamlar,yaklaşık 1 saattir forumu inceliyorum.ve dikkat ettiğim husus neredeyse her saçını kestirmek isteyene bob tarzı modeller önerilmiş.benimde saçlarım belimde ve kestirmek istiyorum.forumu incelerken nasıl resim koyulacağını öğrendim sayılır.ve resimde paylaşacam sizinle.
öncelikle saçlarımın resmini paylaşayım sizinle;
Eki Görüntüle 466661 Eki Görüntüle 466662 arkadaşlar saçlarım bu;
forumda görüpte beğendiğim ve istediğim modele benziyen modelde bu;
Eki Görüntüle 466663
birde hey666 adlı arkadaşın topiğini incelediğimde gördüğüm ve istediğim gibi modeller olan saç kesimi videolarıda bunlar.(kısa saç kesimleri)
Makeover From Russian TV - Video Dailymotion
Umstyling - YouTube
yani bu videolardaki modeller gibi bir saç kesimi istiyorum.bob modeli moda ama yoldaki 5 bayandan 4'ünün saçı bob modeli.ben farklı olmak istiyorum.
anlayacağınız arkadaşalar kısa bir model istiyorum.sizin önerileriniz nedir????
yok yaa canım neden ayıp olsun ki şimdiye kadar kimse böle bişey yapmadı sen ilk olursun hatta keserlerken filan 3-4 tane resim çek koy bence kuzum farklılık olsun
Eki Görüntüle 467444 Eki Görüntüle 467444 Eki Görüntüle 467445
bak iki farklı mode daha sana bunlardan beğeneceğin olacak mı bakalım
cnm cesaretinden dolayı bende seni tebrik etmek istiyorum,bencede güzel bir model seçmişsin.konuyu incelediğim kadarıyla uzun saçlarından sıkılmışsın
gerçektende uzun saç belirli bir süre sonra bunaltıyor yani,bende yeni kestirdim saçlarımı ve çok büyük bir rahatlık kısa saç
sana yakışacaktır yeni saçın,seni bekliyoruz.bu arada kuaförde resim çekilip paylaşacağından bahsetmişsin,bende öyle bişey düşünmüştüm ama yapamadım.sen yaparsan forum adınada değişik bir paylaşım olur
evt canım sonunda büyük gün gelmiş sanırım artık akşama yeni imajınla seni göreceğiz umarız saat kaçta randevu aldın kuaförden
ayyy canım heyecan var mı ben saçımı ilk kestirdiğimde çok heyecanlanmıştım o anlar aklıma geldi şimdik bak :))) bu arada sana özelden mail adresimi yollayacam sonra seninle istersen mailleşirizde olur mu?
Pisman olacaksin sonraaaa cok kisa yapmazdim senin yerinde olsam,cok kisa(((umarim pisman olmazsin
canım mesaj yolladım zaten mesaj kutuna bak orada yazdım adresimi valla bak en özel ve güzel fotolarını görmek isterim ona göre :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?