Saç Kesim Şekilleri Saçlarım uzun ve kısa kestirmek istiyorum(çok kısa)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

valla bilmiyorum ama kestirdikten sonra memnun kalırsam bende bi daha saçlarımı uzatmayı düşünmüyorum:))bu arada benim saçımı ilk kuaför değil ben kesmeyi düşünüyorum:))tabi kuaförüm izin verir ve becerebilirsem:))

bob tarzı saçlı bayan o kadar çok ki buralarda bilemezsin.

uzun sactan bir anda o kadar kısa saca alısman zor olur diye düşünüyorum pişman olabilirsin

yapmaaa kethy otur düşün lütfen bi şans daha ver onlara gidiyo güzelim saçlar..gerçi kısa da yakışır yüzüne.

arkadaşlar ben kararımı verdim saçlarımı kes-ti-ri-yo-rummmmmmmmm.önerileriniz için teşekkürler.

bu saçlarla o kadar güzelsin ki, bence kestirmeeee (son çırpınışlar) o değil de saçınla uğraşırken kriz geçircek duruma gelmediysen, yani sinirden saçını başını yolcak gibi olmuyosan gerçekten kestirme bence böyle saçlara sahip olmak için canla başla uğraşan o kadar çok kadın var kiii, kıymetini bil iyi düşün

güzel olduğumu biliyorum ama gerçekten sıkıldım aynaya baktığımda hep aynı,değişmek istiyorum :)))

Cesaretinize hayran kaldım.

teşekkürler :)))

yok yaa canım neden ayıp olsun ki şimdiye kadar kimse böle bişey yapmadı sen ilk olursun hatta keserlerken filan 3-4 tane resim çek koy bence kuzum farklılık olsun

bak iki farklı mode daha sana bunlardan beğeneceğin olacak mı bakalım

cnm cesaretinden dolayı bende seni tebrik etmek istiyorum,bencede güzel bir model seçmişsin.konuyu incelediğim kadarıyla uzun saçlarından sıkılmışsın
gerçektende uzun saç belirli bir süre sonra bunaltıyor yani,bende yeni kestirdim saçlarımı ve çok büyük bir rahatlık kısa saç
sana yakışacaktır yeni saçın,seni bekliyoruz.bu arada kuaförde resim çekilip paylaşacağından bahsetmişsin,bende öyle bişey düşünmüştüm ama yapamadım.sen yaparsan forum adınada değişik bir paylaşım olur

bak böyle bir kesim düşünebilirsin belki:)))

Corte de pelo ^^ Jorge Roman - YouTube

güzel bir kesim ama bakalım.bugün kestiricem saçlarımı.

evet sıkıldım,yani uzun bir süre(yıllarca) saçlarımı uzatmayı düşünmüyorum.resim konusunda kararsızım ama paylaşırım heralde.bir tepki gelmedi şimdiye kadar.değişiklik olur.

evt canım sonunda büyük gün gelmiş sanırım artık akşama yeni imajınla seni göreceğiz umarız saat kaçta randevu aldın kuaförden

ayyy canım heyecan var mı ben saçımı ilk kestirdiğimde çok heyecanlanmıştım o anlar aklıma geldi şimdik bak :))) bu arada sana özelden mail adresimi yollayacam sonra seninle istersen mailleşirizde olur mu?

ayyy canım heyecan var mı ben saçımı ilk kestirdiğimde çok heyecanlanmıştım o anlar aklıma geldi şimdik bak :))) bu arada sana özelden mail adresimi yollayacam sonra seninle istersen mailleşirizde olur mu?

bende de heyacan var tabi,saçlarımı çok uzun zamandır böyle kullanıyordum.kestirmek zor bir karardı ama zamanı geldiğine inanıyorum.birde kuaförümle konuştum saçımı makasla ilk ben kesecem kendi foto çekecek.o yüzdende heyacanım biraz fazla.kuaförüm dedi ki;

''böyle bir karar alıp saçlarını kendi kesmek isteyen kişiler nadirdir'' dedi.mail adresini yollayabilirsin tabi yazışırız.

canım mesaj yolladım zaten mesaj kutuna bak orada yazdım adresimi valla bak en özel ve güzel fotolarını görmek isterim ona göre :))))

Pisman olacaksin sonraaaa cok kisa yapmazdim senin yerinde olsam,cok kisa(((umarim pisman olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…