arkadaşlar iyi akşamlar,yaklaşık 1 saattir forumu inceliyorum.ve dikkat ettiğim husus neredeyse her saçını kestirmek isteyene bob tarzı modeller önerilmiş.benimde saçlarım belimde ve kestirmek istiyorum.forumu incelerken nasıl resim koyulacağını öğrendim sayılır.ve resimde paylaşacam sizinle.
öncelikle saçlarımın resmini paylaşayım sizinle;
Eki Görüntüle 466661 Eki Görüntüle 466662 arkadaşlar saçlarım bu;
forumda görüpte beğendiğim ve istediğim modele benziyen modelde bu;
Eki Görüntüle 466663
birde hey666 adlı arkadaşın topiğini incelediğimde gördüğüm ve istediğim gibi modeller olan saç kesimi videolarıda bunlar.(kısa saç kesimleri)
Makeover From Russian TV - Video Dailymotion
Umstyling - YouTube
yani bu videolardaki modeller gibi bir saç kesimi istiyorum.bob modeli moda ama yoldaki 5 bayandan 4'ünün saçı bob modeli.ben farklı olmak istiyorum.
anlayacağınız arkadaşalar kısa bir model istiyorum.sizin önerileriniz nedir????
kethy seni cesaretinden dolayı tebrik ederim.o güzelim saçları bu derece kısa kestirmek her bayanın harcı değildir:))ama yüzüne gidebileceğini düşünüyorum.benim sahsi fikrim sana yakışacağı şeklindedir.
ama son karar gene senin:)))
arkadaşlar iyi akşamlar,yaklaşık 1 saattir forumu inceliyorum.ve dikkat ettiğim husus neredeyse her saçını kestirmek isteyene bob tarzı modeller önerilmiş.benimde saçlarım belimde ve kestirmek istiyorum.forumu incelerken nasıl resim koyulacağını öğrendim sayılır.ve resimde paylaşacam sizinle.
öncelikle saçlarımın resmini paylaşayım sizinle;
Eki Görüntüle 466661 Eki Görüntüle 466662 arkadaşlar saçlarım bu;
forumda görüpte beğendiğim ve istediğim modele benziyen modelde bu;
Eki Görüntüle 466663
birde hey666 adlı arkadaşın topiğini incelediğimde gördüğüm ve istediğim gibi modeller olan saç kesimi videolarıda bunlar.(kısa saç kesimleri)
Makeover From Russian TV - Video Dailymotion
Umstyling - YouTube
yani bu videolardaki modeller gibi bir saç kesimi istiyorum.bob modeli moda ama yoldaki 5 bayandan 4'ünün saçı bob modeli.ben farklı olmak istiyorum.
anlayacağınız arkadaşalar kısa bir model istiyorum.sizin önerileriniz nedir????
biraz daha uzun kestir belki pişman olabilirsin ben böyle heveslenip kestiriyorum eve gelince de ağlıyorum bence bu kadar kısa kestirme onun yerine bol kat attır saçına hem daha hacimli gösterir
öncelikle seni cesaretinden dolayı tebrık edıyorum
bence 1 videodaki sana daha cok yakısır
hem senın ıcınde bır deneyım olur kısa sac
fotografını beklıyoruz arkadasım
saçını kestirmek istiyosan kestir gitsin beğenmezsen postiş,çıt çıt,kaynak diye kolaylıklar var sonuçta ...
canım saçların çok güzel hayran kaldım ama sanada hak veriyorum artık sıkılmışsın ve değişiklik istiyorsun bencede en güzelini yapıyosun aslında bir anda kurtulmak en doğrusu bence bu arada kesilen saçlarını düzgünce kestirirsen daha sonra çıt çıt olarak kullanabilirsin benden sana model tavsiyesi aşağıdakilere bi bak istersen canım
bir cesur bayan arkadaş daha (hem de ne cesur:)) )
öncelikle hoş geldin foruma,saçların çok güzelmiş :))nasıl kıyacan bu saçlara dicem ama bende 4-5 gün önce kıydım saçlarıma:))
istediğin model biraz fazla kısa ve cesur model ama anladığım sen zaten farklı bir yeni imaj istiyorsun.ne deyim hayırlı olsun,yakışacaktır kısa saç sana :)))
saçını bu kadar kısa kestireceksen saçını al yazık etme belki postiş yaptırmak istersin
hala kestirmedinmi saçını ne zaman kestirmeyi düşünüyoırsun
ne yaptın kethy,kararın nedir????
canım kethy sanırım sen halen karar veremedin saçların konusunda valla merak ettim nezaman gidiyor saçlar şu sıralar burada moda cümle '' kestir gitsin '' hadi bak bekliyoruz 4 gözle hatta bence kuaförde de bir kaç resim çekil derim ben burada da değişik bişeyler paylaşmış olursun hepimize :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?