• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım uzun ve kısa kestirmek istiyorum(çok kısa)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yaaaa lutfen o kadar kisa cok kisa ayyyy vallahi uzuldum saclarin masallahi var on tarafa o tarz kahkul kesimler var arkayi hic elletmeden yan taraflarda asagiy dogru kat yaptirabilirsinnnnnn

Yaaaa lutfen o kadar kisa cok kisa ayyyy vallahi uzuldum saclarin masallahi var on tarafa o tarz kahkul kesimler var arkayi hic elletmeden yan taraflarda asagiy dogru kat yaptirabilirsinnnnnn

biliyorum herşeyi düşündüm,ama farklı bişeyler yapmak istiyorum kendimde.yani aynaya baktığımda farklı birini görmek istiyorum artık.senin gibi beni vazgeçirmeye çalışan arkadaşlarımda var.ama beni böyle kararlı görünce ne halin varsa gör dediler.

kararını veremediysen tarzına uyacağını düşündüğüm model benim avatarımdaki gibi. yani çok belli olmuyor ama ben saçının yan tarafını kazıtman, geri kalanın uzun olması taraftarıyım..hem bir kaçış bırakabilir çünkü saçın çok güzel:nazar:
model bob kadar yaygın değil ancak çok yaygınlaşabilir ama ben henüz görmedim buralarda..
kısa saç rahat ama uzun saç daha iyi bence
ben ise saçımı uzatıp sana dediğimi yapacağım:1:

saçlarımı bugün kestiriyorum arkadaşlar,akşama görüşürüz.

byyyyyyy

akşama doğru gel,yoğunluğum azalmış olur dedi kuaförüm.saat 4'ten sonra gitmeyi düşünüyorum.

hayırlı olsun diyelim o zaman kethy,bugünün topiği seninki olmuş anlaşılan:)) bende merekla bekliyorum seni,acaba nasıl bir model tercih ettin:))

ben de merakla bekliyorum :) çünkü ben de kısa kestirmek istiyorum,fakat benim saçlarım kıvırcık ve sürekli fön yapamam yeterince yıpranmış saçlarım var,amacım da zaten kısaltıp bakım yapıp sağlıklı uzatmak.bende bi konu açıcam fotoğraflı,umarım bana da destek olursunuz :)

yeni saç modelimle huzurlarınızdayım arkadaşlar,bence çok güzel oldu.tabi sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
resimlerde göreceğiniz gibi saçlarımı kendim kestim.bir ara elim titrer mi diye düşündüm ama nafile çat çat çat kestim valla :))) burdan kuaförüm suzan ablaya hem gösterdiği sabır,hem çektiği resimler hem de bu muhteşem saç kesimi için teşekkür ederim.sanki kafamda 1 ton ağırlık varmışta kurtulmuşum gibi hissediyorum kendimi.oh be dünya varmış:))ve işte resimlerim yorumlarınızı bekliyorum:)))resimlerimi en baştan koyuyorum.

$kethy1.jpg $kethy2.jpg

$kua1.jpg $kua2.jpg

$kua3.jpg $kua4.jpg

beğenen beğenmeyen herkes yazabilir:))))

Ne zaman saçlarımın ucundan kırıklarını bıle aldırmak ıcın kuafore gıtsem kuafor sacımı kesmeye basladıgı zaman elıne sarılıp dur kesme vaz gectım dıyesı gelen ben, (ki öyle ahım şahım saçlarım da yoktur) bu saçları boyle kısa kesılırken gorsem kesın durun yapmayın dıye sızın de elınıze sarılırdım. Bu yorumdan benım tercıhım anlasılmıstır sanırım "uzun saç" herzaman favorım. Fakat bu sıcaklarda böyle ferah ferah saç da cazıp gelmıyor degıl hanı, gule gule kullanının, gule gule yenıden uzatın :106:

Canim bayildim acayop hos olmus gercekten farkli bir sen olmussun buarada evdekilerin tepkisi ne oldu ve halen mailime bisey yazmamissin gucendim sana

Ne zaman saçlarımın ucundan kırıklarını bıle aldırmak ıcın kuafore gıtsem kuafor sacımı kesmeye basladıgı zaman elıne sarılıp dur kesme vaz gectım dıyesı gelen ben, (ki öyle ahım şahım saçlarım da yoktur) bu saçları boyle kısa kesılırken gorsem kesın durun yapmayın dıye sızın de elınıze sarılırdım. Bu yorumdan benım tercıhım anlasılmıstır sanırım "uzun saç" herzaman favorım. Fakat bu sıcaklarda böyle ferah ferah saç da cazıp gelmıyor degıl hanı, gule gule kullanının, gule gule yenıden uzatın :106:

cnm göedüğün gibi kendi saçımı kendim kestim.müthiş huzurluyum:))

Canim bayildim acayop hos olmus gercekten farkli bir sen olmussun buarada evdekilerin tepkisi ne oldu ve halen mailime bisey yazmamissin gucendim sana

evdekiler mi? şok oldular resmen,inanmıyorlardı öyle kısa kestirebileceğime.eve gelince ne yaptın dediler :))))mailene cvp attım cnm gelmedimi?

Son düzenleme:
ooooo God!!!çok kısaaa içim gitti valla :43::43::43:

yeni saç modelimle huzurlarınızdayım arkadaşlar,bence çok güzel oldu.tabi sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
resimlerde göreceğiniz gibi saçlarımı kendim kestim.bir ara elim titrer mi diye düşündüm ama nafile çat çat çat kestim valla :))) burdan kuaförüm suzan ablaya hem gösterdiği sabır,hem çektiği resimler hem de bu muhteşem saç kesimi için teşekkür ederim.sanki kafamda 1 ton ağırlık varmışta kurtulmuşum gibi hissediyorum kendimi.oh be dünya varmış:))ve işte resimlerim yorumlarınızı bekliyorum:)))resimlerimi en baştan koyuyorum.

Eki Görüntüle 468367 Eki Görüntüle 468368

Eki Görüntüle 468374 Eki Görüntüle 468376

Eki Görüntüle 468385 Eki Görüntüle 468387

wow wow şimdi topiğine bir bakyım dedim ne yaptın diye,gözlerime inanamadım :))) cnm sen yaptın öyle ya.dehşet olmuşsun.gerçi çok güzeldin zaten ama kısa saçla yüzünün tüm güzelliği gözler önünde yani.
tebrik ediyorum seni ve kuaför suzan ablanı.seni cesaretinden dolayı,suzan ablanıda müthiş bir kesim yaptığı için :))))
hayırlı olsun,sağlıkla uzat dicem ama uzatma ya bence:))))

saçların çook güzel olmuş sağlıkla uzat :46:

Çok başarılı çok hoş olmuş, ben de istiyorum :) uzadı yine benimkilerde kulak altı hizasına :) çok yakışmış yüzüne uzun süre saç uzatmayacağına garanti veririm...

kethy hayırlı olsun,çok yakışmış saçın.ben yapamaz diyordum ama yanıltdın beni:))resimlerde çok iyi,videoyada kaydetseydin telefonla falan hatıra kalırdı :))

ve belki bizimlede paylaşırdın.(banada paylaşacak yeni bir video çıkardı :)) )neyse cnm tekrar hayırlı olsun:)))

wow wow şimdi topiğine bir bakyım dedim ne yaptın diye,gözlerime inanamadım :))) cnm sen yaptın öyle ya.dehşet olmuşsun.gerçi çok güzeldin zaten ama kısa saçla yüzünün tüm güzelliği gözler önünde yani.
tebrik ediyorum seni ve kuaför suzan ablanı.seni cesaretinden dolayı,suzan ablanıda müthiş bir kesim yaptığı için :))))
hayırlı olsun,sağlıkla uzat dicem ama uzatma ya bence:))))

teşekkürler yasmin,zaten uzatma gibi bir niyetim yok:)))

saçların çook güzel olmuş sağlıkla uzat :46:

teşekkürler:))

Çok başarılı çok hoş olmuş, ben de istiyorum :) uzadı yine benimkilerde kulak altı hizasına :) çok yakışmış yüzüne uzun süre saç uzatmayacağına garanti veririm...

teşekkürler,bence sende kestir.içinde kalmasın:)))ben çok memnunum:))

kethy hayırlı olsun,çok yakışmış saçın.ben yapamaz diyordum ama yanıltdın beni:))resimlerde çok iyi,videoyada kaydetseydin telefonla falan hatıra kalırdı :))

ve belki bizimlede paylaşırdın.(banada paylaşacak yeni bir video çıkardı :)) )neyse cnm tekrar hayırlı olsun:)))

çok kişi senin gibi yapamayacağıma inanıyordu:)))ama sonuç ortada,benim en sevdiğim huylarımdana biridir bir işi yapacam dedim mi yapmadan rahat edemem.

video işi hiç aklıma gelmedi valla,sen yazsaydın böyle bişey yap diye yapabilirdim.neyse bi dahakine sözüm olsun:)))

:1::1:kethy şahane olmuşsun,saçların uzunken çok güzeldi ama kestirdikten sonra tamamen değişmişsin:1::1:bende forumda saçlarımı daha kısa yapsam mı diye sordum gerçi saçlarımı yeni kestirdim ama çoğu kişi saç kesimin çok güzel dedi.bende zaten daha sonrası için sormuştum:1::1:

:1:ama sana çok çok yakışmış,güle güle kullan:1::1:

:1::1:kethy şahane olmuşsun,saçların uzunken çok güzeldi ama kestirdikten sonra tamamen değişmişsin:1::1:bende forumda saçlarımı daha kısa yapsam mı diye sordum gerçi saçlarımı yeni kestirdim ama çoğu kişi saç kesimin çok güzel dedi.bende zaten daha sonrası için sormuştum:1::1:

:1:ama sana çok çok yakışmış,güle güle kullan:1::1:

teşekkür ederim toto_10,senin saç modelinde çok yakışmış ama kısa saç gerçekten çok rahatlatıyor insanı,özellikle yaz döneminde:))

Back