Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa lutfen o kadar kisa cok kisa ayyyy vallahi uzuldum saclarin masallahi var on tarafa o tarz kahkul kesimler var arkayi hic elletmeden yan taraflarda asagiy dogru kat yaptirabilirsinnnnnn
saçlarımı bugün kestiriyorum arkadaşlar,akşama görüşürüz.
byyyyyyy
akşama doğru gel,yoğunluğum azalmış olur dedi kuaförüm.saat 4'ten sonra gitmeyi düşünüyorum.
Ne zaman saçlarımın ucundan kırıklarını bıle aldırmak ıcın kuafore gıtsem kuafor sacımı kesmeye basladıgı zaman elıne sarılıp dur kesme vaz gectım dıyesı gelen ben, (ki öyle ahım şahım saçlarım da yoktur) bu saçları boyle kısa kesılırken gorsem kesın durun yapmayın dıye sızın de elınıze sarılırdım. Bu yorumdan benım tercıhım anlasılmıstır sanırım "uzun saç" herzaman favorım. Fakat bu sıcaklarda böyle ferah ferah saç da cazıp gelmıyor degıl hanı, gule gule kullanının, gule gule yenıden uzatın :106:
Canim bayildim acayop hos olmus gercekten farkli bir sen olmussun buarada evdekilerin tepkisi ne oldu ve halen mailime bisey yazmamissin gucendim sana
yeni saç modelimle huzurlarınızdayım arkadaşlar,bence çok güzel oldu.tabi sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
resimlerde göreceğiniz gibi saçlarımı kendim kestim.bir ara elim titrer mi diye düşündüm ama nafile çat çat çat kestim valla :))) burdan kuaförüm suzan ablaya hem gösterdiği sabır,hem çektiği resimler hem de bu muhteşem saç kesimi için teşekkür ederim.sanki kafamda 1 ton ağırlık varmışta kurtulmuşum gibi hissediyorum kendimi.oh be dünya varmış:))ve işte resimlerim yorumlarınızı bekliyorum:)))resimlerimi en baştan koyuyorum.
Eki Görüntüle 468367 Eki Görüntüle 468368
Eki Görüntüle 468374 Eki Görüntüle 468376
Eki Görüntüle 468385 Eki Görüntüle 468387
beğenen beğenmeyen herkes yazabilir:))))
yeni saç modelimle huzurlarınızdayım arkadaşlar,bence çok güzel oldu.tabi sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
resimlerde göreceğiniz gibi saçlarımı kendim kestim.bir ara elim titrer mi diye düşündüm ama nafile çat çat çat kestim valla :))) burdan kuaförüm suzan ablaya hem gösterdiği sabır,hem çektiği resimler hem de bu muhteşem saç kesimi için teşekkür ederim.sanki kafamda 1 ton ağırlık varmışta kurtulmuşum gibi hissediyorum kendimi.oh be dünya varmış:))ve işte resimlerim yorumlarınızı bekliyorum:)))resimlerimi en baştan koyuyorum.
ooooo God!!!çok kısaaa içim gitti valla
wow wow şimdi topiğine bir bakyım dedim ne yaptın diye,gözlerime inanamadım :))) cnm sen yaptın öyle ya.dehşet olmuşsun.gerçi çok güzeldin zaten ama kısa saçla yüzünün tüm güzelliği gözler önünde yani.
tebrik ediyorum seni ve kuaför suzan ablanı.seni cesaretinden dolayı,suzan ablanıda müthiş bir kesim yaptığı için :))))
hayırlı olsun,sağlıkla uzat dicem ama uzatma ya bence:))))
saçların çook güzel olmuş sağlıkla uzat
Çok başarılı çok hoş olmuş, ben de istiyorum :) uzadı yine benimkilerde kulak altı hizasına :) çok yakışmış yüzüne uzun süre saç uzatmayacağına garanti veririm...
kethy hayırlı olsun,çok yakışmış saçın.ben yapamaz diyordum ama yanıltdın beni:))resimlerde çok iyi,videoyada kaydetseydin telefonla falan hatıra kalırdı :))
ve belki bizimlede paylaşırdın.(banada paylaşacak yeni bir video çıkardı :)) )neyse cnm tekrar hayırlı olsun:)))
kethy şahane olmuşsun,saçların uzunken çok güzeldi ama kestirdikten sonra tamamen değişmişsinbende forumda saçlarımı daha kısa yapsam mı diye sordum gerçi saçlarımı yeni kestirdim ama çoğu kişi saç kesimin çok güzel dedi.bende zaten daha sonrası için sormuştum
ama sana çok çok yakışmış,güle güle kullan