Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yeni saçlarımın bir resmini daha paylamak isterim sizlerle:))
Eki Görüntüle 469154
lütfen bir yorumu çok görmeyin:))
o upuzun saçlarını bana ver lütfeennn :) sana kısa da yakışmıs canım daha modern olmuş
ya arkadaşım sen nasıl kıydın o saçlara.yazık değil mi?ama yakışmış ha onuda söyleyim yani.gerçi benimde böyle değişikliğe ihtiyacım var gibi.hayatımda herşeyi yeniliyorum.
yeni bir iş,yeni bir hayat tarzı ve bunların en önemlisi yeni bir nermin....
ben uzun saçı tercih ederim kendi adıma.:26::26:
güle güle kullanın
wow wowwwwwww marjinal bi değişim diye buna derim ben ben de aylardır belimi çoktan geçen saçımı kestirsem mi diye mahalle bakkalı hariç herkesten fikir alıyorum.çok sıkıldım.tebrik ediyorum karar verip gerçekleştirdiğin için ki güzel olmuş çok da iyi olmuş saçlarını postiş falan yaptırmasan da saklasaydın keşke :) uzun saç da herkeste var,sıkıcı,yorucu ama senin saçın onlar öff duygusallığım yüzünden oluyo bunlar hep..kestircem ben de,sen de bana ilham verdin,saol
aa yeni gördüm kusura bakmayın , güle güle kullanın :)
muhteşem çok kişilikli olmuş yüzün çok tatlı çıkmış ortaya bayıldım=))
canımmm cesaretinden dolayı tebrik ederim açıkçası ben hayatta yapamam :))) ama inan ki saçların çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) sağlıkla, güle güle kullan inşallah :))))
uzun saçları olupda kestiren bayanlara bazen cok kızıyorum belkıde 22 senelık yasantımda bı kere olsun saclarım uzamadığı için bu kızgınlıgım ....