• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım uzun ve kısa kestirmek istiyorum(çok kısa)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya arkadaşım sen nasıl kıydın o saçlara.yazık değil mi?ama yakışmış ha onuda söyleyim yani.gerçi benimde böyle değişikliğe ihtiyacım var gibi.hayatımda herşeyi yeniliyorum.

yeni bir iş,yeni bir hayat tarzı ve bunların en önemlisi yeni bir nermin....

arkadaşlar yeni saçlarımın bir resmini daha paylamak isterim sizlerle:))

Eki Görüntüle 469154

lütfen bir yorumu çok görmeyin:))

wow wowwwwwww :D marjinal bi değişim diye buna derim ben :D ben de aylardır belimi çoktan geçen saçımı kestirsem mi diye mahalle bakkalı hariç herkesten fikir alıyorum.çok sıkıldım.tebrik ediyorum karar verip gerçekleştirdiğin için ki güzel olmuş çok da iyi olmuş :51: saçlarını postiş falan yaptırmasan da saklasaydın keşke :) uzun saç da herkeste var,sıkıcı,yorucu ama senin saçın onlar :D öff duygusallığım yüzünden oluyo bunlar hep..kestircem ben de,sen de bana ilham verdin,saol :D

bence resimdeki saç yüzünüze yakışır yani ama birden o kadar kısa yaptırmayın yaa çok özlersiniz sonra uzatmaya çalışırsınız yani iyi düşünün derim :D

o upuzun saçlarını bana ver lütfeennn :) sana kısa da yakışmıs canım daha modern olmuş

cnm isterdim ama kuaförüme bıraktım o kullandı bile hatta :))

ya arkadaşım sen nasıl kıydın o saçlara.yazık değil mi?ama yakışmış ha onuda söyleyim yani.gerçi benimde böyle değişikliğe ihtiyacım var gibi.hayatımda herşeyi yeniliyorum.

yeni bir iş,yeni bir hayat tarzı ve bunların en önemlisi yeni bir nermin....

cnm değişikliğe ihtiyacın varsa yap derim sana:))

ben uzun saçı tercih ederim kendi adıma.:26::26:

güle güle kullanın

ben uzun saçtam öyle bir bunaldım ki bilemezsiniz :))

wow wowwwwwww :D marjinal bi değişim diye buna derim ben :D ben de aylardır belimi çoktan geçen saçımı kestirsem mi diye mahalle bakkalı hariç herkesten fikir alıyorum.çok sıkıldım.tebrik ediyorum karar verip gerçekleştirdiğin için ki güzel olmuş çok da iyi olmuş :51: saçlarını postiş falan yaptırmasan da saklasaydın keşke :) uzun saç da herkeste var,sıkıcı,yorucu ama senin saçın onlar :D öff duygusallığım yüzünden oluyo bunlar hep..kestircem ben de,sen de bana ilham verdin,saol :D

sanada bir an önce karar vermeni ve kestirmeni öneririm,insan rahatlıyor ya.sana ilham olmam sevindirdi beni:))))

aa yeni gördüm kusura bakmayın , güle güle kullanın :)

teşekkür ederim elifçiğim:))

muhteşem çok kişilikli olmuş yüzün çok tatlı çıkmış ortaya bayıldım=))

teşekkür ederim arkadaşım:))

canımmm cesaretinden dolayı tebrik ederim açıkçası ben hayatta yapamam :))) ama inan ki saçların çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) sağlıkla, güle güle kullan inşallah :))))

canımmm cesaretinden dolayı tebrik ederim açıkçası ben hayatta yapamam :))) ama inan ki saçların çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) sağlıkla, güle güle kullan inşallah :))))

teşekkürler,hep yazıyorum ve yine yazacam çok geç kalmışım saçlarımı kestirmekte.bu kadar kısa kestirmekte tereddüt etmedim ve kestirdikten sonra daha iyi anladımki çok doğru bir karar vermişim.

uzun saçları olupda kestiren bayanlara bazen cok kızıyorum belkıde 22 senelık yasantımda bı kere olsun saclarım uzamadığı için bu kızgınlıgım ....

Back