Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım uzadıkça düzleşiyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
öncelikle yanlış yerde konu açtıysam lütfen kusura bakmayın hani ''bi derdim var'' da o yüzden eğer yanlış yerde açtıysam düzeltebilirsiniz admin burdan size selamlar
kızlar ben aylardır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum uzuyor da ama benim saçlarım dalgalı uzadıkça düzleşiyor ve daha da çirkin olmaya başladı bende bugün kuaföre gidip kat attırıyım düzelir dedim ama düzelmez dedi kuaför saçların çok yıpranmış hem zaten saçında katlar duruyor daha dedi kırığı çok ama dedi bende kırığı fln da çok olunca dedim kes güzelce ne yapalım kısmetim yokmuş uzun saçta güzelce kesildi ama hem sanırım boyadan saçlarımın eski dalgası kalmadı hemde uzadıkça düzleşiyor acaba diyorum kendi saçımı mı bıraksam uzasın hem belki kendi dalgası gelir bu şekilde sonra da ara ara boyatırım olur mu kiii kızlar bilemedim ben

Son düzenleme:
Forumda güzel saç bakım önerileri var, onların da besleyici olanlarını uygula.
Hatta turp kürü vardı sanırım, saçın sağlıklı uzamasını sağlayan. Benim saçlarım
şu an kalçamda ama feci şekilde yıprandı, kıyamıyorum ama bayağı bir kesilmesi
gerek uçlarının

işte bende bugün gittiğimde belime yaklaşmıştı bende belime kadar uzatmayı hedeflemiştim ama çirkin olunca sonuç hüsran

kuaföre uyup saçını kestirmeseydin keşke
ben bugüne kadar saçın çok iyi durumda kesmeyelim diyen kuaföre rastlamadım bayılıyorlar kesim yapmaya, insanın moralini bozmaya...

neyse olan olmuş, sinemakili saç bakım kürü saç uzaması için çok faydalı oluyor tavsiye ederim, turp suyu da uzatıyormuş ama aşırı derecede kurutup kopmalara sebep oluyormuş,

madem yeni kesildi uçlarına sıcak yağ bakımı yap ki yeniden kırılıp çatallaşmasın

iyi uzatmalar

Son düzenleme:
Ben hiçbir şey yapmıyorum uzatırken ama düzleştirici,
saç kurutma makinesi, maşa falan da hiç kullanmıyorum.
O nedenle çabuk uzuyor ama aileden gelen miras olarak
bir sürü beyazım yüzünden boyamak zorunda kalıyorum ve
ister istemez bi süre sonra kırılıyor.

Saç bakım topiğinde rapunzel var, çok güzel bakım kürü tarifleri
var. Onları uygulayabilirsin. Ve gerçekten sinamekinin saça
faydası yadsınamaz. İnşallah hemencecik ve çok sağlıklı bir
şekilde uzar saçların...

saçlarını vigoyla köpükleyerek kurut kremli şampuan kullanma ve tarama saçlarını

geçen gün kıvırcık saçlı birisi de boyadan sonra dalgalarının açıldığından şikayet ediyordu. beyaz yoksa boyayı bırakman faydalı olabilir. bir de saçını kuruturken yuvarlak başlık kullanmak da belki faydalı olabilir diğer türlü dalgalar açılıyor. bir de bence bisürü şeyler uygulayarak saçının beynini karıştırma doğru bir şampuan doğru bir saç kremi ve doğru bir nem terapisi yeterli olacaktır. gliss ya da pantene öneririm bunlar için. inşallah düzelir saçaların :)

Bendede aynı sorun var, saçlarım dalgalı ve saçımın kabarık olmasından hoşlanıyorum, ama uzatyıkça saç ağırlaştığından sanırım dalgası açılıyor, son keşfimi söyliyim, saçımı gece saç kurutma makinesinin geniş ağazı ile başımı öne eğip tersten kurutuyorum, elime tel tokalarımı alıp saçımı dağınık topuz yaparcasına tokalayıp yatıyorum, sabah kalktığımda tokaları açıp jöleliyorum, dalgali ve kabarık oluo:)

Arkadaslar , benimde sacim eskiden baya lüle lüleydi, son zamanlar ne yazik ki öyle kivrick kullanmiyorum, her ne sac maskesi sürsemde en iyi köpügü sürüyorum fönün o büyük agizi ile kurutuyorum ama gel gelelim uclar pirasa gibi düz, dipler kivir kivir uclar söyle 5-8 cm düz cok cirkin duruyor böyle sekilsiz sac, yani hep düzlestirici kullanmam gerekiyor biktim artik

Sizce bu es lülerimi nasil tekrar elde ede bilirim ???

Var ise önerilieriniz sevinirim

şaşırdım ama ben gördüm. maşa yapılmıs saçlarımın kırıklarını aldırmak için gittim koltuğa otudum önlüğü taktı ded iki sende öyle çok kırık yok kesersem çok kısalır nasıl sevindim anlatamam bide 2 ay sonra tekrar gel uçlarını alalım demezmi canım yaaa :)

ya arkadaslar benim de ayni sorunum var ve aglam istiyorum yaa Anneler nekadarda hakliymis hep diyodu sacini duzeltme diye dinlemiyordum ve artik sacim eski halinden cook uzakta cok uzun sure de kullanmiyorum duzlestiriciyi eskide saclarimin cok guzel kivirciklari dalgalari vardik artik ne dalga var ne kivircik. nasil sacimi eski haline dondurebilirim krem kullanmak istemiyorum hic hoslanmiyorum kremlerden eskiden evterpa diye bi sampuanim vardi bulgarsitan uretiyordu her tarafini aradim artik bulamiyorum ama sampuan silikonluydu galiba o sampuanda kokunden kivircik cok guzel bukleler yapiyodu sacima bunun gibi bildiginiz sampuanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayrica eylulun sonunda saclarimi kesmistim omuzuma kadar o zamandan bu yana 4-5 parmak uzadi gibi kiriklari yok .. kirik olmamasi icin sicak yag demistiniz onu nasil yapabilirim soylerseniz cok sevinirim :) tesekkurler

ciddi şekilde bakıma ihtiyacın var canım çok şükür 5 yıldır düzleştiriyorum dalgası bozulmadı gelelim sana :) ilk önce aktardan naturel argan yağı al bi cezveye koy on saniye kadar kalsın sakın yakma dikkat et sonra seçtiğin sampuanın onarıcı özellikle yapılandırıcı olmasına dikkat et bu eczanelerin saç analiz günleri var arastır 1 2 kere git sorununu iyice anlat belki onlarda uygun bi sampuan vardır. kuaförden keratin alıp haftada bir kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…