Forumda güzel saç bakım önerileri var, onların da besleyici olanlarını uygula.
Hatta turp kürü vardı sanırım, saçın sağlıklı uzamasını sağlayan. Benim saçlarım
şu an kalçamda ama feci şekilde yıprandı, kıyamıyorum ama bayağı bir kesilmesi
gerek uçlarının
kuaföre uyup saçını kestirmeseydin keşke
ben bugüne kadar saçın çok iyi durumda kesmeyelim diyen kuaföre rastlamadımbayılıyorlar kesim yapmaya, insanın moralini bozmaya...
neyse olan olmuş, sinemakili saç bakım kürü saç uzaması için çok faydalı oluyor tavsiye ederim, turp suyu da uzatıyormuş ama aşırı derecede kurutup kopmalara sebep oluyormuş,
madem yeni kesildi uçlarına sıcak yağ bakımı yap ki yeniden kırılıp çatallaşmasın
iyi uzatmalar
ya arkadaslar benim de ayni sorunum var ve aglam istiyorum yaaAnneler nekadarda hakliymis hep diyodu sacini duzeltme diye dinlemiyordum ve artik sacim eski halinden cook uzakta cok uzun sure de kullanmiyorum duzlestiriciyi eskide saclarimin cok guzel kivirciklari dalgalari vardik artik ne dalga var ne kivircik. nasil sacimi eski haline dondurebilirim krem kullanmak istemiyorum hic hoslanmiyorum kremlerden eskiden evterpa diye bi sampuanim vardi bulgarsitan uretiyordu her tarafini aradim artik bulamiyorum ama sampuan silikonluydu galiba o sampuanda kokunden kivircik cok guzel bukleler yapiyodu sacima bunun gibi bildiginiz sampuanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayrica eylulun sonunda saclarimi kesmistim omuzuma kadar o zamandan bu yana 4-5 parmak uzadi gibi kiriklari yok .. kirik olmamasi icin sicak yag demistiniz onu nasil yapabilirim soylerseniz cok sevinirim :) tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?