öncelikle yanlış yerde konu açtıysam lütfen kusura bakmayın hani ''bi derdim var'' da o yüzden
eğer yanlış yerde açtıysam düzeltebilirsiniz admin burdan size selamlar![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
kızlar ben aylardır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum uzuyor da ama benim saçlarım dalgalı uzadıkça düzleşiyor ve daha da çirkin olmaya başladı bende bugün kuaföre gidip kat attırıyım düzelir dedim ama düzelmez dedi kuaför saçların çok yıpranmış hem zaten saçında katlar duruyor daha dedi kırığı çok ama dedi bende kırığı fln da çok olunca dedim kes güzelce ne yapalım kısmetim yokmuş uzun saçta güzelce kesildi ama hem sanırım boyadan saçlarımın eski dalgası kalmadı hemde uzadıkça düzleşiyor acaba diyorum kendi saçımı mı bıraksam uzasın hem belki kendi dalgası gelir bu şekilde sonra da ara ara boyatırım olur mu kiii kızlar bilemedim ben![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
kızlar ben aylardır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum uzuyor da ama benim saçlarım dalgalı uzadıkça düzleşiyor ve daha da çirkin olmaya başladı bende bugün kuaföre gidip kat attırıyım düzelir dedim ama düzelmez dedi kuaför saçların çok yıpranmış hem zaten saçında katlar duruyor daha dedi kırığı çok ama dedi bende kırığı fln da çok olunca dedim kes güzelce ne yapalım kısmetim yokmuş uzun saçta güzelce kesildi ama hem sanırım boyadan saçlarımın eski dalgası kalmadı hemde uzadıkça düzleşiyor acaba diyorum kendi saçımı mı bıraksam uzasın hem belki kendi dalgası gelir bu şekilde sonra da ara ara boyatırım olur mu kiii kızlar bilemedim ben
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Son düzenleme: