Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım şu an açık bi renk siyah yapmayı düşünüyorum yardım edin kararsızım..!

siyah renge boyatacaksan bence siyah rengi cok sevmen lazım
sonradan hosuna gitmeyebilir gercekten kapkara bi sacla dolaşıorsun
ve de sıkılırsan sactan cıkartmak akıtmat akmasını beklemek cok zor
denedim ondan biliorum...
kaydirigubbakcemile5

bana kalirsa açik rengi ozlersin siyah yapma.ozellikle yazin tekrar açik renk yapmak istiyor insan ve inan simdi degisiklik istiyorsun ama açik renkten pek vazgeçilinmiyo

ya annem saçını hep koyu kestane yapar..siyah gibi duruyor..acaba onun boyayı mı kullansam
öle yapcam sanırım. ama arkadaşlarıma da sordum kahverengi yap diyolar..çok kararsız kaldım çok.
navacım bende seninle aynı çelişkide kalmıştım ve dün dayanamayıp saçımı boyadım.:lepi: loreal preference 'ın brezilya koyu kestane diye bi rengi var bildiğin simsiyah oldu. Saçımın sarı olan balyaj kısımlarıysa resmen mavi siyah oldu. Siyah istememe rağmen bu renk bile bana çok koyu geldi. Bide normal siyaha boyasaydım masmavi çıkardım herhalde. Ama gerçekten yeni saçımı çok beğendim. Yüzümü daha beyaz daha parlak gösterdi. Yüzüm daha öne çıktı, yüzümü daha güzel gösterdi. Eskiden önce saçım sonra yüzüm kendini gösteriyodu şimdi tam tersi oldu. yarın okula gidicem nasıl tepki alıcam bilmiyorum ama erkek arkadaşımın çok beğenmesi bana yetti, artık hep böyle kalsın hiç değiştirme dedi . Kısacası eğer siyah istiyosan boya bence, hiç pişman olmazsın .

kaşların koyu ve beyaz tenliysen siyaha boya düşünme bence çok yakışır her ay saç rengini değiştirmiosan tabi :)

ya bende siyaha boyatmak istiyorum senin gibi hatta boyayı aldım bugüm ama ben beyaz tenli değilim buğday esmer arası bişim :):):) ben nicole scherzinger ın saç renginden yapmak istiyom ama ne renk çözemedim açıkçası

valla hayatımda nefret ettiğim ve boyattığıma pişman olduum
iki saç rengi var biri siyah biride kızıl siyah saç rengi insanı çok
sert gösteriyor ve ayrıca benim saçlarımı acaip dökmüştü siyah
saç boyası bende üstüne 1,2 ay bekledikten sonra kahverengiye
boyatmak zorunda kalmıştım benide gaza getirdiler seçil mutlaka
siyaha boyat sana çok ii gider dediler aldanıp boyattım ama şimdi
bedava boyasalar bşdaha asla siyaha boyamam boyatmam saçımı ii dşünüp karar vermeli bence....

siyah çok zor bir renk dönmek çok zor
üstelikte saçların beyazlıyorsa açıkrenkler kullanmak çok daha mantıklı

koyu kestane yap bir bak nasıl durucak zaten zamanla altta sarı olduğu için akar o saç sende beğenmesen bile hevesini almış olursun beğenirsen tekrar boyarsın

bende özledim açık saç rengini.. en kısa sürede dönmeye çalışacağım umarım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…