Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım şu an açık bi renk siyah yapmayı düşünüyorum yardım edin kararsızım..!

nava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
23
0
86
İstanbul
herkese slm..saçlarım şu an boya..böyle değişik açık bi renk sarı gibi.
aslında karamel diyr boyatmıştım ama. her neyse kaşlarım koyu,gözlerim de koyu kahverengi. yüzüme güveniyorum..siyah saç yüzü daha ortaya çıkarır diyorlar doğru mu..?
ama siyahdan tekrar dönmek istersem zorda olur diyorlar..siyah çok güzel bi renk ama çok kararsız kaldım. sanki siyah olursa daha uycak gibi geliyor kaşlarıma. ayrıca sölemeyi unuttum açık tenliyim. yardım edin lütfen :ecrin_bebek:

koyu kestaneye boyat ama siyaha boyatma ...
siyahtan sıkılıp dönmek istersen saçın açılacak ve çok zarar görmüş olacak ,siyah saç çok zordur aksada kalır yine siyahı ...koyu bir renk seç ama siyah olmamalı....
nacizane fikrim...

siyah gibi duran ama siyah olmayan kestane rengini deneyebilirsiniz , yarın öbürgün pişman olur yada sıkılır da değiştirmek isterseniz işiniz daha kolay olur

sana şöyle söyleyim ben 1 ay önce siyahtan döndüm ve saçlarım inanılmaz hasar aldı ...2 günde 1 bakım yapaıyorum ama eski haline ancak uzayıp uçlardan alındıkça gelecek ...yanmış ve hasar görmüş saçta hiç birşeye benzemediği gibi püskül gibi duruyor...eğer göze alabileceksen ve kararlı isen, dönmeyeceksen bir daha acık renklere siyah a boya...onun dışında sakın!!!

bence siyaha sakın bulaşma derim. hatta koyu kestaneye bile bulaşma. ben röflenin üstüne boyamıştım akmak bilmedi en sonunda açtırmak zorunda kaldım hiç tavsiye etmem. çikolata kahve ya da doğal kahve güzel olur.

sakinnnnn!!!

Cok pisman olursun Benim sacimdada siyah boya var ve tam bir rezilik!!!
Kstane falan yap ama siyah yaparsan yakinda siyah saclarimdan kurtulamiyorum diye topik acarsin karismam vallah

ee peki kestaneye boyatırsamda mı pişman olurum :)
açtıramam mı sonra istersem ?

sakın sakkın sakınnnnnnn.....ak ben 10 gün önce gaza gelip sarı saçlarımı siyaha boyadım beyaz tenliyim evt güzel oldu ilk günler öle gelio yüz hatların çıkıo ortaya beni bihtere benzetiolar hatta ama genede açık renkten vazgeçmedim özlemeye başlladım şimdide nasıl açarım bu rengi diorm yıkayıp duruorm açılmıo sakın hemde sakınnn boyama çok zor dönmesi bunu anladım araştırmalarım sonucunda karamel yap kahvenin açık tonlarını yap ama siyah yapmaaaa

kestane sorun olmaz ama yinede garantiye almak için açık kestane yapabilirsiniz oda koyu oluyor ama zamanla akıyor kalmıyor pek saçta e akıncaya kadarda renkten bıkmış olursunuz zaten , yakın zamanda boyadım kestaneye ve şuan baya aktı arzu ederseniz fotoğraf ekleyebilirim

canım eger illaki siyah gibi istiyorsan bence kesinlikle kolestonun koyu kahvesini al ben onu boyadım herkes siyah sanıyor çok ta güzel duruyor ben sürekli renk değiştirdiğim için baya tecrübe oldu bende :) en azından bir gün açık renge dönmek istersen siyah kadar sorun çıkarmaz..

navacım sanki benimde içimi okuyup bu konuyu açmışsın opuyorumnanaktan benimde senin gibi kumral saçlarım var hatta açık kumral bakır diyelim. Ama çok sıkıldım bu saçlardan siyah olsun istiyorum bende . Ve bende aynen senin gibi kara kaşlı kara gözlü ve beyaz tenliyim, bende senin gibi yüzüme güveniyorum fena değilim işte :kedi: burdan anladığım kadarıyla saçımı siyaha boyatmamam lazım peki bana belli boya markası ve rengi verebilirmisiniz siyah gibi görünebilecek bi renk, koyu kestane yeterince koyu olur mu?

ya annem saçını hep koyu kestane yapar..siyah gibi duruyor..acaba onun boyayı mı kullansam
öle yapcam sanırım. ama arkadaşlarıma da sordum kahverengi yap diyolar..çok kararsız kaldım çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…