Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım rezil halde ! (FOTOLU) YARDIMMM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sakınnn brezilya fönü yaptırma derim, ben onun çok daha az zararlısı x-tenso yaptırdım(daha kısa süreli lorealin kalıcı fönü), saçım kendine gelemedi bi, beklediğim gibi de olmadı, iyi kuaförde yaptırmama rağmen saçımı kuaförde yıkattım bi baktım kapkabarık dalgalı.. Eskisi gibi kıvırcık değildim ama daha beter olmuştum, saçıma düz desen denmez, dalgalı desen denmez, kıvırcık desen denmez.. Ve ben düz saç sevdamdan dolayı düzleştiriciye devam ettim ve iyice yıprattım saçımı.. Kalıcı fön asla kuaför fönü gibi güzel olmuyor, üstünden düzleştiriciyle geçsen de.. E o zaman ne anlamı kaldı dimi kalıcı fönün.. Bide sülfatsız bilmemnesiz şampuanlar falan kullanman gerekiyor, o da ayrı bir dert, istediğim saç maskelerini kremlerini falan alamıyoum hep aynı tip krem..

Ve üstüne maşa yapsan, kalıcılığı azalır, insan gibi kullanılmıyor saç.. Saçımı örmeye bile çekinmiştim ben aylarca.. Assla önermem.. Yaptırcaksan keratin bakımı yaptır, hoş onda da sülfstsız şampuan fln
lazım ama, en azından gönlünce
maşalarsın saçını..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm ben saçının ilk boyandığı halini ve açık karamelin akmış halini sevdim aslında
altın sarısı gibi ama olan olmuş artık çok uğraşmışın saçınla ve annene hak verdim
saç sarıyken boyanmasa da çok yıpranıyor benim sarı ombre şuan saçım boyamıyorum
ama uçları diken gibi bence çok koyu olmayan ama koyu bir renge boyayıp bakım yap
saçına brezilya fönü de olablir

Kızlar yine saç ile ilgili bi konu oluşturmaya çalışıyorum ama buna yetkiniz yok diyor, neden? :KK43:

Öncelıkle şöyle söyliyim fotoğraflarını görünce şoka girdim çünkü baştan sona benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende senın yaptıgın herseyı yaptım belıme kadar olan gur saclarımı mahvettım boyayla. Suan saclarım omuz hızamda ve kumral. Sana sunları onerıyım asla brezılya fonuyle sacını daha cok mahvetme oncelıkle kestane tonlarında bı renge boya sacın sıyaha yakınmıs o ton sana ıyı gelır dırek sıyaha boyarsan kendını kotu hıssedersın. daha sonra hayatından duzlestırıcı ve masayı cıkar cok zor bısey bılıyorum ama dedıklerımı yaparsan sacın duzelır guven bana :) sacına asla kımyasal ıceren sampuanlar kullanma. uzatmak ıstersen aktarlardan cam terebendın al sampuanına kat. eczaneden bemıx ampul al badem yagıyla karıstır haftada bır sacına sur bır saat kadar beklet. suan uclarında kırık varsa hıc dusunmeden gıt ılk olarak kestır sac uclarından nefes alır sakın unutma :) bende sacıma cok takıntılı oldugum ıcın uyelık alır almaz dırek sac bolumune gırıp senın konunla karsılastım dedıklerımı yaparsan cok saglıklı sacların olur :)
Eki Görüntüle 1178762 böyle simsiyah uzun saçlarım vardı fakat boyaydı çünkü çok beyazım var. Ayrıca kıvırcık olduğu için her gün düzleştiriyordum. Sıkıldım ve rengini açtırdım bakır istiyordum kuaför bakır kahve yaptı. Eki Görüntüle 1178763 beğenmedim ve tekrar rengini açtırdım, bakır yaptırdım. Eki Görüntüle 1178764 fakat çok akıyordu en fazla 2 ay dayanabildim Eki Görüntüle 1178765 kuaförüme bu kadar çok akmasına dayanamadığımı başka bi renk istediğimi söyledim oda açık karamel yapalım dedi. Bende açık bi renk sanıyordum kabul ettim ama resmen kahve yaptı. Eki Görüntüle 1178766 sinirlendim çünkü açık renk istiyordum. Tatilde renk aktı bazı yerler sarıya kadar gitti şu şekilde ; Eki Görüntüle 1178767 bende madem açık renk istiyorum sarı yapayım dedim. Ahh ne cesaret; marketten 3 kutu kolestonun açıcısını aldım kendim açtım. Düzensiz oldu kuaförümde sarı boyaya boyaya oturur dedi. İlk boyadığımızda böyle oldu Eki Görüntüle 1178769 sevdim ve devam ettim aylarca full boyattım. Sırf evime yakın diye bi kuaföre gittim. Şu saçlarımı; Eki Görüntüle 1178770 resmen platin yaptı. Saçlarım inceldi ve kırılmaya başladı. Kısaldıkça kısaldı. Annemin profosyonel kuaförüne gittim. Eki Görüntüle 1178771 koyu renk yapmamız gerektiğini söyledi ve saçımı dore kahve yaptı. Eki Görüntüle 1178772 fakat renk ağır geldi kaldıramadım içim bunadı açıkcası. Aktıkça aktı 2-3 hafta içinde geri sarı oldu. Kırılmaya kısalmaya devam ediyordu. Kesmesi gerektiğini söyledi. Kesti ve bal rengi yaptı. Eki Görüntüle 1178775 ilk defa bu kadar kısa kestirdim. Düzleştiriciyi kesinlikle bıraktım ve föne başladım. Kendi sitemdeki kuaföre devam ettim saç aktı bu arada yine sarı oldu. Kuaförde sadece dip boyayarak devam etti. Bu arada şampuan ve krem dışında her duşta loreal absolut saç maskesi, duştan sonra saç ıslakken milk shake, nemliykende morfose argan yağı veya morfose keratin serum kullandım. Eki Görüntüle 1178777 hala azıcık kırıklar vardı ama. Eki Görüntüle 1178778 bu arada 2 kere keratin yaptırdım. Gayet güzel gidiyordu. Son boyatmamdan önce şampuanımı kremimi değiştirdim. Gliss'e başladım. Kullandıklarım şunlardı; Eki Görüntüle 1178781 gerçekten etkisini gördüm. Yumuşattı ve kesinlikle ağırlaştırmadı. 1 hafta önce boyattım saçlarımı boyayı son 5 dk altlara da indirdiler. Yıkandı fön çekildi ve sonunda uçları rezil haldeydi. Yanık resmen 5 cm. Fönden kaynaklı sandım. Eve geldim kendim yıkadım kremledim kuruttum hiç bi sorun yoktu. Kuaförde fön çektirdim yine aynısı. Kızdım. Adam saçtan kaynaklı dedi kesmeliyiz dedi. İnanmadım eve geldim tekrar kendim yıkadım krem maske vs derken kuruttuğumda uçları aynı şekilde rezil haldeydi. Keratine gittim. 24 saat kafada beklemesi gerekiyor onun. Başka bi adam yaptı oda yapamadı bence uçlara pek süremedi keratini.ertesi gün yıkadığımda bazı yerler düzelmişti. Ama bazı uçlar ki bunlar çoğunluk olan kısım, rezildi yanık haldeydi. Mecburen kestirdim. Eki Görüntüle 1178786 ama biraz yanıklar kaldı yinede. Gına geldi yeter artıkkk.... :) kuaför brazilya fönü yapalım dedi. Napmalıyım? Hiç güzel yorumlar okumadım ama kuaför kendinden çok emin. Bu işlem için 450 tl istiyor. 7-8 ay düz olacağını yıpranmicağnı söylüyor. Annem daha kötü olacak diyor ve koyu renk boyatmamı istiyor. Kuaförüm de asla ve asla saçımı full boyatmamı istemiyor işlem görmesin iste sarıdan devam et tek dip boyatarak diyor. Annem ben boyatsamda boyatmasamda sarının saçımı yıptratacağını söylüyor. Saçımı tekrar uzatmak istiyorum. Sarı veya değil hiç bi önemi yok.. Lütfen, uzun yazdım özür dilerim :KK43: ama yardım edin kızlarr. Saçımın kıvırcığınıda kaybettim fön çektirmeden dursam diyorum olmuyor. Bu gün köpükledim bir şeye benzemedi. Napacağım bilmiyorum ! Eki Görüntüle 1178794 düşüncelerinizi bekliyorum. Boyatmlı mıyım ? Ne renge ? Hiç boyatmadan tek dip devam etmem daha mı sağlıklı ? Brazilya fönü yaptırayım mı ? Fönsüz nasıl şekil vereceğim ? ... Bu arada dibimi açıcısız boyayla boyuyorlar.

Öncelıkle şöyle söyliyim fotoğraflarını görünce şoka girdim çünkü baştan sona benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende senın yaptıgın herseyı yaptım belıme kadar olan gur saclarımı mahvettım boyayla. Suan saclarım omuz hızamda ve kumral. Sana sunları onerıyım asla brezılya fonuyle sacını daha cok mahvetme oncelıkle kestane tonlarında bı renge boya sacın sıyaha yakınmıs o ton sana ıyı gelır dırek sıyaha boyarsan kendını kotu hıssedersın. daha sonra hayatından duzlestırıcı ve masayı cıkar cok zor bısey bılıyorum ama dedıklerımı yaparsan sacın duzelır guven bana :) sacına asla kımyasal ıceren sampuanlar kullanma. uzatmak ıstersen aktarlardan cam terebendın al sampuanına kat. eczaneden bemıx ampul al badem yagıyla karıstır haftada bır sacına sur bır saat kadar beklet. suan uclarında kırık varsa hıc dusunmeden gıt ılk olarak kestır sac uclarından nefes alır sakın unutma :) bende sacıma cok takıntılı oldugum ıcın uyelık alır almaz dırek sac bolumune gırıp senın konunla karsılastım dedıklerımı yaparsan cok saglıklı sacların olur :)

Yavrumm ne yapmışsın sen öyle kiyamam herseye ozenme sen çok güzel bir kızsın uzun ve sac rengin ne ise birkaç ton koyu yada birkaç ton acigi kullanmalısın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saçlarını ne kadar çok işlemden geçirmişsin :KK30: bence artık rahat bırak,ısıl işlemlerden de vazgeç,çok güzelmiş eski hali :KK50:

canım sende benim gibi bi heves siyahtan sarıya dönmüşsün bende kuaföre gittiğimde açtı daha sonra eve geldim saçlarım kopmaya yıpranmaya başladı güzelim saçlarım oldu kısacık ve açık renkte yıprandığı o kadar belli oluyordu ki durmadan ağlıyordum en son tekrar siyaha döndüm ve şimdi sürekli bakım yapıyorum ona ragmen hala yanıklar var benden sana tavsiye kahve tonlarında bi renge boya ve saçına sadece bakım yap ne olursa olsun sarı boyaların hepsinde açıcı var ve saçın sürekli yıpranacak :KK16:

canım bence artik elini bile sürme saclarina. dinlensinler artik biraz. hem saclara yazik,hem parana. :KK50::KK50::KK50:

Merhaba canım 2 ve 8. Fotolardaki renkler çok yakışmış. Ben de senin gibi renkten renge sokmuştum saçımı üniversitedeyken ve saçlarım seninkinden çok çok kötü bir hale gelmişti yanık, kırık, dökük bir hale geldi. Öncelikle tek bir renkte karar kıl madem boyatmak zorundasın ama bu renk koyu olsun mutlaka. Düzleştirici ve maşayı kullanmayı bıraktım. Iki günde bir kırık dön çektiriyorum kuaförde fırçayla saça fazla yüklenmeden asılmadan hafifçe yapıyor kuaför önemli bu noktada. Saç kremi kesinlikle kullanma ve her gün değil de 2-3 günde bir yıka saçlarını kendi yağıyla beslenmesi gerekiyor hatta en çok saç uçlarının yıpranmasının nedeni diplerdeki yağın uçlara ulaşamaması avonun saç uçları için yeşil bir serimi var onu kullanabilirsin. Ben yazın denizden çıkınca direk onu sürüyorum saçlarıma şimdi kışın ise sadece yıpranmış saçlar için olan şampuanla yıkıyorum bir çok ünlü pahalı markanın şampuanını kullandım ama nedense elidorunki çok iyi geliyor bana yıpranmış saçlar için olanı. Şu an saçların eski sağlığına kavuştu uçlarda hasarları kaldı biraz ama toparlanıyor gibi her geçen gün. He bir de 4 ayda bir 3 cm kestir saçlarını :KK66:

Son kez dogal rengine boyat ve saçların duzelene kadar asla boya surme. Onun disinda gliss falan hikaye. Sana kendi yaptigim ve kisa surede saci mukemmel yapan seylerden bahsedeyim. Benim saçlarimda hafif yanik ama cok yipranmis ve cok kuru. 2 tane keratinli bakim maskesi aldim haftada 3-4 kez duşta uyguluyorum. Biri krem seklinde sirf keratin maskesi, digeri yesil elma + keratinli bir maskesi.Ayrica otacı nin bitki ozlu sampuanini kullaniyorum icinde 10 cesit falan bitki var cok dogal ve iyi bakim yapiyor. Sac kremi benim gibi kuru saclilar icin cok onemli dipler disinda her yere bolca suruyorum. Dustan sonra ise pantene in argan yagli bi serumu var islak saca onu suruyorum. Barcelino diye bir sac serumu var dogal bisey icinde 12 cesit yag var saclari besleyen yaglardan . Haftada 1 onu yapiyorum. Haftanin bir gunude zeytin Yagi, ay cicek Yagi, badem Yagi, hindistan cevizi yagini karistirip dipten uca suruyorum 8 saat falan bekletip yikiyorum. Haftada 1 ise sacima balli yumurtali bir maske yapiyorum kendim.Benim yaptigim bakimlar bu kadar ve cok kisa surede onariyor saci. Bu maskeler ve serum bitince Yeni urunler alacagim.

Saçını artık elleme yoksa kalan saçların da elinde kalacak, ne bu, bu yaşta boya sevdası anlamam :KK20:

Ya sen guzelim saclarina neler yapmissin böyle ya 2.3.5.de nekadar guzelms renkler uzunlugu git gide renk gitms sacin kisalmis.ya sacmi dayanir bukadar boyaya bi rahat birak sacini uzarsa yine uzasin sonra tekrar boyat ne guzelmis saclarin cok uzuldum en son fotolara yazik deglmi

haaaahahhaha :KK60: hayat hikayesi gibi olmuş,liseden başlayıp(fotodan gördüm sınıfta çekilmiş galiba),üniversite,evlilik doğum falan gidecek sandım..
kaç sene uğraştınız saçınızı bu kadar helak etmek için??

haaaahahhaha :KK60: hayat hikayesi gibi olmuş,liseden başlayıp(fotodan gördüm sınıfta çekilmiş galiba),üniversite,evlilik doğum falan gidecek sandım..
kaç sene uğraştınız saçınızı bu kadar helak etmek için??

Film seridi gibiydi:)))

Zamana yolculuk olmuş :KK1:
1 numaradaki saçın daha doğal duruyor
Hem akmaz da

aynen hem güldüm hem de saçlar için üzüldüm benimde çok güzel dümdüz saçlarım vardı çok sık perma yaptım ve boyattım güzelim saçlarımı kendi elimle mahvettim

Ah bu hevesler allahim halbuki ne guzel yaratmis beninde iri dalgali up uzun siyah saclarim vardi yokda yürürken nazar boncugu takarlardi hep fon cekmekden birde sarya boyadim perisan oldu saclarim.arkadasinda saclari ne guzelmis mahvolmus

Ah bu hevesler allahim halbuki ne guzel yaratmis beninde iri dalgali up uzun siyah saclarim vardi yokda yürürken nazar boncugu takarlardi hep fon cekmekden birde sarya boyadim perisan oldu saclarim.arkadasinda saclari ne guzelmis mahvolmus
bir merak işte hep bizde olmayanı isteriz halbuki doğal halimiz en güzeli

Hic mi acimadin sacina bu kadar iskence ederken?
Bir tane dogru durust kuafor de demedi mi artik yeter islem yapmayalim diye?
Yazik gunah valla,bir kuserse sacin sapir sapir elinde kalir.
Artik hic islem yaptirma,haftada 2 defa profesyonel bakima git,biri keratin bakimi digeri zengin bitkisel ozler icerenlerden olsun,uzadikca az az kestir yaniklar gitsin,en az 3 yil hicbir sekilde kimyasal ve isil islem uygulama,anca toparlarsin.
Gecmis olsun.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

X