Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım :( (resimli)

Kuaförde açtırabilirsiniz ama saça da zararlı ayrıca bayağı yakışmış bence alışık değilsiniz belki ondan
aynen açtırmaya kalksam çok yıprancak akmasını beklicem artık teşekkür ederim

Bence harika olmuş koyu renk daha çok yakışmış zaten koyukahve ilk başta siyah gibi tutar bi kaç yıkamada sonra açılır bende çok boyadım koyukahveye
siyah tutunca o kadr gözüm korktu ki anlatamam ama dediğiniz gibi akar inşallah çok teşekkür ederim

Bence çok yakışmış :p ben sac gibi acmak gibi bi densizlikte bulundum da mahvettim caanim saclarimi :mad:
boyle guzel bence , sende guzelsin masallah :nazar:

Bence çok yakışmış :p ben sac gibi acmak gibi bi densizlikte bulundum da mahvettim caanim saclarimi :mad:
boyle guzel bence , sende guzelsin masallah :nazar:
açmak çok yıpratıyor zaten canım mahfediyor saçları zeytinyağıyla bakım yap çok iyi geliyor canım teşekkür ederim bu arada :)

açmak çok yıpratıyor zaten canım mahfediyor saçları zeytinyağıyla bakım yap çok iyi geliyor canım teşekkür ederim bu arada :)

Kardesimde öyle dedi ama usendim açıkçası durulması zor olur diye. Çocukda var malum banyo kkapısında nöbet tutar :KK48:

bence super olmus daha genc durmussun siyah sacla.. boyasini hemen gidermek icin haci sakir sabunu kullan renk o zaman daha cabuk gidiyor..

Boyadıktan sonra ilk 72 saat daha çok akar boya saçtan.bir de kepek şampuanı çok akıtıyor.durulamadan önce birkaç dakika saçında bekletirsen görürsün saçından akan suyun boyalı olduğunu.Aktıkça ortaya çıkacak rengi beğenirsen sorun kalmaz.yok illa ben eski saç rengimi geri istiyorum dersen boya silici kullanırsın.forumda farklı markalarla uygulama yapanların açtığı birçok konu mevcut.

bence super olmus daha genc durmussun siyah sacla.. boyasini hemen gidermek icin haci sakir sabunu kullan renk o zaman daha cabuk gidiyor..
bu gün alıcam canım kullanıcam onu maksimum ne kadar açılır ki hangi renge döner akınca

Boyadıktan sonra ilk 72 saat daha çok akar boya saçtan.bir de kepek şampuanı çok akıtıyor.durulamadan önce birkaç dakika saçında bekletirsen görürsün saçından akan suyun boyalı olduğunu.Aktıkça ortaya çıkacak rengi beğenirsen sorun kalmaz.yok illa ben eski saç rengimi geri istiyorum dersen boya silici kullanırsın.forumda farklı markalarla uygulama yapanların açtığı birçok konu mevcut.
dün dediğin gibi baya beklettim ve aktı ama hala koyu açık bi kahveye kadar olurmu düzenli yıkasam akarmı

eski rengini alırmı peki boya silici kullansam

Alttaki renk sarı olduğu baya akar açılır.normalde açıktan koyuya boyayınca 15 gün sonra 2.boyaya çağırır kuaförler.ilk boyama akar tutmaz çünkü.

Eski reng
eski rengini alırmı peki boya silici kullansam
eski rengin altında açıcı mı vardı? Boya namına ne varsa siler.Birebir eski rengin çıkmaz.altında açıcı varsa eskisinden de açık olabilir.açıcılı-açıcısız yerler arasında renk farkı olabilir.Sildikten sonra istediğin renk boyaman gerekir.

Alttaki renk sarı olduğu baya akar açılır.normalde açıktan koyuya boyayınca 15 gün sonra 2.boyaya çağırır kuaförler.ilk boyama akar tutmaz çünkü.
inşallah akar canım beyaz sabun aldım onunla yıkıcam saçımı akıtıyor dediler inşallah sonuç alırım

X