- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
aynen açtırmaya kalksam çok yıprancak akmasını beklicem artık teşekkür ederimKuaförde açtırabilirsiniz ama saça da zararlı ayrıca bayağı yakışmış bence alışık değilsiniz belki ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen açtırmaya kalksam çok yıprancak akmasını beklicem artık teşekkür ederimKuaförde açtırabilirsiniz ama saça da zararlı ayrıca bayağı yakışmış bence alışık değilsiniz belki ondan
siyah tutunca o kadr gözüm korktu ki anlatamam ama dediğiniz gibi akar inşallah çok teşekkür ederimBence harika olmuş koyu renk daha çok yakışmış zaten koyukahve ilk başta siyah gibi tutar bi kaç yıkamada sonra açılır bende çok boyadım koyukahveye
dönsün zaten canım. teşekkür ederim okudukça içim rahatlıyor.Koyu saç çok yakışmış. Çok daha güzel ve genç göstermiş ama birkaç yıkama sonra değişip daha açık bir kahveye döner rngi
teşekkür ederim. umarım açılır çok siyah oldum her gün düzenli yıkıcam aksın diye :)Maşallah çok güzelsin. Renk güzel olmuş. Zamanla açılır zaten :)
teşekkür ederim. umarım dediğini gibi akar çok korkuyorum bu kadar siyah kalcak diyebence çok güzelsin 2 renktede. ama altta sarı olduğu için bi kaç yıkamaya akar o renk siyah kalmaz yani merak etme
açmak çok yıpratıyor zaten canım mahfediyor saçları zeytinyağıyla bakım yap çok iyi geliyor canım teşekkür ederim bu arada :)Bence çok yakışmış ben sac gibi acmak gibi bi densizlikte bulundum da mahvettim caanim saclarimi
boyle guzel bence , sende guzelsin masallah
açmak çok yıpratıyor zaten canım mahfediyor saçları zeytinyağıyla bakım yap çok iyi geliyor canım teşekkür ederim bu arada :)
çocuklu olduğunda zor zaten canım kişisel bakımlar :) Allah kolaylık versinKardesimde öyle dedi ama usendim açıkçası durulması zor olur diye. Çocukda var malum banyo kkapısında nöbet tutar
açılınca yeşil olur falan dediler canım hangi renk olur kibirkaç yıkamadan sonra açılır rengi üzülme hiç cnm :)
bu gün alıcam canım kullanıcam onu maksimum ne kadar açılır ki hangi renge döner akıncabence super olmus daha genc durmussun siyah sacla.. boyasini hemen gidermek icin haci sakir sabunu kullan renk o zaman daha cabuk gidiyor..
dün dediğin gibi baya beklettim ve aktı ama hala koyu açık bi kahveye kadar olurmu düzenli yıkasam akarmıBoyadıktan sonra ilk 72 saat daha çok akar boya saçtan.bir de kepek şampuanı çok akıtıyor.durulamadan önce birkaç dakika saçında bekletirsen görürsün saçından akan suyun boyalı olduğunu.Aktıkça ortaya çıkacak rengi beğenirsen sorun kalmaz.yok illa ben eski saç rengimi geri istiyorum dersen boya silici kullanırsın.forumda farklı markalarla uygulama yapanların açtığı birçok konu mevcut.
eski rengini alırmı peki boya silici kullansamBoyadıktan sonra ilk 72 saat daha çok akar boya saçtan.bir de kepek şampuanı çok akıtıyor.durulamadan önce birkaç dakika saçında bekletirsen görürsün saçından akan suyun boyalı olduğunu.Aktıkça ortaya çıkacak rengi beğenirsen sorun kalmaz.yok illa ben eski saç rengimi geri istiyorum dersen boya silici kullanırsın.forumda farklı markalarla uygulama yapanların açtığı birçok konu mevcut.
yok canım ya yeşil olmaz .Küllü değil ki saç rengin :))açılınca yeşil olur falan dediler canım hangi renk olur ki
eski rengin altında açıcı mı vardı? Boya namına ne varsa siler.Birebir eski rengin çıkmaz.altında açıcı varsa eskisinden de açık olabilir.açıcılı-açıcısız yerler arasında renk farkı olabilir.Sildikten sonra istediğin renk boyaman gerekir.eski rengini alırmı peki boya silici kullansam
inşallah akar canım beyaz sabun aldım onunla yıkıcam saçımı akıtıyor dediler inşallah sonuç alırımAlttaki renk sarı olduğu baya akar açılır.normalde açıktan koyuya boyayınca 15 gün sonra 2.boyaya çağırır kuaförler.ilk boyama akar tutmaz çünkü.