• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım neden uzamıyor?

Lathego

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
223
1
0
İzmir
Bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten uzamıyor mu bilmiyorum ama saçlarımı ilk kestirdikten sonra uzuyor 10 cm kadar daha sonra yok! Uzamıyor. Hep aynı yerde kalıyor. Acaba bana mı öyle geliyor acaba bi yerden sonra bakım falan mı yapmam lazım? Sizce neden kaynaklıyo olabilir? Saç neden uzamaz-geç uzar? :44:

Bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten uzamıyor mu bilmiyorum ama saçlarımı ilk kestirdikten sonra uzuyor 10 cm kadar daha sonra yok! Uzamıyor. Hep aynı yerde kalıyor. Acaba bana mı öyle geliyor acaba bi yerden sonra bakım falan mı yapmam lazım? Sizce neden kaynaklıyo olabilir? Saç neden uzamaz-geç uzar? :44:

bende kestirdiğimde bunalıma giriyorum :D of cok kısa, hıc uzamıyor, ne zaman uzıcak falan fılan.. 1-2 ay gecincecevredikler saçların uzamış deyince cok mutlu oldum :) şimdi bir sürü kırık oluştu kestirmeye de kıyamıyorum kaldı bu boyda uzamıyor hiç.. senin saçlarında kırık varsa o yuzdendir kırıkları aldırmadan uzamaz. ben çok araştırdım bulamadım bir türlü kırıkları geciren formul. saçların uzamasını sağlayan formullerıde denemeye korkuyorum saçımızdan olmayalım:1:

kuaför arkadaşım önermişti sampuanın içine çam terebentini karıştırmamı. kendisi kulllanıyormuş çok faydasını gördüğünü söylemişti.bende kullanmaya başladım ve saçım daha az dökülüyor her zaman sönük durmasından bıktığım saçlarım daha canlı görünüyor. bir de kk de okumuştu.kırık saçlar için gliserin kullanıyorlarmış ama onun nasıl kullanıldığı hakkında bir bilgim yok,

Peki kırıklar saç uzamasını engeller mi ki? Bazı arkadaşlar engellemez diyor :) Ki bana da öyle geliyor saçlar diplerinden uzamıyor mu? :)

Back