saçlarım nasıl uzar

laviva

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
41
1
6
34
Kocaeli
arkadaşlar bundan iki yıl önce simsiyah saçlarımı işin erbabı olmayan bir kuoföre açtırdım saçlarım çok yıprandı yaklaşık 2 yıldır da gözle görülür uzamıyor ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı denemediğim kür kalmadı şu an turp suyu kürünü duydum deneyen var mı?şimdiden teşekkür ederimmmmm

Bebe şampuanı (Dalin i tavsiye ederim), saç bakım maskesi (Dove daha etkili) ve argan yağı (durulanmayacak). Bebe şampuanlarının içinde kimyasal maddeler çok fazla olmadığından saçlara daha iyi bakıyor. Dove saç bakım maskesi de aynı zamanda nemlendirdiği için bakımı çok güzel. Argan yağı da onarıyor ve besliyor. Kuru veya nemli saça uygulanabilir argan yağı ve günlük kullanımda daha da etkili. Bu üçlüyü kesinlikle tavsiye ederim. Ben saçlarımı bu şekilde daha çok uzattım ve artık daha az dökülüyor. Bir de bir süre hiç boyamayın ve fön çektiriyorsanız ara verin.

Çam terabentin kullan, gerçekten çok etkisini gördüm
Şampuanının içine şişenin 3te 1i kadarını doldur, değişimi görüceksin şiddetle tavsiye ediyorum:)

selamm :)

turp suyunu kullanmış bi insan olarak şiddetle tavsiye ediyorum saçlarının uzayış hızına kendin bile şaşırıyosun. Ayrıca saçına ciddi bi parlaklık veriyo.
Ben ayrıca zeytinyağı ve balı karıştırarak saç diplerime sonrada kalanı saç uçlarıma sürerek 1-2 saat bekletip yıkıyorum. tmm temizlemesi biraz işkence olabiliyo ama saçını yıkadıktan sonra kendinde farekedeceksin saçlarındaki parlaklığı haftada bir yapıyorum üşenirsem 2 haftada bir ama saçlarım hem çok bakımlı hemde çok parlak duruyo ayrıca çok uzuyo. Dip boyalarıma yetişcem diye ayrıcada anam ağlıyo :))
Ama bende siyah saçlarını açtırıp mahveden bi insanım öncelikle kestirip ondan sonrasında bakıma geçmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…