- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
Var :) mor sampuan kullan. Hatta maske yap onunlaSaçı koyulastirmadan o kırmızılığı yok etme yolu var mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var :) mor sampuan kullan. Hatta maske yap onunlaSaçı koyulastirmadan o kırmızılığı yok etme yolu var mı acaba ?
Canım gayet güzel duruyor :) Arada çok büyük bir fark yok. Bence boyama. Özellikle siyaha hiç boyama. Siyah başka renklere dönüşü zor bir renktir.. Pişman olursun.Saçlarım doğal rengindeydi gittim bir kutu tarçın bakır 1 kutuda açık sarıyı karistirdim boyadım. Sarımsı bakır gibi bişey oldu güzeldi.fakat ön kısımlara boya yetmemişti ve bazı yerleri olmamıştı. Benim de elimde bir kutu daha tarçın bakır vardı. Olmayan yerleri onunla yapayım zaten sarı olmadan çok açmaz diye düşündüm. Önlerini boyadım. Ama sonuç turuncumsu bı kızıl. Baya baya açtı rengi. Önler çok komik duruyor kızlar şimdi ben ne yapıcam bunu? Hepsini öndeki renge mi boyasam yoksa samamen siyaha boyayip kurtulsam mi? Ya da önleri arkayla nasl esitliycem? Perşembe günü de erkek arkadaşımla buluşcam yarına hallletmem lazım nolur acil yardım fotoğraf koydum ama tam belli değil rengi fotodakinden de açık duruyor özellikle bebek saclar tam turuncu
Aslında koyulastrmak hiç istemiyorum kaslarim ne kadar koyu olsalarda içimden hep açık sac geçiyor. Bu diplerdeki kırmızılığı açık renk bı boyayla kapatma şansım var mı acaba? Yoksa mecburiyetten koyu renge gecicemGuzel koyu bir renk sec ve boya kapat
cokda mutavazi bir kizinsin Rabbim gonlune gore versin :)Teşekkür ederim o bakan gözlerinin güzelliği :)
Resimlerde bı türlü tam rengi yakalayamadm en yakın bu fotodaFotoğrafta anlattığınız gibi bir sey belli olmuyor. Gayet normal duruyor.
Amin cümlemizin canım :)cokda mutavazi bir kizinsin Rabbim gonlune gore versin :)
Tesekkr ederim o bakan gözlerinin güzelliği:)Gözlerin negzel maşallah
Bir ay once ben de tarcin bakirla sariyi karistirip boyamistim. Dipler acik durmustu. Dipler ana rengi oldugu icin zaten boyle duruyor.Resimlerde bı türlü tam rengi yakalayamadm en yakın bu fotoda
Uçları için bir kutu tarçın bakır bir kutu 10.0 sarıyı karistirdim saçlarım koyu kahverengiydi. Güneşte baya bakır sarı yansımalı ama kahve gibide. Bunun tam adı nedir bilemiyorum:))) bu rengi bozmak istemiyorum ama dipleri de nasıl bu renge eşitlicem bilmiyormEvet belli oluyor yani önler çok açık olmuş bildiğin turuncu, uçların rengi çok güzel ama özendim ben de böyle istiyorum. Kuaföre ne renk dememiz lazım bunun için? Bu arada dibi tekrar boyaman lazım düzelmesi için kendimden biliyorum, onlar boyayı daha çok yediği için daha çok açılıyor. İşinin ehli bir kuaförden yardım almanı tavsiye ederim ben çok renk bilmiyorum evde boyamadığım için.
Canım burda daha çok belli oluyor.. Keşke önü sonradan boyamasaydimCanım gayet güzel duruyor :) Arada çok büyük bir fark yok. Bence boyama. Özellikle siyaha hiç boyama. Siyah başka renklere dönüşü zor bir renktir.. Pişman olursun.
Saçını bence o gün topuz yaparak kullanabilirsin. Yok illa hepsi aynı renk olsun diyorsan için rahat edecekse boya ama kahve yada yine tarçın bakır tonları olabilir. Siyah yapmamanı öneririm..Canım burda daha çok belli oluyor.. Keşke önü sonradan boyamasaydim
Gorur görmez şok oldummm bu fotoda daha çok belli oluyor gibi.. Uçlarını da dipteki ile aynı renge boyasam nasıl olur sence ?Öncelikle sakin olmalısın. Aceleyle siyaha boyamak seni sonra çok daha fazla pişman edebilir. Oradan dönmekte zor oluyor.
Ayrıca farklılık görünmüyor saçlarında. Rengide gayet güzel gibi. Ama sen gördüğün görüntüden rahatsızsan. Bu sefer 2 kutu boya alıp tekrar boyayabilirsin. Bu kadar sık boyaman doğru olmaz ama.
Dipteki renkle uçlarını boyasam nasıl olur sence esitlenirmiSaçını bence o gün topuz yaparak kullanabilirsin. Yok illa hepsi aynı renk olsun diyorsan için rahat edecekse boya ama kahve yada yine tarçın bakır tonları olabilir. Siyah yapmamanı öneririm..
Çok teşekkür ederim o ön kısmı boyamadan önce bende çok beğenmiştim. Önü fazla tutmaz diye düşünmüştüm. Uçları öndeki renkle boyasam nasıl olur senceBencede belli oluyor yarin bir kuaforden yardım almalısın. Ama kesinlikle siyaha boyamamalısın. Çok yakismis bu renk
Eşitlenmesi için koyu renk hangisi ise hepsini ona boyaman gerek. Dediğim gibi belli olmadığı için ben anlayamadım neresi koyu neresi açık. (Dipteki renkle uçlarını boyasam nasıl olur sence esitlenirmi
Canım çok teşekkür ederim güzel düşüncen için :) belki de dediğin gibi cok kötü değil ben kafama takiyorum, bilemedimKızım senin göz rengin yeter. Ne bakırı ne tarçını :)
Ayrıca saç rengin kötü değil bence