Arkadaşlar beni takip edenler bilir bu forumda benim saçlarım açık kumralken sarı yaptım sonra sarının üstüne açık küllü yaptım buda yaptığım en son şey oldu...
Ne yapıcağımı bilemiyorum saçlarım kısa kütten biraz uzun dalgalı...
Ben beyaz tenli ve çok açık yeşil gözlüyüm daha önceleri siyah ,kızıl,son olarakta sarıyı denedim ama küçükken sarışın olduğum halde sarı yüzümü soluk gösterdi sanırım sarı bana yakışmıyorsenağlama
Şuanda saçlarımdan nefret ediyorum doğal olarakta bunalıma girdim lütfen yardım edin renk konusunda aranızda belki benim gibi olanlar vardır ne yapıcağımı şaşırdım valla ..Sİzlerden yardım bekliyorum arkadaşlara.s.
örnek olarak göstericek olursak; yerimseniben
beyaz tene ve renkli göze nasıl yakıstıgını görebılırsın.. gercı bırı kahve göz ama beyaz tenı ozellıkle guzel gosterıyor, zaten ben sacımı sarı yaptıgım gun bı maddet aynaya bakıp durdum hastalıklı gıbı geldı sankı yuzum sonra cıkolata kahvee boyuyunca bır ferahlık hıssettım sorma, yuzum gozum guzel geldı yanı çok farkedıyor..
canım ten ve göz rengin buna yakınsa sende de nasıl duracağını belki bıraz tahmın edebılrsın. önemli olan sarının hangi tonunun gıdeceği sana. küçükken sarısınsan senin duşunceğin sarının hangi tonu gıder olsun . hangi renge boyatayım olmasın.çünkü açıklı koyulu doreli kullulu fıldışu gumuş.... :) bır suru sarılar
canım ne guzelmiş gözlerin ya. bence sık sık araştır internetten. hatta supermodels.nl diye bır sıte var orda yuzlerce model kızın fotoları var. orda en çok kendine benzettığın kimi bulursan onun saç rengine bak. sana çok yardımcı olur bu konuda.
saolsın yorumların için gerçektende bişi sölicem benim alt zemin hani sarı ya üstüne çikolata kahve sürdüğüm zaman açık olmazmı nasıl durur acaba?
CADIARZU
canım sen çikilota kahvemi yaptın bide??
bide bu renk ne acaba?
saol canım çok ama çok saol:1hug:
bide burda godwell marka boya yokki ben hangi markanın çikilota rengini alıcam senin en güvendiğin ürün hangisi bide numarası varmı canım?
bide bu renk ne acaba?
hıhım sanırım öyle a.s .. dikkat ettımde benım sacımın rengı suan onun gıbı galıba :icecream: ışık resım farkı hariç..bu arada burcunu öğrenebılırmıyım :1rolleyes:
bu çikolata kahvesi ise ben hiç beğenmedim canım nedense.
rene zelveger ama kenar mahalle kuaförüne gitmiş gibi bi hali var yane
koç burcuyum ben tatlım...sabırsız burç senin burcun ne?=)
Bide bu çikilota kahve ler bazen simli gibi parlıyo ya hangi ışıl ışıl hangi markada var acaba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?