• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım konusunda yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar beni takip edenler bilir bu forumda benim saçlarım açık kumralken sarı yaptım sonra sarının üstüne açık küllü yaptım buda yaptığım en son şey oldu...
Ne yapıcağımı bilemiyorum saçlarım kısa kütten biraz uzun dalgalı...
Ben beyaz tenli ve çok açık yeşil gözlüyüm daha önceleri siyah ,kızıl,son olarakta sarıyı denedim ama küçükken sarışın olduğum halde sarı yüzümü soluk gösterdi sanırım sarı bana
yakışmıyorsenağlama

Şuanda saçlarımdan nefret ediyorum doğal olarakta bunalıma girdim lütfen yardım edin renk konusunda aranızda belki benim gibi olanlar vardır ne yapıcağımı şaşırdım valla ..Sİzlerden yardım bekliyorum arkadaşlara.s.

canım merhaba, daha önceden saç rengı acma konusunda bır konusmamıs olmustu hatırlarsan bende ondan sonra sacımın rengını actım evde bırseyler denedım acık halde baktımkı hıc yakısmadı halbukı bende kucukken baya sarısındım ama ıste dedıgın gıbı cok soluk gosterıyor ınsanın yuzunu ve sureklı makyaj ıstıyor yoksa olu gıbı duruyorsun beyaz tenlı ve acık renk gözlu oldugun ıcın.. benımde gozlerım ela ve yeşil arası ama saclarımı aynı gun koyu kahveye boyadım yanı kestane gıbı bırsey ve yuzum gözüm acıldı yuzumun rengı ortaya cıktı gözlerımın rengı kendını gösterdı.. o yuzden sanada bu rengı tavsıye ederım.. ama sıyahı tavsıye etmem sıyahı daha oncedenbende denedım hem cok sert bır ıfade verıyuor hemde sacı parlak göstermıyor kesımı bellı etmıyor ama kahve kestane ağaç kabugu gıbı tonlardakı renkler gecekten hem parlak gösteryor hemde yuzu gözlerı on plana cıkarıyor tavsıye ederım canım sevgıler... yerimseniben

Son düzenleme:
ex070424082.jpg

canım ten ve göz rengin buna yakınsa sende de nasıl duracağını belki bıraz tahmın edebılrsın. önemli olan sarının hangi tonunun gıdeceği sana. küçükken sarısınsan senin duşunceğin sarının hangi tonu gıder olsun . hangi renge boyatayım olmasın.çünkü açıklı koyulu doreli kullulu fıldışu gumuş.... :) bır suru sarılar

örnek olarak göstericek olursak; yerimseniben
beyaz tene ve renkli göze nasıl yakıstıgını görebılırsın.. gercı bırı kahve göz ama beyaz tenı ozellıkle guzel gosterıyor, zaten ben sacımı sarı yaptıgım gun bı maddet aynaya bakıp durdum hastalıklı gıbı geldı sankı yuzum sonra cıkolata kahvee boyuyunca bır ferahlık hıssettım sorma, yuzum gozum guzel geldı yanı çok farkedıyor..

emmyssac1nz3.jpg

emmyssac1nz3.196e89fbc5.jpg

catherinezetajones1cr3.jpg

catherinezetajones1cr3.61842ae5aa.jpg

örnek olarak göstericek olursak; yerimseniben
beyaz tene ve renkli göze nasıl yakıstıgını görebılırsın.. gercı bırı kahve göz ama beyaz tenı ozellıkle guzel gosterıyor, zaten ben sacımı sarı yaptıgım gun bı maddet aynaya bakıp durdum hastalıklı gıbı geldı sankı yuzum sonra cıkolata kahvee boyuyunca bır ferahlık hıssettım sorma, yuzum gozum guzel geldı yanı çok farkedıyor..

emmyssac1nz3.jpg

emmyssac1nz3.196e89fbc5.jpg

catherinezetajones1cr3.jpg

catherinezetajones1cr3.61842ae5aa.jpg

saolsın yorumların için gerçektende bişi sölicem benim alt zemin hani sarı ya üstüne çikolata kahve sürdüğüm zaman açık olmazmı nasıl durur acaba?
CADIARZU
canım sen çikilota kahvemi yaptın bide??

ex070424082.jpg

canım ten ve göz rengin buna yakınsa sende de nasıl duracağını belki bıraz tahmın edebılrsın. önemli olan sarının hangi tonunun gıdeceği sana. küçükken sarısınsan senin duşunceğin sarının hangi tonu gıder olsun . hangi renge boyatayım olmasın.çünkü açıklı koyulu doreli kullulu fıldışu gumuş.... :) bır suru sarılar

Bebeğim öyle değilde bak büyük resmimi koyuyorum koyu saçlı hali hangi sarı işte yakışacağını bilmiorum belkide hiç biri yakışmıodur belkide içinden biri yakışıodur=)

552.jpg

canım ne guzelmiş gözlerin ya. bence sık sık araştır internetten. hatta supermodels.nl diye bır sıte var orda yuzlerce model kızın fotoları var. orda en çok kendine benzettığın kimi bulursan onun saç rengine bak. sana çok yardımcı olur bu konuda.

canım ne guzelmiş gözlerin ya. bence sık sık araştır internetten. hatta supermodels.nl diye bır sıte var orda yuzlerce model kızın fotoları var. orda en çok kendine benzettığın kimi bulursan onun saç rengine bak. sana çok yardımcı olur bu konuda.

saolsın bi bakarım=) dediğin gibi bakim bi ben:d

saolsın yorumların için gerçektende bişi sölicem benim alt zemin hani sarı ya üstüne çikolata kahve sürdüğüm zaman açık olmazmı nasıl durur acaba?
CADIARZU
canım sen çikilota kahvemi yaptın bide??

evet canım ben direk sarının üzerıne çikolata kahve yaptırdım kuaföre gıttım o gun sarının ustune boyatmak ıcın, dırek boyadı ama sacım komple sarı oldugu ıcın bana ıyı tutması ıcın 1 hafta sonra gel aynı boyadan bır daha uygulayalım akabılır dedı.. ama ben gıtmedım 1 ayı gectı hala aynı aksa bıle o kadar az aktıkı yanı alttan renk cıkıcak yada cıkolata kahve acık kahve olucak gıbı degıl yanı hıcbırsey farketmedı.. bırde sana boya konusunda goldwell ı onerırım yada igoranın tüp boyasını onlar cok etkılı oluyor ve sacları hıc yıpratmıyor ama bırde sana aldıgın yerde sorsan sacın ıcın bır tup yeter deseler bıle sen ıkı tup al ıkı tupu karıstır bol bol sur her yerıne 1 tup tamamen kaptmıyor ozellıkle sacın sarı oldugu ıcın dıyorm ıkı tup al ıyıce yedır dıplerıne ve uclarına..bundan oınce goldwell ıle nevacolor u karısıtrıp tup boyadan kendım boyamıstım hem saclarım yumusacıktı hemde organık oldugu ıcın mumkun oldugu kadar sacı zedelemıyor.. tavsıye ederım akar sanma hıc akmıyor merak etme ayrıca sende farkedıceksın boyayınca daha guzel gelıceksın kendıne :) gözlerının rengı ortaya cıkıcak daha cok.. :içelim:

bu arada benım boyadıgım boyanın rengını soyle tarıf edeyım sana gonderdıgım catherıne zeta jones resmı var ya ıkıncı olan o renk ıle bu koydugum resımdekı renk arasında yanı yukarıdakı kadar koyu degıl bu resımdekı kadar acık degıl :bbo: bulsam aynısnı koyucam ama bulamadm kı kafamçokkarıştı :roflol:.... alatabılmısımdır ınsallah...

fresim2me893a87zk3.jpg

fresim2me893a87zk3.1039f580e1.jpg

yakın bır renk buldum katie holmes ın sac rengıne yakın bahsettıgım.. ama bu tonlarda her renk guzel oluyor koyusu da az acıgıda .. ama ben sana koyu tonları tavsıye ederım kahvenı koyu tonlarını yanı..

katieposhnarrowweb300x3hv8.jpg

katieposhnarrowweb300x3hv8.5406eea64a.jpg

saol canım çok ama çok saol:1hug:
bide burda godwell marka boya yokki ben hangi markanın çikilota rengini alıcam senin en güvendiğin ürün hangisi bide numarası varmı canım?

saol canım çok ama çok saol:1hug:
bide burda godwell marka boya yokki ben hangi markanın çikilota rengini alıcam senin en güvendiğin ürün hangisi bide numarası varmı canım?

burda derken nerde yok anlamadım :uhm:.. istanbul da oldugunu sanıyorum.. kuaför malz satan yerlerden bazı buyuk eczanelerden yada kozmetık magazalarından bulabılırsın.. goldwell i ben burda yakın bı kuaför malzemeleri satan bı magazada gördüm igorada aynı sekılde.. söyle söyleyım ben goldwell ve nevacolor u karısıtrıp boyadım zaman o boyaları o gun saclarımı platın sarısı balyaj yapıpta rezıl eden kuaför den aldım evde boyamak uzere jeyyar.. orası ogranık boya kullanıyordu ben katologdan rengı begendım o bana ıcerıden tuplerı getırdı nasıl karıstırıcagımı fılan anlattı ben evde uyguladım a.s yanı renk olarak kodunu tam bılmıyorum ne soylersem yanlıs olur ama zaten bu dedıgım markaları satan magazaları eger bulursan onların katalog ve kartelaları mevcut ordan bakıp begenıyorsun sana yardımcı olup vverıyorlar begendıgın rengın numarasını sengözlerimebaksanab..

bırde rengı bana mı sordun canım guzel mı dıye ?

evet tatluş sana sordum bu çikilota kahve dimi?

hıhım sanırım öyle a.s .. dikkat ettımde benım sacımın rengı suan onun gıbı galıba :icecream: ışık resım farkı hariç..bu arada burcunu öğrenebılırmıyım :1rolleyes:

hıhım sanırım öyle a.s .. dikkat ettımde benım sacımın rengı suan onun gıbı galıba :icecream: ışık resım farkı hariç..bu arada burcunu öğrenebılırmıyım :1rolleyes:

koç burcuyum ben tatlım...sabırsız burç senin burcun ne?=)

Bide bu çikilota kahve ler bazen simli gibi parlıyo ya hangi ışıl ışıl hangi markada var acaba dimi:utangac:

bu çikolata kahvesi ise ben hiç beğenmedim canım nedense.
rene zelveger ama kenar mahalle kuaförüne gitmiş gibi bi hali var yane

:roflol: evet ama zaten sac tek bır ıslem den gecmıs gıbı degıl sankı kurtarılmaya calısılmıs gıbı yanı bır kac ıslem bırden yemıs gıbı nebılım bana da oyle geldı belkıde ısık farkından olabılır ama yorumun cok hoş tu gercekten :)..

koç burcuyum ben tatlım...sabırsız burç senin burcun ne?=)

Bide bu çikilota kahve ler bazen simli gibi parlıyo ya hangi ışıl ışıl hangi markada var acaba dimi:utangac:

ben yay ım sengözlerimebaksanab ama senın yukselenınde yada ay burcunda bır akreplık var gıbı yanılmıyorsam gercı senı tanımıyorum ama tahmın ıste :1rolleyes:.. vallahı onu bılmıyorum ama o bence sadece boyadan degıl saca uygulanılan spreyden yada bakım kürlerınden kaynaklanıyordur.. direk boyanın saca ışıl ışıl gorunum verıcegını sanmıyorum verse bıle muhakak bır kac yıkamadan sonra o ozellıgı kalmaz kanımca.. ışıl ışıl gorunumden zıyade parlaklık verebıldıgını yada sacın parlaklıgını almayan bır boya olarak sana tavsıye ettıklerım var.. aynı gun ıcınde sacım ıkı ıslem gormesıne ragmen hala pamuk gıbı ve parlıyor :nazar: ve hıc matlasmadı aman basıma bı ıs gelmesınde :roflol:

Back