- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar beni takip edenler bilir bu forumda benim saçlarım açık kumralken sarı yaptım sonra sarının üstüne açık küllü yaptım buda yaptığım en son şey oldu...
Ne yapıcağımı bilemiyorum saçlarım kısa kütten biraz uzun dalgalı...
Ben beyaz tenli ve çok açık yeşil gözlüyüm daha önceleri siyah ,kızıl,son olarakta sarıyı denedim ama küçükken sarışın olduğum halde sarı yüzümü soluk gösterdi sanırım sarı bana yakışmıyorsenağlama
Şuanda saçlarımdan nefret ediyorum doğal olarakta bunalıma girdim lütfen yardım edin renk konusunda aranızda belki benim gibi olanlar vardır ne yapıcağımı şaşırdım valla ..Sİzlerden yardım bekliyorum arkadaşlara.s.
canım merhaba, daha önceden saç rengı acma konusunda bır konusmamıs olmustu hatırlarsan bende ondan sonra sacımın rengını actım evde bırseyler denedım acık halde baktımkı hıc yakısmadı halbukı bende kucukken baya sarısındım ama ıste dedıgın gıbı cok soluk gosterıyor ınsanın yuzunu ve sureklı makyaj ıstıyor yoksa olu gıbı duruyorsun beyaz tenlı ve acık renk gözlu oldugun ıcın.. benımde gozlerım ela ve yeşil arası ama saclarımı aynı gun koyu kahveye boyadım yanı kestane gıbı bırsey ve yuzum gözüm acıldı yuzumun rengı ortaya cıktı gözlerımın rengı kendını gösterdı.. o yuzden sanada bu rengı tavsıye ederım.. ama sıyahı tavsıye etmem sıyahı daha oncedenbende denedım hem cok sert bır ıfade verıyuor hemde sacı parlak göstermıyor kesımı bellı etmıyor ama kahve kestane ağaç kabugu gıbı tonlardakı renkler gecekten hem parlak gösteryor hemde yuzu gözlerı on plana cıkarıyor tavsıye ederım canım sevgıler... yerimseniben
Son düzenleme: