E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun demem gerekir heralde, bende beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm bende senin gibi birara saçımdan sıkılıp renk değiştirmek istemiştim iyiki yapmamışım. bizim gibi bayanlara koyukahve ve kahve gider diye düşünüyorum sarı beyaz tenlide solgun gösteriyor sanki anemi varmış gibi sanada tavsiyem iyi bir kuaförde saçının rengini koyulaştır yakışacağına inanıyorum ben çok memnunum iyikide sarı yapmamışım.
bak sen kıızıl ve siyah denemişsin hangisi daha çok içine sindi?
canım benim siyah yakışmakla beraber çok sert bir ifade verebilir bence
ben de kızıl derken kahve kızılı önerdim yani çikolata kahve de o ton zaten bence çok ideal
ama küllü bir rengin üzerine çikolata kahve yapılır mı nasıl yapılır pek fikrim yok önerilmiyor ama sözü burda küllümango ya devrediyorum:))
bu arada bunalıma girme cnm ya saç çok önemli ama olsun kendini çok üzme zaten açık tenlilerin çok açı ksarı hele de küllü yapması riskli bence solgun bir ifade demektir ama ben sen öyle bir tarz istiyorsun diye düşündüğümden yorumda bulunmamıştım
saolsın canım benim çok teşşekür ederim yardımların için ama işte bi kadını gösteren şey saçları olduğu için istediğim gibi olmayınca direk moral sıfır oluyorsenağlama
bak biide bi renk buldum sence bu renk ne renk bide bana yakışırmı?
küllü boyanın üzerine bakır dore kızıl uygulanmaz normalde diye biliyorum sonuç garip olabilir ama bir tekniği vardır bunu da küllümango bilebilir diye düşünüyorum
Bİde bu model var benim saçlarım kısa ama olsun altları koyu renk sadece altlarını boyarım şekilli durur bide saçının koyu olan rengi ne renk acaba?
böylemi yapsam hepsinimi boyasam zaten saç rengi kızın benim saç rengime yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?