Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım konusunda yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar beni takip edenler bilir bu forumda benim saçlarım açık kumralken sarı yaptım sonra sarının üstüne açık küllü yaptım buda yaptığım en son şey oldu...
Ne yapıcağımı bilemiyorum saçlarım kısa kütten biraz uzun dalgalı...
Ben beyaz tenli ve çok açık yeşil gözlüyüm daha önceleri siyah ,kızıl,son olarakta sarıyı denedim ama küçükken sarışın olduğum halde sarı yüzümü soluk gösterdi sanırım sarı bana
yakışmıyorsenağlama

Şuanda saçlarımdan nefret ediyorum doğal olarakta bunalıma girdim lütfen yardım edin renk konusunda aranızda belki benim gibi olanlar vardır ne yapıcağımı şaşırdım valla ..Sİzlerden yardım bekliyorum arkadaşlara.s.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun demem gerekir heralde, bende beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm bende senin gibi birara saçımdan sıkılıp renk değiştirmek istemiştim iyiki yapmamışım. bizim gibi bayanlara koyukahve ve kahve gider diye düşünüyorum sarı beyaz tenlide solgun gösteriyor sanki anemi varmış gibi sanada tavsiyem iyi bir kuaförde saçının rengini koyulaştır yakışacağına inanıyorum ben çok memnunum iyikide sarı yapmamışım.

evet haklısın ya normalde küççükken saçlarım sapsarıydı şimdi neden yakışmıyor anlamadım:S tenim çok beyaz ve gözümün rengide öyle gri yeşil gibi o yüzden sanırım sarı yakışmıyır oysaki çokta özeniyordum zaten küllü yaptım beğenmedim onuda yeşil gibi oldu:s

çikilota rengi nasıl bana yakışırmı yada başka renkler koyu kumral falan filan nasıl durur?
böyle hem dükkat çeksin hemde göz rengime uysun istiorum::S

benim saçlarım koyukahve 3.00 a boyuyorum hep normaldede siyaha yakındı saçlarım buda tam uydu herkes beğeniyor sende mesela kahveye boyayabilirsin yada dediğin gibi çikolata falan gözlerin ve teninle uyum sağlar açıkcası ben memnunum eşimde beğeniyor bazen değiştireyim rengini diyorum yok sen böyle güzelsin diyor.
tarifine göre değerlendirdim seni kahvenin her tonu gider beyaz tene ve renkli göze. bence biran önce boya zaten sarıdan koyuya dönüşte bile saçın renginin oturması zaman alıyor koyuya bile boyasan sarıdan dolayı renk daha açık tutuyor , ama sen yinede bir kuaföre göster bakalım ne diyecek.

benim arkadaşım senin gibiydi ,sarı yakıştı ama solgun gösterdi imajını buldu sonra koyu kızıl yani kahve kızıl karışımı bir renk çikolata kahve de olur en çok yakışan o oldu

bak sen kıızıl ve siyah denemişsin hangisi daha çok içine sindi?

Açıkcası gözdeyciğim siyah ne biliyim hep siyahtı zaten sıkıldım siyahtan yakışıyordu fakat ne biliyim ya hep siyahtı...Kızılıda kullandım ama hem eşim sevmiyor kızıl hemde çok akıyor falan sürekli yenilemek lazım oda saçları çok yıpratıyor açıkcası kızılda olmaz
Çikolata rengi diorum ama oda sarının üstüne nasıl durur bilmiyorum açıkcası şaşırdım kaldım ne renk yapim die ....işte avatardaki resim benim ama orda gözler mavi çıkmış normalde gri-yeşil gibi çok açık bi renk hem dikkat çeksin hemde göz rengime uyan bi renk istiyorum
Sarıyla yüzümün hatları kayboldu sanki kendimi aynada beğenmez oldum ki çok özenerek yapmıştım
bide üstüne küllü yapınca iyice tuhafa bi renk oldu şimdi bi hafta bekleyip bi renk yapıcam ama karar veremedim dediğim gibi sizlerinde görüşlerini alıp öyle yapmak istiyorum

bide aynı avatardaki saç boyutu ve modelinde saçlarım dalgalı...

canım benim siyah yakışmakla beraber çok sert bir ifade verebilir bence
ben de kızıl derken kahve kızılı önerdim yani çikolata kahve de o ton zaten bence çok ideal
ama küllü bir rengin üzerine çikolata kahve yapılır mı nasıl yapılır pek fikrim yok önerilmiyor ama sözü burda küllümango ya devrediyorum:))
bu arada bunalıma girme cnm ya saç çok önemli ama olsun kendini çok üzme zaten açık tenlilerin çok açı ksarı hele de küllü yapması riskli bence solgun bir ifade demektir ama ben sen öyle bir tarz istiyorsun diye düşündüğümden yorumda bulunmamıştım

saolsın canım benim çok teşşekür ederim yardımların için ama işte bi kadını gösteren şey saçları olduğu için istediğim gibi olmayınca direk moral sıfır oluyorsenağlama

bak biide bi renk buldum sence bu renk ne renk bide bana yakışırmı?

Bİde bu model var benim saçlarım kısa ama olsun altları koyu renk sadece altlarını boyarım şekilli durur bide saçının koyu olan rengi ne renk acaba?

böylemi yapsam hepsinimi boyasam zaten saç rengi kızın benim saç rengime yakın

cnm bence ilk fotodaki renk daha hoş olur
karamel bronz kahve gibi bir ton karamel de diyebilirz ve sen bu rengi elde edebilirsin saçın açık sarı olduğundan açık kahveye de boyasan akıp bu ton olabilir bronz kahveye ya da karamele boyasan ikinci boyamanda bu renk olur ama sorun şu küllü tona olur mu bu?bu renk sıcak bir ton senin saçın şu an küllü di mi?işte bunu bilmiyorum ve arkadaşların yorumlarını bekliyorum:)
ikinci fotoya gelince,bu da küllü bir sarı ve iki renkten oluşmuş bence siyah kısımlara gelince çıtçıt olabilir bence:)
bu sarı tonu yakışabilir ama gene solgun görünüm olabilir mi ve içine siner mi bilmiyorum sen hangisini daha çok beğendin?

aslında ikisinide begendim ama ne biliyim kararsız kaldım en kötüsüde bu zaten karrasız olmak muallakta kalmakCADIARZU

canım artık bence saçlarınla sen oynama. bir kuaföre git. profesyonel bir görüşe bu andan itibaren ihtiyacın var gibi geldi bana. bundan sonraki boyamalarında geriye dönülmeyecek şeyler, saçların için yaşayabilirsin. küllü nün üstüne ne boyanacağı, nasıl bir renk çıkacağı, saçını yıpratıp yıpratmayacağı, ancak bir, bilir kişinin söyleyebileceği bir şey.

küllü boyanın üzerine bakır dore kızıl uygulanmaz normalde diye biliyorum sonuç garip olabilir ama bir tekniği vardır bunu da küllümango bilebilir diye düşünüyorum

canım bu sanıyorum dore kumral. şimdi senin tarzını gıyımını nasıl bır ışte çalıştığını vs... bılmıyorum. hep gothic olduğunu duşunurdum avatradaki resminden:) ben şimdi sana hemen durum yoklaması yapıcam. göz rengi açık giri yeşilimsi tenı beyaz bı foto bakıcam saç rengini göstermek için. buraya koyarım başabırlsem. bence hiç acele etme. bu kadar açmışken saçını. bu renk kullanmasanda yıne bıraz bekle canım ki sonra pişman olma.

küllü boyanın üzerine bakır dore kızıl uygulanmaz normalde diye biliyorum sonuç garip olabilir ama bir tekniği vardır bunu da küllümango bilebilir diye düşünüyorum

canım kullu saçtan memnun olunmadığı zaman yeşilimsi renkten yanı saça doreli renklere boyanır ki yeşil ile kırmızı zıt renktır çünkü bırıbırının etkisini öldürür. hani saç turuncu çıkmasn dıye kulluye boyarlar yaa buda tam tersi.

canım bu kızın alttakı saç rengi sanırım ki 5.1 kullu kahve yanı o tonlarda yıne genelde bunları çıtçıtla yapıyolar. çünkü kullanımı bıraz daha zor olabılıyor. benim arkadaşımda sarı olan yerleri turuncu altları yanı kahverengi olan yerleri de mor dolaşmıştı bır ara evet oldukça guzel ve değişikti ama ne bıleyım doğallıktan bıraz uzak sanki.sonra begenmez yada sıkılırsan alttakı renk ne kadar aksada altla ustu bırıbırınne tutturmakta zorlanabılrsın.
ayrıca fashıon tv deki modellerin çoğu ruh gibi ama oldukça açık tenlri gözleri saçları.eğer bır tarzın varsa canım bence o kadarda sorun etme solgun görunmeyı. ben foto bakıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…